taksidiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 με τα πολλα κι αφου ημουν σε αναζητηση τηλεορασης,ειπα να ανεβασω το budget και να παρω μια sony w828/b 50αρα. 2 μερες που την εχω πραγματικα δεν το εχω χαρει καθολου. Καταρχην,συνδεω εναν εξωτερικο 1tb wd passport που εχω ταινιες μεσα,στην αρχη τον διαβαζει σωστα,μετα οταν παω στην λιστα ταινιων και παταω περισσοτερα,με αφηνει ετσι και μου πεταει μηνυμα οτι η εφαρμογη εκλεισε. ωραια,το ψαχνω λιγο και απο οτι μου ειπαν πρεπει να φορμαρω τον δισκο σε μορφη fat32 ωστε να μην εχει προβλημα,στεκει αυτο? Παμε και στο δευτερο θεμα,κατα την θεαση ταινιας μου κανει μια αυξομειωση ο φωτισμος,οχι κατι εντονο,απλα σε αλλαγη σκηνων απο φωτεινο σε πιο σκοτεινο η εικονα η παιρνει λιγο φως,η το αντιστροφο,τι μπορει να συμβαινει? Και τριτον,ξερει κανεις τι στην ευχη ειναι αυτο που φαινεται στην φωτογραφια? Δε ξερω,αρχιζω και εκνευριζομαι με το ολο θεμα.Κι εχω διαβασει τα καλυτερα για την συγκεκριμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ο player της Sony έχει θέματα.. Αν τον φορμαρεις σε fat32 δεν θα δέχεται αρχεία άνω των 4gb μετά.. Για τον φωτισμό:Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις συστήματος/ECO/αισθητήρας φωτός=οχι Στην φώτο τι βλέπουμε; το μαύρο στίγμα; Μήπως είναι dead pixels; Κάνε ένα τεστ DOA έχεις ακόμη; Αν χρησιμοποιείς πολύ τα smart κακώς πήγες σε Sony.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ναι το ειδα αυτο οτι πανω απο 4gb δεν μεταφερει. τεστ πως κανω? παντως τελικα bleeding υπαρχει στο μαυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ναι το ειδα αυτο οτι πανω απο 4gb δεν μεταφερει. τεστ πως κανω? παντως τελικα bleeding υπαρχει στο μαυρο. Τι εννοείς;; Έχεις και bleeding και τα μαύρα σημάδια στο άσπρο φόντο;; Από clouding, banding,dse πώς πάει; Μήπως να την επέστρεφες την tv;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 τελικα τα μαυρα σημαδακια δεν ηταν τιποτα. bleeding εννοω,οτι σε καποια σημεια γκριζαρει ελαφρως,οχι κατι χτυπητο,κυριως φαινεται την στιγμη που αλλαζει ο χρηστης απο καναλι σε επιλογη εφαρμογων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ολες οι τηλεορασεις εχουν bleeding/clouding σε καποιο βαθμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ολες οι τηλεορασεις εχουν bleeding/clouding σε καποιο βαθμο. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω διότι η δική μου ue50h6470 δεν έχει ίχνος και ας φοράει Innolux πάνελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Απλα εισαι απο τις εξαιρεσεις φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα