nokiamaniac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα θέλω να ρωτησω αναμεσα στα δυο ποιο θα παιρνατε και γιατί.
Haldol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Το iPhone 6 Plus. Διότι α) δεν είναι Android και β) δεν είναι Samsung. 4
Iris_89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Το iPhone 6 Plus. Διότι α) δεν είναι Android και β) δεν είναι Samsung. Σοβαρά επιχειρήματα. 13
mavroulis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Iphone 6 plus για την καλύτερη μεταπώληση.
Haldol Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Σοβαρά επιχειρήματα. Αν και παραδέχομαι ότι το (β) ήταν για να trollάρω, μιας και αντιπαθώ τη Shamesung, μια χαρά επιχειρήματα είναι και τα δύο. Από πότε δεν είναι σοβαρό επιχείρημα η προτίμηση σε λειτουργικό σύστημα, ή σε κατασκευαστή; Όλη η αγορά έτσι λειτουργεί. Άλλωστε ο op δε ζήτησε οικουμενικές και γενικά παραδεκτές αλήθειες. Ρώτησε ποιο θα παίρναμε (εμείς) και γιατί (εμείς). Σ' αυτό απάντησα.
GianniSM Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν μου αρέσει η κλειστή φύση του Ios, οπότε το πρώτο σου θέμα είναι να αποφασίσεις αν προτιμάς αυτό, ή android. Φοβερές συσκευές και οι 2, προτιμώ το Note, λόγω λειτουργικού. Τα περί shamesung τα βρίσκω fanboyσμούς. Το Note 4 είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει το android σήμερα.Η τιμή μεταπώλησης επίσης για μένα δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Παίρνω κάτι για να το χρησιμοποιήσω όχι να το πουλήσω. Το πρώτο απαραίτητο είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου, και αυτό έχει αξία, μπορεί και μεγαλύτερη του να το πουλήσω 50-70Ε πιο ακριβά αν το πουλήσω τελικά. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2015 από GianniSM 6
bdancer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν μου αρέσει η κλειστή φύση του Ios, οπότε το πρώτο σου θέμα είναι να αποφασίσεις αν προτιμάς αυτό, ή android. Φοβερές συσκευές και οι 2, προτιμώ το Note, λόγω λειτουργικού. Τα περί shamesung τα βρίσκω δογματισμούς. Το Note 4 είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει το android σήμερα. Η τιμή μεταπώλησης επίσης για μένα δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Παίρνω κάτι για να το χρησιμοποιήσω όχι να το πουλήσω. Το πρώτο απαραίτητο είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου, και αυτό έχει αξία, μπορεί και μεγαλύτερη του να το πουλήσω 50-70Ε πιο ακριβά αν το πουλήσω. σωστος ο φιλος 1
paolakos21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Iphone 6 plus. Σίγουρα πραγματα. Το τηλέφωνο θα κρατήσει για χρόνια ολοκληρα χωρίς κολληματα μετα απο ενα διαστημα όπως όλα τα samsung. Βλέπω και το note 3. Τουμπανο τουμπανο αλλά μια μέρα κρατάει η μπαταρία και τρώει και τα κολλήματα του και τις επαναφοράς του που και που. Τα ξέρουμε αυτα
kataramenos32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Το τι θα περνάμε εμείς δεν έχει σημασία. Πες μας τι απαιτήσεις έχεις από την συσκευή και τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις και θα σου πούμε τι να πάρεις
nokiamaniac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μιας και με συμβουλεύετε για το iPhone θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είστε ψαγμένοι σε θέματα τεχνολογίας ,υπάρχει κατάστημα στο skroutz που να το στέλνει με αντικαταβολή και ΟΧΙ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό;
GianniSM Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μιας και με συμβουλεύετε για το iPhone θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είστε ψαγμένοι σε θέματα τεχνολογίας ,υπάρχει κατάστημα στο skroutz που να το στέλνει με αντικαταβολή και ΟΧΙ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό; Σχεδόν όλα με αντικαταβολή δουλεύουν, και δεν είδα κανέναν να παίρνει καθαρή θέση για το iphone εκτός από το fanboy. Όλοι σου είπαν να αποφασίσεις λειτουργικό και μετά τηλέφωνο, επειδή είναι και τα 2 εξαιρετικά τηλέφωνα. 1
StigmaX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ανάμεσα στις δύο συσκευές η καλύτερη επιλογή είναι το Note. Σου προσφέρει με διαφορά περισσότερα αποτι το iPhone plus. Αν δεν είσαι δεσμευμενος στο ios δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξεις το iPhone. Και δεν μιλάμε για specs μόνο, μιλάμε για το τι σου προσφέρει σαν εργαλείο η συσκευή,γιατι αν τη θες απλά για browsing και παιχνιδάκια, και οι δύο επιλογές θα ήταν λάθος. 3
dieccast Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 iphone 6 plus! καλυτερο! παρτα και τα δυο στα χερια σου και θα καταλαβεις! αντικειμενικα ομως οποιο και να παρεις θα εισαι υπερκομπλε! εγω σου προτεινω να πας να τα δεις απο κοντα να δεις ποιο σου αρεσει πιο πολυ!!
StigmaX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 iphone 6 plus! καλυτερο! παρτα και τα δυο στα χερια σου και θα καταλαβεις! αντικειμενικα ομως οποιο και να παρεις θα εισαι υπερκομπλε! εγω σου προτεινω να πας να τα δεις απο κοντα να δεις ποιο σου αρεσει πιο πολυ!! Πες μας λίγο έναν τομέα όπου το plus είναι καλύτερο από το notε. Όχι δύο, έναν.
GianniSM Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά εδώ έχω την εντύπωση πως το ερώτημα αφορά το λειτουργικό όχι την συσκευή. Το Note έχει την μοναδικότητα της γραφίδας. Έχω δει κάποιους να μην μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτήν, και κάποιους να μην την χρησιμοποιούν. Πρέπει επίσης να δούμε και τον παράγοντα καφετέρια. Για κάποιους είναι σημαντικός 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα