Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι έχω ένα θεματακι με τα kraken 7,1 rainbow edition ☺.Το μικρόφωνο δεν αλλάζει χρώμα .είναι κόκκινο συνέχεια όταν το πατάω.πως αλλάζω χρώμα ας με βοηθήσει κάποιος που το έχει στην κατοχή του.ευχαριστώ !!!

κατέβασε το razer synapse και θα το βρεις από εκεί μέσα εύκολα

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάς για το logitech, έτσι δεν είναι;

Ναι μιλαω για το Logitech G710+

Επισεις:

Corsair RGB k70 αμεσα διαθεσιμο. Αλλα η τιμη στον θεο...

http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k70-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-p-PER.549649

Επεξ/σία από Zergoulini
Δημοσ.

Εξαντλημενο λεει. Εγω παντως οσο και αν αγαπαω τα Corsair πληκτρολογια ειναι υπερβολλικα ακριβα.Να χανε τουλαχιστον παραπανω εγγυηση να πω παει στο καλο.

Δημοσ.

Οπότε μάλλον με βλέπω να παίρνω 

Ναι μιλαω για το Logitech G710+

Επισεις:

Corsair RGB k70 αμεσα διαθεσιμο. Αλλα η τιμη στον θεο...

http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k70-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-p-PER.549649

την τιμή που την είδες; 

Εξαντλημενο λεει. Εγω παντως οσο και αν αγαπαω τα Corsair πληκτρολογια ειναι υπερβολλικα ακριβα.Να χανε τουλαχιστον παραπανω εγγυηση να πω παει στο καλο.

οπότε μάλλον με βλέπω να μένω προς το παρόν με το μεμβράνης της Microsoft ή να παίρνω το BlackWidow αν και μετά από τόσο ψάξιμο έχει χαλάσει η εικόνα μου για αυτό...

Δημοσ.

Τα macro θέλω για παιχνίδια του στυλ LoL και DotA2. Γενικά τα μηχανικά πληκτρολόγια τα θέλω για πολλές χρήσεις.

Δημοσ.

Μα αυτό ψάχνω: fully programmable all keys, αφού θα δώσω τα χρήματα γιατί να μην κοιτάξω να πάρω που θα έχει ότι χρειάζομαι; Να σου πω την αλήθεια πιο πολύ θέλω τα macro παρά τα μηχανικά switches.

Δημοσ.

Το ryos mk pro ήταν ένα από τα πρώτα που είδα και μου άρεσαν πολύ αλλά με φοβίζουν τα macro profile switches κάτω από το space (μην τα πατάω συνέχεια χωρίς να θέλω αλλά κατά τα άλλα μου φαίνεται υπέροχο πληκτρολόγιο)

Δημοσ.

Πραγματικα ειναι πανεμορφο και πολυ καλη κατασκευη το ryos. Με την πρωτη ευκαιρια θα το παρω γτ τωρα τυχαν κατι αλλα. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι για να παρεις με λεντ θελει 160€.

Δημοσ.

Οπότε μάλλον με βλέπω να παίρνω 

την τιμή που την είδες; 

οπότε μάλλον με βλέπω να μένω προς το παρόν με το μεμβράνης της Microsoft ή να παίρνω το BlackWidow αν και μετά από τόσο ψάξιμο έχει χαλάσει η εικόνα μου για αυτό...

Μα οταν το εβαλα ητανε κανονικα διαθεσιμο στα 179.99€ . Μαλλον ηταν πολυ χαμηλη η τιμη του και εφυγαν τα κομματια αμεσως! :P

To ryos ειναι κορυφη. Μην φοβασαι τα πληκτρα κατω απο το space, δεν πατιουνται τοσο ευκολα θελουνε λιγο πιεση.

Δημοσ.

Μα οταν το εβαλα ητανε κανονικα διαθεσιμο στα 179.99€ . Μαλλον ηταν πολυ χαμηλη η τιμη του και εφυγαν τα κομματια αμεσως! :P

To ryos ειναι κορυφη. Μην φοβασαι τα πληκτρα κατω απο το space, δεν πατιουνται τοσο ευκολα θελουνε λιγο πιεση.

Χαχαχαχα ωραίος, δεν ήξερα ότι βγαίνει και χωρίς φωτισμό στα 100€.  Μέτρησε άσχημα.

Και ακόμα καλύτερό μου φαίνεται το Ryos TKL Pro, γιατί ενώ προγραμματίζονται όλα τα κουμπιά (όπως θέλω εγώ) δεν έχει τα macro keys στα αριστερά για να μην χάνεις το Esc Ctrl  και λοιπά (όπως μπερδεύομαι εγώ)   :-D

Το οποίο όμως δεν μπορώ να βρω στην Ελλάδα   :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...