TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Είναι τόσο υπερβολικά καλός που είναι γελοίος για οτιδήποτε μη επαγγελματικό. 1
KiriosD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αναλόγως για τι χρήση τον θέλεις... λέτε όλοι ότι είναι ο καλύτερος ρε παίδες αλλά πολύ πιθανό να μη χρειάζεται καν βλέπω τελευταία αγορές υπερβολικές ως προς τη χρήση που είναι να γίνει (όχι εδώ μέσα) και σκέφτομαι γιατι...
forgotten Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 εγω εχω τον 4790 κυριως κανω encoding βιντεο και παιζω και παιχνιδια και ποτε δεν τον κουρασα πανω απο 34% περιπου,οποτε αν κρατας τα λεφτα παρε το χωρις δευτερη σκεψη
Nick199355 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ναι ειμαι πολυ κοντα στην αγορα θα τον συνδυασω με maximus vii hero kai coolermaster nepton και θα πεταξει το συστημα
KiriosD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 και σου φαίνεται λογικό να μη χρησιμοποιείς τις δυνατότητες του επεξεργαστή; δηλαδή αν πήγαινες σε μικρότερο θα σε χαλούσε; αντί για 34% σε 4790 να ήσουν σε 40% του 4690 ή 60% του 4460 κ.ο.κ. ο φίλος απότι είδα θέλει να πάει σε 16gb ram σε ένα άλλο ποστ του, όλα υπερβολικά και δεν έχω δει ακόμη τι θέλει να κάνει με αυτά είδα και μία κάρτα γραφικών των 450€ οπότε μάλλον για παιχνίδια. 4790 είναι υπερβολή για παιχνίδια, πεταμένα λεφτά, πάρε max ένα 4690 και θα είσαι εντάξει, δε θα δεις καμιά διαφορά για δε λες τι θέλεις και πόσα δίνεις να σου δώσουν προτάσεις σύνθεσης ; αν τώρα εσύ κοιτάς για τα e-peen σου απλά να έχεις τα "καλύτερα" πάρε ότι θες απλά σου λέω πως και με λιγότερα θα πετάει το σύστημα σου και όταν θα είναι να προσγειωθεί θα είναι προσγειωμένα και τα δύο δε θα διατηρηθεί περισσότερο καιρό στον αέρα επειδή το πλήρωσες ακριβότερα
Nick199355 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ναι για παιχνιδια το θελω αρα να δω και αυτον ? http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4690k-350ghz-lga1150-box-p-PER.558477
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλυτερα να παρεις amd φιλε. Ο 4790κ δεν συγκρινεται με τους 8 πυρηνες του 8350, καμια σχεση ομως! Ειναι 2 φορες πιο γληγορος ο 8350 λογω 2χ παραπανω πυρηνων, απλα μαθηματικα ειναι. Εαν θελεις να εχεις καλυτερες επιδοσεις απο τον υπερ-επεξεργαστη fx 8350 της AMD τοτε πρεπει να καταφυγεις στην λυση των Xeon. Αυτα απο εμενα, φιλικα παντα. 10
forgotten Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 και σου φαίνεται λογικό να μη χρησιμοποιείς τις δυνατότητες του επεξεργαστή; δηλαδή αν πήγαινες σε μικρότερο θα σε χαλούσε; αντί για 34% σε 4790 να ήσουν σε 40% του 4690 ή 60% του 4460 κ.ο.κ. ο φίλος απότι είδα θέλει να πάει σε 16gb ram σε ένα άλλο ποστ του, όλα υπερβολικά και δεν έχω δει ακόμη τι θέλει να κάνει με αυτά είδα και μία κάρτα γραφικών των 450€ οπότε μάλλον για παιχνίδια. 4790 είναι υπερβολή για παιχνίδια, πεταμένα λεφτά, πάρε max ένα 4690 και θα είσαι εντάξει, δε θα δεις καμιά διαφορά για δε λες τι θέλεις και πόσα δίνεις να σου δώσουν προτάσεις σύνθεσης ; αν τώρα εσύ κοιτάς για τα e-peen σου απλά να έχεις τα "καλύτερα" πάρε ότι θες απλά σου λέω πως και με λιγότερα θα πετάει το σύστημα σου και όταν θα είναι να προσγειωθεί θα είναι προσγειωμένα και τα δύο δε θα διατηρηθεί περισσότερο καιρό στον αέρα επειδή το πλήρωσες ακριβότερα μια λεξη future proof... 1
koolisk6 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλυτερα να παρεις amd φιλε. Ο 4790κ δεν συγκρινεται με τους 8 πυρηνες του 8350, καμια σχεση ομως! Ειναι 2 φορες πιο γληγορος ο 8350 λογω 2χ παραπανω πυρηνων, απλα μαθηματικα ειναι. Εαν θελεις να εχεις καλυτερες επιδοσεις απο τον υπερ-επεξεργαστη fx 8350 της AMD τοτε πρεπει να καταφυγεις στην λυση των Xeon. Αυτα απο εμενα, φιλικα παντα. ο 8350 2 φορες πιο γρηγορος απο i7-4790κ? WTF!!! αν δεν τρολλαρεις,εχεις θεμα φιλε,να το κοιταξεις.... 8
kirileman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλυτερα να παρεις amd φιλε. Ο 4790κ δεν συγκρινεται με τους 8 πυρηνες του 8350, καμια σχεση ομως! Ειναι 2 φορες πιο γληγορος ο 8350 λογω 2χ παραπανω πυρηνων, απλα μαθηματικα ειναι. Εαν θελεις να εχεις καλυτερες επιδοσεις απο τον υπερ-επεξεργαστη fx 8350 της AMD τοτε πρεπει να καταφυγεις στην λυση των Xeon. Αυτα απο εμενα, φιλικα παντα. Epic! Ας αγοράσει ένα 8πύρηνο κινητό καλύτερα. Θα παίρνει και τηλέφωνα. 11
KiriosD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Κάτι σαν τον αγώνα για το διάστημα μεταξύ αμερικής ρωσσίας η αμερική ήθελε καλύτερα καύσιμα, ενώ η ρωσσία απλά ενσωμάτωνε περισσότερους πυραύλους στα διαστημόπλοιά της @forgotten πάρε αγόρι μου 5000€ pc τώρα για να παίζεις minecraft να σε δω σε 3 χρόνια τι θα μπορείς να παίξεις, σε αντίθεση με αυτόν που θα είχε δώσει 1000 εσύ θα βλέπεις 51 frames αντί για 50 που θα βλέπει ο άλλος, το θεωρείς future proof αυτο; το futureproof δεν ισχύει εδώ, να αγόραζε μητρική ddr4 και ddr4 μνήμες να πω εντάξει, αν θέλει να κάνει αναβάθμιση αργότερα να έχει τη δυνατότητα κάρτα γραφικών 500€ για μία οθόνη; 1080; futureproof αγορά; μη με τρελαίνετε πρωί πρωί... να είχε 3 27αρες 1440 να πήγαινα και πάλι πάσο! ο φίλος δε ξέρει τι ακριβώς του χρειάζεται για αυτό που θέλει και του έχω προτείνει να ζητήσει βοήθεια ανοίγοντας ένα θέμα στα νέα συστήματα **ξέχασα, το future proof είναι 2 (δύο) λέξεις 4
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλυτερα να παρεις amd φιλε. Ο 4790κ δεν συγκρινεται με τους 8 πυρηνες του 8350, καμια σχεση ομως! Ειναι 2 φορες πιο γληγορος ο 8350 λογω 2χ παραπανω πυρηνων, απλα μαθηματικα ειναι. Εαν θελεις να εχεις καλυτερες επιδοσεις απο τον υπερ-επεξεργαστη fx 8350 της AMD τοτε πρεπει να καταφυγεις στην λυση των Xeon. Αυτα απο εμενα, φιλικα παντα. Muhahahahaha ελιωσα στο γελιο ναι ειμαι πολυ κοντα στην αγορα θα τον συνδυασω με maximus vii hero kai coolermaster nepton και θα πεταξει το συστημα ω τσαμπα λεφτα Fixed. 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Trilobyter πραγματικά θα μας ξεκάνεις με τα ανέκδοτά σου . Όσοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν περί fx 8350 και i7 4790k, ποιος είναι δυνατότερος overall και πιστέψουν κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή ο 8350 είναι γληγορότερος είναι βαθιά νυχτωμένοι ή επηρεασμένοι από τους τεχνικούς του πλαισίου . Και να τονίσω, πως τέτοιου είδους αστεϊσμοί δεν έχουν σκοπό να ληφθούν στα σοβαρά αλλά να σπάσουν ελαφρώς την μονοτονία των θεμάτων χωρίς φυσικά να γίνουν offtopic. Το τονίζω γιατί μερικοί μπορούν να τα πάρουν στα σοβαρά μην γνωρίζοντας την ουσία τέτοιου είδους αστείων και μετά να μας σπάνε τα νεύρα (κάνω την χρήση του μας συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό μου, διότι όλοi κάποια στιγμή θα έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους παρεξήγηση). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα