Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μετά από λίγο ψάξιμο σε αρκετά site έχω καταλήξει στα εξής μοντέλα: Sony KDL-50W815B 750 ευρώ Samsung UE48H6500 665 ευρώ Samsung UE48H6400 635 ευρώ Samsung UE48H6410 690 ευρώ Panasonic TX-47AS650 720 ευρώ Panasonic TX-L47ET60 700 ευρώ Panasonic TX-48AS640 600 ευρώ LG 47LB731V 720 ευρώ LG 47LB700V 685 ευρώ LG 47LB679V 650 ευρώ Η χρήσης της τηλεόρασης θα είναι για HD κανάλια στο OTETV για ταινίες HD και 3D και για PS4. Κάθε γνώμη δεκτή. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2015 από UnbeLiverpool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ ψηφίζω τη Sony. Σε αυτά τα λεφτά είναι από τις καλύτερες. Πιο value for money η Panasonic 48as640. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Βαλε στο παιχνιδι και αυτη http://www.e-shop.gr/samsung-ue50h6400-50-3d-led-smart-tv-full-hd-wifi-p-PER.157458 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Βαλε στο παιχνιδι και αυτη http://www.e-shop.gr/samsung-ue50h6400-50-3d-led-smart-tv-full-hd-wifi-p-PER.157458 την έχω βάλει αλλα σε 48' Εγώ ψηφίζω τη Sony. Σε αυτά τα λεφτά είναι από τις καλύτερες. Πιο value for money η Panasonic 48as640. μου αρέσει πολυ η sony, το μονο που με προβληματίζει είναι το smart hub κομάτι. Έχω ακούσει οτι υστερεί σε σχέση με τις άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 μετά από λίγο ακόμα ψάξιμο, τελικά κλείνω πιο πολύ σε αυτές τις 2 : Samsung UE48H6410 690 ευρώ (είναι η 6400 σε λευκό) Sony KDL-50W815B 750 ευρώ ποια πιστεύετε είναι καλύτερη και γιατί??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου παρε την sony,εχει παρει κορυφαιες κριτικες απο κατοχους και reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Διαφωνω, σε εικόνα είναι σχετικά παρόμοιες. Σε εξοπλισμο, smart, player. η σονυ είναι πίσω έτη πολλά. Σχετικά με την εικόνα έχω παραθέσει παμπολες φόρες πίνακες που αποδεικνύει το θέμα της εικόνας με αυτές τις δύο συγκεκριμένα. Πολλές φορές δεν αρκεί το να ακούς καλά λόγια. Αλλά να το βλέπεις και μόνος σου με τα μάτια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 στο smart ειναι λιγο πισω,ισως να το διορθωσει με καποια αναβαθμιση,ομως σιγουρα την 828 δεν την επελεξα με κριτηριο την smart λειτουργια. φανταζομαι οτι και η 815 ειναι εφαμιλη της εικονας της 828 οπου και θεωρειται κορυφαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή για να καταλάβω η Sony υπερτερεί κάπως σε ποιότητα εικόνας, όχι ότι η Samsung είναι κακή, και σε όλα τα υπόλοιπα είναι καλύτερη η Samsung. Έχω ακούσει ότι και για PS4 είναι ότι πρέπει η Sony. Μάλιστα, μία η άλλη έιναι η δουλειά μου φαίνεται.... με βλέπω να παίρνω όποια έχει καλύτερη τιμή, αν και η διαφορά τους είναι μικρή, περίπου στο 50άρικο, πιο φθηνή η Samsung. Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις παιδιά. Διαφωνω, σε εικόνα είναι σχετικά παρόμοιες. Σε εξοπλισμο, smart, player. η σονυ είναι πίσω έτη πολλά. Σχετικά με την εικόνα έχω παραθέσει παμπολες φόρες πίνακες που αποδεικνύει το θέμα της εικόνας με αυτές τις δύο συγκεκριμένα.Πολλές φορές δεν αρκεί το να ακούς καλά λόγια. Αλλά να το βλέπεις και μόνος σου με τα μάτια σου. φίλε μου μπορείς να μου στείλεις σε link αυτά που έχεις γράψει για τις 2 αυτές tv? από ότι κατάλαβα εσύ θα έπαιρνες την samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 η sony με τις καταλληλες ρυθμισεις εχει καλυτερη αποδοση εικονας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή για να καταλάβω η Sony υπερτερεί κάπως σε ποιότητα εικόνας, όχι ότι η Samsung είναι κακή, και σε όλα τα υπόλοιπα είναι καλύτερη η Samsung. Έχω ακούσει ότι και για PS4 είναι ότι πρέπει η Sony. Μάλιστα, μία η άλλη έιναι η δουλειά μου φαίνεται.... με βλέπω να παίρνω όποια έχει καλύτερη τιμή, αν και η διαφορά τους είναι μικρή, περίπου στο 50άρικο, πιο φθηνή η Samsung. Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις παιδιά. φίλε μου μπορείς να μου στείλεις σε link αυτά που έχεις γράψει για τις 2 αυτές tv? από ότι κατάλαβα εσύ θα έπαιρνες την samsung. Το βραδυ θα σου ανεβασω πινακες απο calman tools. Ισα ισα μετα απο calibration η σονυ μενει πισω σε εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω,παντως το μελετησα πολυ πριν να παω στην 828 και σε ψαγμενα φορουμ του εξωτερικου εχουν να λενε τα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ πάντως http://www.insomnia.gr/topic/559333-sony-w828b-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ σε βλεπω περισσότερο προβληματισμένο πάρα ενθουσιασμένο. Παράδοξο μετα απο αυτα να εκθειάζεις την αγορα σου. Παμε ομως στο προκείμενο ασχετα απο το ελλατωμα που εχεις σε αυτη την μεμονωμένη συσκευή. Δεν αντιλέγω σε ποιότητα εικόνας τα παει καλα. Πολυ καλα για την ακρίβεια. Δεν ειναι οτι καλύτερο υπάρχει ομως. Ειδικα εαν την αναλύσουμε ως προς συνδυασμό εξοπλισμού - χαρακτηριστικών και επιδόσεων. Επειδή ομως τέθηκε το θέμα εικονα μόνον ας την δούμε βάση μετρήσεων που εχουν γίνει. Η6400 RGB tracking and delta errors (dEs) Πριν το calibration στην επιλογή movie. Υπάρχουν λάθη τα οποία ομως είναι εκτος ορατοί πεδίου και σχετικά ισορροπημένη παλέτα. W829 RGB tracking and delta errors (dEs) Πριν το calibration στην επιλογη Cinema. Εδω βλέπουμε πολλα λάθη απο τα οποια μερικά ξεπερνούν οριακα το ορατό φάσμα. Το RGB tracking δείχνει περισσότερη αστάθεια απο την 6400. Ειδικα το κόκκινο ξεφεύγει πολυ επηρεάζοντας τα greyscale. Η6400 RGB tracking and delta errors (dEs) Μετα απο calibration Εδω η Η6400 μετα απο calibration μας δίνει μια εξαιρετική ευθεια και τα delta errors εχουν σχεδόν μηδενιστεί. W829 RGB tracking and delta errors (dEs) Μετά απο calibration. Και εδω μετα απο calibration εχουμε πολυ καλη συμπεριφορά. Τα delta errors έπεσαν κατω του ορατού ορίου. Βλεπουμε ομως την διάφορα υπερ της samsung. Αυτο κυριως λόγω των φτωχών ρυθμιστικών της Sony για το gamma. H6400 gamma tracking 2,41 με άριστο κατα ΤΗΧ το 2,4 W829 gamma tracking 2.21 με άριστο κατα ΤΗΧ το 2,4 (και εδω δυστυχώς χανει το παιχνίδι). Η6400 saturation tracking and dse errors H ακρίβεια στο RED του RGB εχει την χειρότερη απόδοση. Κατα τα αλλα πολυ ακριβής κατα το REC709. Απο σφάλματα σχεδον μηδεν και πολυ κατω του ορατού πεδιου. W829 saturation tracking and dse errors H σονυ ξεφεύγει στα μπλε και κόκκινα αλλα τα παει στο σύνολο πολυ καλα στην ακρίβεια. Εχει όμως οριακά αρκετά dse errors που ξεπερνούν και το ορατό φάσμα. Σε αποπλεξη, μηχανή κίνησης τα πανε πολυ και οι δυο Η 6400 black level: 0.046 cd/m2 Ομοιομορφία: ελαφρυ DSE Motion resolution: 1080 with [Motion Plus] ενεργοποιημενο; 300 χωρις Αποπλεκτης: Οκ 3:2/480i & 1080i; και 2:2/576i Input lag: 37ms W829 black level: 0.042 cd/m2 Ομοιομορφία: ελαφρυ DSE Motion resolution: 300 με LED Motion Mode Αποπλεκτης: Οκ 3:2/480i & 1080i; και 2:2/576i Input lag: 8ms Απο τα παραπάνω προκύπτει οτι η Η6400 σχεδόν σε ολους τους τομεις ειναι μισό σκαλι πανω. Μπορει οι διαφορές αυτες να εινα πολυ μικρες και σχεδον αόρατες. Αυτο ομως αποδεικνύει με τεχνικά μεσα οτι μετα απο λιγο σκαλισμα τα πανελ - λογισμικο της Samsung μπορουν να δώσουν ανώτερα αποτελέσματα. Μεγαλη η υπεροχή της Sony στο κομματι input lag για τους σκληροπυρηνικούς gamer. Τωρα εαν συνυπολογίσουμε και την πλατφόρμα smart, τον media player, την ταχυτητα - ευχρηστεια menu, την ευκολεια εγκατάστασης λογω κοινου vesa και aftersales support. Νομιζω οτι δεν ειμαι υπερβολικός που την προτείνω. Οι αριθμοί μίλησαν. Μετα απο αυτους μπαινει και υποκειμενικός - συναισθηματικός παράγοντας που ειναι ικανος να τα ισοπεδώσει ολα. Εκει σηκώνω τα χερια ψηλα Καλες αγορές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και το χρόνο σου, νομίζω ότι με έκανες να αλλάξω γνώμη και να πάω στην Samsung αφού γενικότερα στο σύνολο υπερτερεί και στην εικόνα όπως φάνηκε με τις κατάλληλες ρυθμίσεις είναι πάρα πολύ καλή(το θέμα είναι θα τα καταφέρω να φτιάξω τις κατάλληλες ρυθμίσεις μόνος μου?). Τώρα μια ερώτηση, τι είναι το input lag? επειδή είμαι κάτοχος PS4 και θα γίνει και χρήση της τηλεόρασης σε αυτό το κομμάτι. Παίζει τόσο σημαντικό ρόλο δηλαδή και θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά η μια tv με την άλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ειναι η καθυστέρηση που κάνει η τηλεόραση απο τη στιγμή που δέχεται ένα σήμα μέχρι να το εμφανίσει στην οθόνη, προφανώς και παίζει αρκετά ρόλο στα παιχνίδια και ειδικά στα fps, η sony εχει πιο χαμηλό αλλά και της samsung δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό για τηλεόραση αν δεν είσαι απαιτητικός-hardcore gamer δε νομίζω να το καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα