vkalfa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα...έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ...μόλις πατάω το κουμπί ενεργοποίησης άνοιγε χωρίς να λειτουργεί η οθόνη και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει...μία φορά άνοιξε η οθόνη και δούλεψε κανονικά...το έκλεισα και μόλις πήγα να το ανοίξω μετά από λίγες ώρες έκανε πάλι τα ίδια...δείχνει ότι ανοίγει και σβήνει μετά από λίγο...μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
hardrocker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 η καρτα γραφικων ισως ειναι...ποια εχεις? 1
vkalfa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Aυτη την στιγμη δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν το εχω μαζι μου...θα σου γραψω αργοτερα...παντως μου εχει κανει εντυπωση που το ειχα ανοιχτο τοσες μερες κι δουλεψε κανονικα...οταν το εσβησα και πηγα να το ανοιξω τιποτα...παιρνει μπροστα και μετα απο λιγα δευτερα σβηνει
hardrocker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ειχε αλλα προβληματα πριν οπως υπερθερμανση?
vkalfa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι η πρωτη φορα που μου κανει κατι τετοιο φιλε...οτι αργουσε αργουσε να εκτελεσει μερικα πραγματα αλλα δουλευε κανονικα...
k_skidrow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 το ανεμιστηρακι λειτουργει οταν πατας να ανοιξει; ισως φταιει και αυτο,δεν λειτουργει και κλεινει λογω υπερθερμανσης.
vkalfa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Λειτουργει φιλε κανονικα το ανεμιστηρακι Λειτουργει φιλε κανονικα το ανεμιστηρακι
arc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 (σε τυχαία σειρά) κάρτα γραφικών δίσκος (π.χ. bad sectors) λειτουργικό υπερθέρμανση κάτι αλλο πιο σοβαρο αλλά με πολύ μικρές πιθανότητες Κάνε boot με linux live dvd. Αν ειναι θέμα λειτουργικου ή δίσκου, τοτε θα μπεις κανονικά στο linux και θα το δουλευεις χωρίς προβλημα. Φτιάξε το hdsentinel σε boot http://www.hdsentinel.com/usbboot.phpκαι δες την υγεία του σκληρου δισκου. Αν δεν ειναι 100% μάλλον βρήκες το πρόβλημα. Αν κατά τα παραπάνω εχεις πάλι σβησήματα τοτε ειναι κάρτα γραφικών ή υπερθέρμανση. Για την περιπτωση υπερθέρμανσης: Πόσο καιρό το εχεις; Πόσο καιρό εχει να καθαριστούν οι γρίλιες αέρα; Το εχεις πάνω σε βάση ψυξης ή πάνω σε παχύ πανι; Βάλε απο κάτω 2-3 στυλό για να σηκωθεί ο υπολογιστής 1 εκατοστό και πες μας αν σταμάτησε να σβήνει απότομα ή αν εστω αργει πολύ να σβήσει
vkalfa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε συγνωμη αλλα δεν ξερω παρα πολλα πραγματα... Οταν λες να κανω boot με linyx τι εννοεις? Φιλε συγνωμη αλλα δεν ξερω παρα πολλα πραγματα... Οταν λες να κανω boot με linyx τι εννοεις?
arc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε μου vkalfa, επειδη το πρόβλημα που εχει ο υπολογιστής σου δεν είναι «δυο κλικ και έτοιμος», υπάρχουν δυο επιλογές. Είτε το πας σε μάστορα ή διαβάζεις αυτά που γράφουν κάποιοι μπουνταλάδες και μέσω googling και διαβάσματος προσπαθείς να βγάλεις άκρη. No offence αλλά αν δεν κάνεις λίγο google για το πως κάνεις boot με linux και με ρωτάς, καλύτερα ζήτα απο κάποιο φίλο να το κοιτάξει ή πηγαινε το σε μάστορα.
vkalfa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη φιλε μου δεν εχω καποιον γνωστο προσπαθω να καταλαβω μονος μου μερικα πραγματα απο αυτα που μου γραφετε...δεν ειπα οτι ειναι ευκολο...οταν λες λογισμικο linux ...που θα το βρω?
buuren Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 http://www.linux.gr/news κατεβαζεις οποια εκδοση θελεις, την καις σε ενα dvd or usb σαν ISO και κανεις boot απο αυτο.
vkalfa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το dvd απο τα γνησια windows...γινεται με αυτο?
buuren Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το dvd απο τα γνησια windows...γινεται με αυτο? Οχι δεν γινετε. Πρεπει να κατεβασεις ενα iso linux. Eυκολο ειναι μην πελαγωνεις, ειναι μια ευκαιρια να μαθεις. Ψαξε λιγο στο google. Οτι κανεις μονος σου δεν το ξεχνας ποτε!!! 1
vkalfa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια και την κατανοηση...αυτη τη στιγμη μπαινω απο ταμπλετ και δεν ξερω πως να κατεβασω το λινουξ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα