Alchemist` Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, πήρα πριν 2-3 βδομάδες τον παραπάνω πληκτρολόγιο. Εξαιρετικό σε γενικές γραμμές αλλά το πρόβλημα που έχει είναι ότι συγκεκριμένα πλήκτρα (κυρίως s,h και ; .) ενώ πατιέται το πλήκτρο μία φορά, γράφεται δύο φορές το ίδιο γράμμα. Στο gaming δεν με ενδιαφέρει και τόσο αλλά στο γράψιμο είναι μεγάλο πρόβλημα. Στην αρχή νόμιζα ότι εγώ πατάω το πλήκτρο παραπάνω από όσο χρειάζεται και γίνεται η επανάληψη αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο. Από την άλλη δεν είναι ότι έχει πρόβλημα ένα κουμπί μονάχα (για να πώ ότι είναι τυχαία αστοχία υλικού ή έχει πρόβλημα ο μηχανισμός του συγκεκριμένου πλήκτρου). Οπότε έπαιξα με τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου αλλά τίποτα. Έβαλα επίσης τα drivers της razer αντί των default των windows (razer synapse) αλλά και πάλι δεν άλλαξε τιποτα. Να το πάω για αντικατάσταση ή κάνω κάτι εγώ λάθος? Το πληκτρολόγιο το χρησιμοποιώ στο σύστημα της υπογραφής μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υ.Γ. Για να γρ΄΄αψω το κείμενο αυτό για παράδειγμα, επειδή έχει πρόβλημα το πλήκτρο του τόνου, έχω κάνει το ίδιο λάθος όπως στο "γράψω" πάνω από 10 φορές και πρέπει να ξανασβήνω αυτά που γράφω χωρίς λόγο.
Zergoulini Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε μου παρτο πηγαινετο πισω και ζητα πιστωση να παρεις κατι αλλο. Επειδη και εγω επαθα ακριβως το ιδιο, το προβλημα ειναι λογου switches. Οχι μονο οτι ειναι κινεζικα και χαμηλης ποιοτητας, αλλα και οτι η razer εβαλε το χερακι της και τα εκανε ακομα χειροτερα. Απλα να ξερεις οτι και μενα ξεκινησε ετσι και μετα απο λιγο καιρο απλα δεν δουλευανε καν τα κουμπια. Γιαυτο φωναζουμε ολοι ΟΧΙ RAZER BLACKWIDOW.
Alchemist` Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, μου το αντεκατέστησαν τελικά και με 30 ευρώ διαφορά πήρα το ultimate. @zergoulini μάλλον θα συμφωνήσω... Αν έχει το θεό του ρε φίλε... Το καινούργιο πληκτρολόγιο έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε άλλα πλήκτρα... Συγκεκριμένα στο P ... Είναι δυνατόν? Μόλις επέστρεψα από το mall Και ππήγα να απαντήσω... *αμώ την τύχη μου δηλαδή... Υπάρχει άλλο αντίστοιχο μηχανικό πληκτρολόγιο? Κάποιο roccat ξέρω εγώ ή whatever?
dimitrisOP Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 το ειχα για λιγο και πραγματικα αξιζει τα χρηματα του http://www.skroutz.gr/s/2540552/Logitech-G710-Mechanical-Gaming-Keyboard.html
Alchemist` Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως τσέκαρα λίγο στο net. Αρκετός κόσμος έχει το πρόβλημα. Στο 90% των περιπτώσεων θέλει καθάρισμα το κουμπι (μόλις το έβγαλα από το κουτί του οπότε δεν παίζει κάτι τέτοιο) ενώ κάποιοι λένε ότι software το θέμα και θέλει κάποιο firmware update. Το razer synapse έκανε σήμερα update (μόλις άλλαξα πληκτρολόγιο) αλλά δεν φτιάχνει το πρόβλημα. Τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι μόνο ένα κουμπί (ναι, δοκίμασα όλα τα κουμπιά του πληκτρολογίου)...
dimitrisOP Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 απλα ξεφορτώσου το και ειδικα οταν εχει 6 μηνες εγγυηση...
Alchemist` Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 απλα ξεφορτώσου το και ειδικα οταν εχει 6 μηνες εγγυηση... 2 χρόνια έχει το συγκεκριμένο... High end προιόν να είναι τόσο προβληματικό ρε παιδιά? Εϊναι δυνατόν? Μέχρι τώρα είχα razer ποντίκια και είμαι 110% ευχαριστημένος από την εταιρία... Μου φαίνεται αδιανόητη η όλη φάση... Δεν είναι ότι πήρα ένα πληκτρολόγιο των 10 ευρώ...
dimitrisOP Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 το πας παλι πισω απλα παρε κατι αλλο...
kataramenos32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αδερφε αν ειναι να παρεις πληκτρολογιο razer παρε το 2013 που δεν εχει τους κινεζικους διακοπτες
Zergoulini Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Τυχαιο που λεμε ολοι μακρια απο blackwidow? Το παλιο razer ηταν 1000 φορες καλυτερο. Εχει το e-shop παλι διαθεσημο το corsair k70 στα 139. Τσιμπα το, ειναι πληκτρολογιαρα. Οπως επισεις coolermaster πολυ καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα