VonLoutsos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Έτσι είμαστε οι Έλληνες...Την γυναίκα που γουστάρουμε-αγαπάμε την παντρευόμαστε! Απλά, λιτά και κατανοητά. Κοπρέντε??!
duende Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 good luck με το φιλιπινο εισαι και "Traveller" και δε ξερεις οτι στα εμιρατα και τριγυρω παιζουν κατι εκατομμυρια φιλιπινια που δουλευουν για ψιχουλα και ψαχνουν "χορηγο" να τις παρει απο κει? ναι, μπορει να φαινεται (και να ειναι) καλο κοριτσι, αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μιλαω με μια κοπελα απο Φιλιππινες Ελπιζω να εχεις καλο κομποδεμα για να βοηθας "τον μπαμπα και τη μαμα της στις Φιλιππινες που αρρωστησαν βαρια" (aka συζυγο και 4-5 κουτσουβελα), το πολυ σε 1 χρονο απο τον γαμο σας/αραβωνα σας/whatever. Θα παει το εμβασμα συννεφο σε λεω. ΥΓ. Αν δεν τρολαρεις. 1
g_alkis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Η' 18αρης που δεν τον έχει βρέξει ακόμα ή 50+ που ξεμωράθηκε. Όπως και να'χει θα καταλήξει ή άφραγκος ή με ένα νεφρό λιγότερο ή νεκρός 3
d_gkal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 γκια σου ειμαι το κοπελα απ το φιλιπινο αγκαπαο το μορο μου ντε τελο κριματα μονο αγκαπι αλιτια το αγκαπαο το μορο μου τελο να το μπαντρευτο ts τον εβρεξες ή οχι τλκ; χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχα 1
mech35 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Η' 18αρης που δεν τον έχει βρέξει ακόμα ή 50+ που ξεμωράθηκε. Όπως και να'χει θα καταλήξει ή άφραγκος ή με ένα νεφρό λιγότερο ή νεκρός από το 1979 του ονόματος τον κόβω και για 36αρη .
braxamiotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Oλο χαζά πραγματα γράφετε και στο τέλος δεν θα μας καλέσει στο bachelor party.
johnbond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Έλα!!!! Της βρήκα και δουλειά! http://www.xe.gr/jobs/evresi,oikiakoi-boithoi|ad-33586526.html Τυχερεεεεε! Μπαγάσααααα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις