Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποια να επιλέξω πια έχει καλύτερα χαρακτηριστικα, θερμοκρασιες και πόσο καίνε??? 

Ποιά είναι τα κριτήριά σου; Εμφάνιση, ποιότητα, overclock... κάτι άλλο;

Ποιόν επεξεργαστή θα βάλεις; Ποιό το budget;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να με πληρώνανε οποιαδήποτε msi μητρική κάτω από την 990fxa gd80 (χωρίς να σημαίνει ότι η gd80 είναι για enthusiast overclock κλπ, απλά είναι η ποιοτικότερη όλων των msi για το am3+) δεν θα την δεχόμουν με τίποτα. Με τους fx θες να κάνεις όπως και δήποτε παιχνίδι με το oc, αλλά η έξυπνη msi χρησιμοποιεί nikos mosfets τα οποία παρουσιάζουν φαινόμενα υπερθέρμανσης στο oc. Όσο φανταχτερή και όμορφη να δείχνει η msi 970 gaming, δεν είναι και τόσο ποιοτική. Η καλύτερη επιλογή είναι η fatality 970 performance που προτάθηκε παραπάνω. Πλήρης, όμορφη και ποιοτική και με διαθέσεις για πολύ oc ;).

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
  • Like 2
Δημοσ.

Και να με πληρώνανε οποιαδήποτε msi μητρική κάτω από την 990fxa gd80 (χωρίς να σημαίνει ότι η gd80 είναι για enthusiast overclock κλπ, απλά είναι η ποιοτικότερη όλων των msi για το am3+) δεν θα την δεχόμουν με τίποτα. Με τους fx θες να κάνεις όπως και δήποτε παιχνίδι με το oc, αλλά η έξυπνη msi χρησιμοποιεί nikos mosfets τα οποία παρουσιάζουν φαινόμενα υπερθέρμανσης στο oc. Όσο φανταχτερή και όμορφη να δείχνει η msi 970 gaming, δεν είναι και τόσο ποιοτική. Δεν ξέρω αν χρηΗ καλύτερη επιλογή είναι η fatality 970 performance που προτάθηκε παραπάνω. Πλήρης, όμορφη και ποιοτική και με διαθέσεις για πολύ oc ;).

Συμφωνω κι εγω. Σε κοκκινο μονο η AsRock.

Εγω θα επερνα Gigabyte 970A-UD3P. 30 ευρώ διαφορα είναι 30 ευρώ.

Δημοσ.

Συμφωνω κι εγω. Σε κοκκινο μονο η AsRock.

Εγω θα επερνα Gigabyte 970A-UD3P. 30 ευρώ διαφορα είναι 30 ευρώ.

Τα μεταξωτα βρακια ομως θελουν και επιδεξιους κωλους(sorry για την εκφραση αλλα ταιριαζει γαντι σε αυτο που λες).Με την UD3P θα κανεις ενα μετριο oc,με την Fatality θα τον σκισεις τον FX.

• Like 1
Δημοσ.

Ίδιο chipset και στις δύο, αλλά μεταξύ τους οι μητρικές παρουσιάζουν διαφορές υπερ της asrock βέβαια. Η asrock υποστηρίζει crossfire και μάλιστα τριπλό, ενώ η gigabyte όχι, καλύτερη κάρτα ήχου στην asrock, επιπλέον τετράπινη παροχή ρεύματος στην asrock για κάρτες γραφικών που χρειάζονται επιλέον ρεύμα, υποστήριξη 220w tdp επεξεργαστών που σημαίνει ότι δεν θα είχε θέμα με έναν 9590 (κάνεις ας πούμε τον 8350 overclock στην 970 fatal1ty σε ψηλότερα ρολόγια και με μεγαλύτερη σταθερότητα στα οποία η 970a ud3p δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει) και γενικότερα είναι πολύ πιο όμορφη εξωτερικά από την gigabyte. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κανείς σε αυτά τα λεφτά, ευτυχώς που η asrock έβγαλε ένα τέτοιο μοντέλο ;). Άρα σε καμία περίπτωση δεν είναι σχεδόν ίδιες, καθώς η asrock αξίζει τα παραπάνω λεφτά της με το παραπάνω λόγω της καλύτερης θερμικής συμπεριφοράς και της δυνατότητας για αρκετό oc, κάτι τα οποία η gigabyte χωρίς να είναι άχρηστη θα τα προσέφερε σε μικρότερο βαθμό.

• Like 1
Δημοσ.

ok  μια άλλη ερώτηση amd    FX  6 - 8 πύρινες η i7 η οτιδήποτε άλλο Ιντελ ρωτάω για τη ένας φίλος μου ειδικός μου είπε ότι οι ΦΧ και γενικότερα της AMD  χαλάνε πανεύκολα και δεν αξίζουν δεν ειναι καλή στης θερμοκρασιες  και κρασαρουν και κολλάνε εσείς  τι λέτε ??? 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...