Προς το περιεχόμενο

[microSD] SAMSUNG 64GB EVO MICRO SDHC CLASS 10 - 30€ @ e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SAMSUNG MB-MP64DA/EU EVO 64GB MICRO SDXC CLASS 10 UHS-I[/size] + ADAPTER

(είμαι υπερ ευχαριστημένος με την 32διαρα στο toshiba encore μου.  ο  λόγος είναι ότι έχει πολύ καλά random writes λογικά , σε σύγκριση με μια transcend uhs-1 που κολλούσε συνέχεια .Οπότε έριξα μια παραγγελία για την 64αρα .)

specs
 https://www.dropbox.com/s/3kjocm1kmvwndic/Screenshot%202015-02-06%2017.50.40.png?dl=0

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1502031t0e7zy9y3255hrk66it

E-shop_newsletter

2rpvjbt.jpg

Η τιμη της για τα ελληνικά δεδομένα πολύ καλή ! και παίρνει καλές κριτικές γενικά.
http://www.amazon.co.uk/Samsung-Memory-MicroSDXC-without-Adapter/dp/B00J2BSW9O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1423167413&sr=8-1&keywords=samsung+evo+64 

Ευχαριστώ για το edit matrixxx

To topic από την αντίστοιχη προσφορά με την evo 32 gb που εξαντλήθηκε :

Επεξ/σία από Chief90
διαχωρισμος σε νεο τοπικ
  • Like 9
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την πήρα κι εγω , γενικά εχω ακούσει τα καλύτερα για τις κάρτες samsung , σε τέτοια τιμή βρίσκεις αν δεν κάνω λάθος τις adata απο σκρουτζ

Δημοσ.

Έψαχνα για 64άρα εγώ και είδα που είχε βγάλει μια 64άρα class 10 Adata σε crazysundays στα 27. Δεν την πήρα αμέσως γιατί περίμενα να δω και newsletter και τελικά καλά έκανα, για 3 ευρώ παραπάνω πήρα πολύ ανώτερη κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Έψαχνα για 64άρα εγώ και είδα που είχε βγάλει μια 64άρα class 10 Adata σε crazysundays στα 27. Δεν την πήρα αμέσως γιατί περίμενα να δω και newsletter και τελικά καλά έκανα, για 3 ευρώ παραπάνω πήρα πολύ ανώτερη κάρτα.

Το "καλυτερη" πως το κρινεις δηλαδη, επειδη ειναι samsung? ....για βαλε και καμια μετρηση οταν την παρεις να δουμε στην πραξη τι πουλια πιανει και ποσο καλυτερη ειναι...

Δημοσ.

Το "καλυτερη" πως το κρινεις δηλαδη, επειδη ειναι samsung? ....για βαλε και καμια μετρηση οταν την παρεις να δουμε στην πραξη τι πουλια πιανει και ποσο καλυτερη ειναι...

Τα reviews σε amazon πχ από διάφορους χρήστες αναφέρουν benchmarks. Κάνω copy/paste ένα:

>>>Samsung EVO Class 10

Sequential Read : 23.568 MB/s

Sequential Write : 16.343 MB/s

Random Read 512KB : 23.056 MB/s

Random Write 512KB : 21.477 MB/s

Random Read 4KB (QD=1) : 6.702 MB/s [ 1636.2 IOPS]

Random Write 4KB (QD=1) : 1.609 MB/s [ 392.8 IOPS]

Random Read 4KB (QD=32) : 7.376 MB/s [ 1800.8 IOPS]

Random Write 4KB (QD=32) : 1.389 MB/s [ 339.2 IOPS]

Τα νούμερα αυτά μου φαίνονται αρκετά καλύτερα από αυτά που βλέπω σε αντίστοιχα reviews για την Adata.

Επίσης η συσκευασία λέει UHS-1. Για να τρέξω εγώ benchmark όμως πρέπει πρώτα να βάλω windows στο tablet, που δεν έχω χρόνο να το κάνω άμεσα.

Δημοσ.

Σε αυτη την τιμη ειναι δυσκολο να βρεις μνημη 64 GB,μονο σε αλλη κατωτερη μαρκα.

Στα 30e εχω αγορασει την Samsung Evo Pro 32GB με ψαξιμο γιατι παντου την ειχαν 50+e.

Την εχω απο τον Αυγουστο σε ταμπλετ και λειτουργει 1 χαρα.

Αν η μνημες της Samsung εχουν αποκλιση στις ταχυτητες που αναγραφουν και ειναι χαμηλοτερες τοτε φανταστειτε τι γινεται με τις αλλες εταιριες στις πιο φθηνες μνημες.

Πιο γρηγορη ειναι η ταχυτητα της καρτας παρα η ταχυτητα του controller της συσκευης καποιες φορες,ειτε ειναι κινητο ειτε ταμπλετ.Που σημαινει οτι η ταχυτητα της καρτας μνημης δεν αξιοποιειται 100%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παρέλαβα . Αλλα δεν έχω κάποιο card reader usb3 να κάνω κάποιο τεστ..

2rpvjbt.jpg

Επεξ/σία από Chief90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...