thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας οπως ειχα τον φορητο μ υπολογιστη μεσα στην τσεντα της HP εχει πεσει η τσεντα απο το γραφειο με τον φορητο υπολογιστη μεσα κλειστο με την οθονη κατω οπως κλεινουμε ολοι τους φορητους μας υπολογιστες αλλωστε επισης ηταν και κλειστη η τσεντα με το φερνουα της και με το αυτοκολλητακι της και το αποτελεσμα: Επισης δεν καθεται καλα στην τεταρτη εικονα. Ευτυχως να λεω που δεν εχει χαλασει η οθονη του και μην χειροτεραααααα Το μοντελο του ειναι: HP Pavilion TouchSmart 15-n054sv να αναφερω οτι ειναι μεσα στην εγκυηση ακομα μπορουν να μου το επιδιορθωθουν ή το κοστος του να επιδιορθωθει ποσα θα ειναι ; δεν με νοιαζει οσα και να ναι αρκη να μην το βλεπω σε αυτη την τργικη κατασταση...... Σας ευχαριστω.
mixmixtouta Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλέ μου φίλε τι είναι η "τσέντα" και το "φερνουα"??? Επίσης έχω μια απορία για το "Δρασουνισμένο".. εννοείς πως το έβαλες κάπου και δροσίστηκε?? Επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω για τα σημεία στίξης. Βρίσκονται Στη προτελευταία σειρά του πληκτρολογίου σου και περιλαμβάνουν το κόμμα (,) και την τελεία (.) Όσον αφορά τη βλάβη σου εξαρτάται από που το αγόρασες και τι περιλαμβάνει η εγγύηση. Αν έχεις εγγύηση οποιασδήποτε φθοράς τότε μπορείς να στο δώσεις να στο φτιάξουν χωρίς κόστος. Πάντως αν δεν έχει σπασίματα ίσως τα πλαστικά να ξεκούμπωσαν απλώς και με λίγη πίεση να κουμπώσουν ξανά. 8
thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλέ μου φίλε τι είναι η "τσέντα" και το "φερνουα"??? Επίσης έχω μια απορία για το "Δρασουνισμένο".. εννοείς πως το έβαλες κάπου και δροσίστηκε?? Όσον αφορά τη βλάβη σου εξαρτάται απο που το αγόρασες και τι περιλαμβάνει η εγγύηση. Αν έχεις εγγύηση οποιασδήποτε φθοράς τότε μπορείς να στο δώσεις να στο φτιάξουν χωρίς κόστος. Πάντως αν δεν έχει σπασίματα ίσως τα πλαστικά να ξεκούμπωσαν απλώς και με λίγη πίεση να κουμπώσουν ξανά. Τσεντα ειναι το βαλιτσακι του Φερνουα ειναι το zip δρασουνισμενο ειναι το χτυπημενο. Συγνωμη για την Κυπριακη μου διαλεκτος απλος οταν γραφω μου βγαινουν αφρομιτα ρε παιδια ομως εκανα μεταφραση. στο θεμα μας τωρα υπαρχει πιθανοτητα να μου το φτιαξουν ; στις 23/12/2013 το αγορασα ειχε δυο χρονια εγκυηση. το πειρα απο τον Stephanis
KiriosD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αυθόρμητα και εγώ το διαβάζω στα κυπριακά, με την εσωτερική φωνή να αποκτάει προφορά αλλά εντάξει, μπαμ κάνουν οι πανομοιότυπες λέξεις, καταλαβαίνεις από τα συμφραζόμενα κιόλας εφόσον έπεσε χτύπησε είναι εκτός εγγύησης, τώρα το μόνο που θα μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με την εταιρία για να μάθεις το κόστος επισκευής. Να το επισκευάσεις μόνος σου καλύτερα οχι
thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αυθόρμητα και εγώ το διαβάζω στα κυπριακά, με την εσωτερική φωνή να αποκτάει προφορά αλλά εντάξει, μπαμ κάνουν οι πανομοιότυπες λέξεις, καταλαβαίνεις από τα συμφραζόμενα κιόλας εφόσον έπεσε χτύπησε είναι εκτός εγγύησης, τώρα το μόνο που θα μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με την εταιρία για να μάθεις το κόστος επισκευής. Να το επισκευάσεις μόνος σου καλύτερα οχι Ασχετο αν ηταν στο βαλιτσακι του εε ; :/ Ποσο υπολογιζεται να ειναι το κοστος ;
mixmixtouta Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Απευθύνσου στο κατάστημα που το αγόρασες και ρώτησε τι περιλαμβάνει η εγγύηση σου. Αν περιλαμβάνει και φθορές τότε θα στο φτιάξουν. Αν είναι η απλή εγγύηση τότε θα πληρώσεις για να στο φτιάξουν. Και εφόσον θα πάει στην επίσημη αντιπροσωπεία θα είναι και κάπως τσουχτερή η τιμή. Όπως σου είπα και πιο πριν, αν δεν βλέπεις σπασίματα στα πλαστικά και όταν το κουνάς δεν ακούς ήχους από κομματάκια ίσως απλά να ξεκούμπωσαν τα πλαστικά. Δοκίμασε με λίγη πίεση μήπως επανέλθουν. Πάντως οι φώτο σου μόνο κατατοπιστικές δεν είναι. Δε βλέπω πουθενά τη φθορά.
thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Απευθύνσου στο κατάστημα που το αγόρασες και ρώτησε τι περιλαμβάνει η εγγύηση σου. Αν περιλαμβάνει και φθορές τότε θα στο φτιάξουν. Αν είναι η απλή εγγύηση τότε θα πληρώσεις για να στο φτιάξουν. Και εφόσον θα πάει στην επίσημη αντιπροσωπεία θα είναι και κάπως τσουχτερή η τιμή. Όπως σου είπα και πιο πριν, αν δεν βλέπεις σπασίματα στα πλαστικά και όταν το κουνάς δεν ακούς ήχους από κομματάκια ίσως απλά να ξεκούμπωσαν τα πλαστικά. Δοκίμασε με λίγη πίεση μήπως επανέλθουν. Πάντως οι φώτο σου μόνο κατατοπιστικές δεν είναι. Δε βλέπω πουθενά τη φθορά. Κοιταξε φιλε μ τις φωτο με προσοχη και θα δεις και το προβλημα που βρισκεται.
mixmixtouta Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω. Δεν είναι καλά φωτισμένες και είναι θολές (ειδικά η 3η). Πάντως αυτά τα HP εξαιρετική ποιότητα κατασκευής... Μέσα στη τσάντα και ρημάχτηκε (όπως ισχυρίζεσαι γιατί εγώ δε βλέπω τίποτα). Φαντάσου να έπεφτε χωρίς τσάντα!
Demon Lord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Βασικά σε κάποια σημεία έχει φύγει η μπογιά, είναι σαν "ξυσμένο"... αυτό εννοείς φίλε;
thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Βασικά σε κάποια σημεία έχει φύγει η μπογιά, είναι σαν "ξυσμένο"... αυτό εννοείς φίλε; Ναι φιλε μου αυτο θελω να πω ομως αν προσεξεις λιγο την εικονα δυο εκει στο πλευρο που ειναι λιγο προς τα κατω.
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Απο τι βλέπω δεν έχει κάτι σοβαρό. Το σασί πρέπει να έρθει στα ίσια του.. Βέβαια πιο καθαρές φωτογραφίες θα βοηθούσαν.
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Απο τι βλέπω δεν έχει κάτι σοβαρό. Το σασί πρέπει να έρθει στα ίσια του.. Βέβαια πιο καθαρές φωτογραφίες θα βοηθούσαν. Να φέρω καλίμπρα ρε παιδιά να κάνουμε σωστή δουλειά; Η εγγυηση στα τοσο απλα μοντελα αποκλειεται να περιλαμβανει και χτυπηματα απο δικη σου υπαιτιοτητα. 1
SPANK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αφού δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα δεν συντρέχει και κανενας λόγος να το φτιάξεις και ουτε το καλλύπτει η εγγύηση , αν το πας να στο φτιάξουν λογικά θα πάρουν αρχικά χρήματα διοτι θα πρέπει να το ανοίξουν και με καποιο τρόπο να το ισιώσουν
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 γιατι πώς το λέτε εσείς; εγώ σασί το ξέρω . ο φαναρτζής μου το μαθε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα