stratigos24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα σήμερα το απόγευμα την UE48H6400. Δυστυχώς έχει ένα καμένο pixel που το είδα πρίν λίγο. Είναι στη μέση-αριστερά και είναι πράσινο. Τί κάνω σε αυτή την περίπτωση? Από ότι είδα η samsung λέει ότι καλύπτει απο 6 (ή 7 ή 8, διάβασα και τα 3 αυτά νούμερα στο ιντερνετ) καμένα pixel και πάνω. Μπορώ να την πάω άυριο από το Πλαίσιο από όπου την πήρα και να ζητήσω άμεση αντικατάσταση λόγω DOA? Στην απόδειξη αναφέρει ότι συνοδεύεται με 2 έτη εγγύηση Αντιπροσωπείας και αντικατάσταση σε 7 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία αγοράς (DOA) κατόπιν τεχνικού ελέγχου. Άμα την πάω αύριο μου την αντικαθιστούν? 1
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον δεν περνάει στο doa. Μόνο αν θέλουν να σε εξυπηρετήσουν μπορεί να γίνει κάτι. Εκτός αν έκανες την αγορά μέσω ίντερνετ οπότε μπορείς μέσα σε 14 μέρες να την πας πίσω και να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων νομίζω
stratigos24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Όχι, δεν την έκανα μεσω ιντερνετ. Άστα.. Τώρα διαβάζω και αυτό το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/516589-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-pixel-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%82-doa-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το διάβασα κι εγώ...ο φίλος την άλλαξε πάντως!
graphist83 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Η Samsung σε περίπτωση εγχρώμου (red, green blue) καμμενου υποπιξελ. καλύπτει και απο το πρώτο. Τα 3 αφορουν την περίπτωση μαύρου πιξελ. Οι 7 μέρες DOA σε μεγαλα υποκαταστήματα δινουν και επιλογη αντικατάστασης εαν ο πελάτης βρει το παραμικρό που τον ενοχλει στην αγορά του. Ακομα και εαν αυτό ειναι κατι το οποίο δεν συμφωνεί με την εγγυηση. Στην συγκεκριμενη βεβαία σε καλύπτει. Αυτήν την πολίτικη την υιοθετούν σίγουρα οι Κωτσοβολοι και οι Media. To πλαίσιο ανάλογα τα κεφια του διευθυντή. (Ελληνική εταιρία, λογικό...). Κατ εμε την αλλάζεις με το νόμο υπέρ σου. 1
stratigos24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Για να δουμε.. Πρασινο ειναι το πιξελ
rfc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 το doa παιζει και ζημια να μην υπαρχει........ ειναι αν ο πελατης ειναι ικανοποιημενος με το προιον.
stratigos24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μετά από κάποια ταλαιπωρία στο Πλαίσιο τελικά έγινε η αντικατάσταση με μια ίδια τηλεόραση που αφού την αγόρασα συμφωνήσαμε να πάω στο τεχνικό τμήμα και να τη βάλουμε σε λειτουργία για να δούμε ότι δεν θα έχει και εκείνη κάποιο θέμα (μην έχω πάλι ταλαιπωρίες με το να την πηγαίνω πέρα δώθε κλπ..) Την βάλαμε σε λειτουργια και δεν είχε κάτι. Και στο σπίτι που την είδα όλα εντάξει. Για την ιστορία. Πήγα στο Πλαίσιο και τους είπα ότι θέλω να μου την αντικαταστήσουν γιατί έχει ένα καμένο έγχρωμο πίξελ. Μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουν με τη Samsung και ότι δεν γίνεται στο DOA αντικατάσταση για πιξελ και τότε τους απάντησα ότι κάνουν λάθος και ότι οι ίδιοι λένε στην απόδειξη ''αντικατάσταση εντός 7 ημερών από την αγόρα μετά απο τεχνικό έλεγχο'' και αφού έχει πιξελ και είναι πρόβλημα πρέπει κανονικά να μου την αλλάξουν και ότι δεν έχει καμία σχέση η εγγύηση του προιόντος απο την εταιρεία του. Με τα πολλά, μίλησαν με τη Samsung και από ότι τους είπε λογικά καλύπτει στην συγκεκριμένη τηλεόραση αντικατάσταση για το πρόβλημα αυτό αλλά θα πρέπει να της στείλουν μια φωτό με το πιξελ να το δουν κλπ.. Εγώ τότε τους ξανα είπα πως δεν έχει να κάνει με τη Samsung και ότι με βάση DOA θέλω αντικατάσταση και δεν φεύγω αν δεν πάρω άλλη. Μου συνέχισαν τα μα μου και ότι η Samsung θα πρέπει να τους πει το οκ, γιατί αν δεν το καλύπτει τι θα την κάνουν αυτοί μετα την τηλεόραση και τότε τους είπα ότι αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και ότι ίσως καλύτερα να έρθω με τον δικηγόρο μου γιατί εγώ ξέρω το νόμο ενω εσείς μάλλον όχι. Είναι δικό σας πρόβλημα που δεν ξέρετε σαν πλαίσιο τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις και τις δικές σας αλλά και των καταναλωτων. Με τα πολλά αφού μίλησαν και με τα κεντρικά μου είπαν ότι θα μου κάνουν αντικαστάσταση και μου ζήτησαν και συγνώμη. Το θέμα είναι ρε παιδία το γιατί να φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις. Στο τέλος και εγώ αισθάνθηκα άσχημα για τους τεχνικούς εκεί για τον τρόπο που μίλησα ή που μου ζήτησαν συγνώμη κλπ. Αλλά χωρίς να είχα κάνει αυτά ακόμα στο περίμενε θα ήμουνα. Τέλος με τη Samsung ακόμα ψάχνονται γιατί από ότι μου είπαν κάποια μοντέλα (συνήθως πάνω απο 40 ίντσες) τα καλύπτουν και στο 1 πιξελ (έγχρωμο ή γενικά?!?) κάποια άλλα μοντέλα πάλι όχι. Και περιμένουν απο τη Samsung τώρα να τους πει σε ποια μοντέλα να κάνουν αντικαστάσταση στο DOA για πιξελ (που κανονικά δεν έκαναν πριν σε κανένα). Αν πχ μου λένε δεν είχε ήχο η τηλεόραση ή δεν έπιανε κανάλια κλπ θα στην αλλάζαμε γιατί ξέρουμε ότι θα την πάρει πίσω η Samsung. Για το πιξελ δεν είχαμε κάτι για να κάνουμε στο DOA. 3
3DJIN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 δεν ειχες καμμενο πιξελ,αλλα κολλημενο.Καλυπτει η σαμσουνγκ και τα κολλημενα? Το γραφει πουθενα στα χαρτια της εγγυησης?
Superuser Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 δεν ειχες καμμενο πιξελ,αλλα κολλημενο.Καλυπτει η σαμσουνγκ και τα κολλημενα? Το γραφει πουθενα στα χαρτια της εγγυησης? Και να φανταστείς ότι το κολλημένο ξεκολλάει με απλή μαλαξη-πίεση.. Εγώ είχα δύο και τα ξεκόλλησα Τσάμπα ταλαιπωρία
stratigos24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έφτιαξε. Το έκανα με μαλακό πανάκι απο γυαλία και ελαφριά πίεση-μάλαξη όπως λες για κάποια ώρα. Μην είσαι σίγουρος ότι σε όλους φτιάχνει με τον τρόπο αυτό (ουτε είναι απόλυτα ασφαλής..) Ακόμα, υπάρχει ένα βίντεο που βάζεις να παίξει στην tv και αλλάζει σε γρήγορο ρυθμό πολλά χρώματα στα pixel (κάτι τέτοιο) και μπορεί να ξεκολλήσει το pixel και να φτίαξει. Σε πολλούς το πρόβλημα λύθηκε. Εγώ καλά έκανα και την πήγα πίσω. Γιατί δηλαδή να κάτσω να φτιάξω κάτι που η τηλεόραση δεν θα έπρεπε να είχε? Μπορεί να έβγαζε και τίποτα άλλο μετά ξέρω γω.. Και γιατί να κάτσω να την φτιάξω όταν λένε ότι έχουνε και doa? 1
rfc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 και να το ξεκολλησεις με αυτους τους τροπους παιζει να σου ξανατυχει στο μελλον. 1
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για μένα αυτούς τους τρόπους τους δοκιμάζεις αν είσαι εκτός εγγύησης ή δεν στην αλλάζουν. Τώρα καλά έκανε ο φίλος και πήρε άλλη 1
stratigos24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Με κλειστά μάτια. Έχω δουλέψει σε φίλο μια lg lb731v 55 ιντσες και σε άλλον φίλο μια 650v και σε σχέση με αυτές για μένα είναι καλύτερη. Γενικά πάντως για την 6400 λένε παντού στο νετ καλά λόγια από όσο έχω δει. Ρίξε και μια ματία εδώ που έβαλε το eshop την 50αρα της στην τιμή που πήρα εγώ την 48αρα: http://www.e-shop.gr/samsung-ue50h6400-50-3d-led-smart-tv-full-hd-wifi-p-PER.157458 Ψάξε λίγο όμως για το πάνελ της γιατί κάπου διάβασα στο νετ ότι η 48 και η 55 έχουν το ίδιο πάνελ που το φτιάχνει η samsung αλλα της 50αρας το φτιάχνει άλλη εταιρεία. Μάλλον δεν έχουν διαφορά στην απόδοση αλλά δες μήπως βρεις τίποτα αν σε ενδιαφέρει η αγορά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα