Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολλά νεύρα και υποτυπώδεις λύσεις που δεν έβγαλαν πουθενά, από τη μία beta (10.10.1) πήγα στην άλλη...

το πρόβλημα είναι μάλλον το γνωστό που θα έχει η πλειοψηφία με αυτά αλλά δε μπορώ να βρω την όποια λύση

να επιστρέψω στα mavericks ?

Δημοσ.

Ξεκινώντας με το Yosemite, η Apple αντικατέστησε ένα από τα βασικά components δικτύωσης του OS X, το mDNSResponder service που χρησιμοποιούσε επί 12 χρόνια, με ένα νέο, το discoveryd.

Η αλλαγή αν και σχεδιαζόταν για καιρό, φαίνεται πως δεν είναι απροβλημάτιστη. Κάποιοι φτάνουν σε σημείο να προτείνουν την αντικατάσταση του discoveryd με το mDNSResponder από το Mavericks. Εμένα πάντως μου φαίνεται το εξίσου επικίνδυνο να επεμβαίνω με το χέρι σε τέτοια αρχεία συστήματος.

Συνεπώς, ή επιστροφή σε Mavericks, ή υπομονή...

• Like 2
Δημοσ.

Κάθε πέρσι και καλύτερα λοιπόν

πέρσι στις αρχές του στα 10.9 έτρεχαν τα μισά

τώρα τρέχουν όλα, τις μισές ώρες που δεν έχεις προβλήματα με το δίκτυο

ούτε με τη beta 10.10.2 είδα φως

θα γυρίσω στα mavericks σύντομα απότι φαίνεται

ναι μου δίνεται η δυνατότητα να τα κατεβάσω, μου βγάζει μήνυμα πως έχω ήδη τα 10.10 αν θέλω όντως να κατεβάσω τα 10.9

τώρα κατεβαίνει

• Like 1
Δημοσ.

και που με άφησε να το κατεβάσω... ιδού τα αποτελέσματα

xvCGKqf.png

το ένα πολύ παλιό, το άλλο πολύ νέο και δε ξέρει να περπατάει

Δημοσ.

ευχαριστώ αλλά βαρέθηκα να πάω για clean install για αρχή, ήθελα να δοκιμάσω αν μπορούσε να γίνει downgrade με τα ήδη υπάρχοντα

παρεπιπτόντως σήμερα βγήκε το επίσημο 10.10.2 που θα μάθουμε τι κάνει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά και εγώ τα ίδια προβλήματα είχα μετά την αναβάθμιση από Maverics σε Yosemite με το wifi. Λύση δεν βρήκα με κανένα τρόπο οπότε αναγκάστηκα να κάνω clean install από το μηδέν. Εδώ και 3 μέρες είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, μόνο μια φορά κώλυσε και δεν συνδέονταν αλλά με ένα restart όλα οκ....

Το πρόβλημά μου είναι ότι με το clean istall έσβησα από το σκληρό το recovery partition. Είναι πολύ κακό αυτό?

Μπορώ να κάνω κάτι; να το κατεβάσω από κάπου ίσως;;;;

Δημοσ.

Στην εταιρία που δουλεύω μου έκανε ένα disconnect πάντως όταν ήταν συνδεδεμένο με το εταιρικό δίκτυο (έχω το τελευταίο yosemite 10.10.2) και έχει μπει με clean install.

Δημοσ.

ΝΟΜΙΖΩ

νομιζω επαναλαμβανω πως εχει μειωθει ΛΙΓΟ το θεμα τώρα...

ναι κάπου κάπου με πετούσε εντελώς από το δίκτυο αλλά συνήθως ενώ ήμουν συνδεδεμένος έπεφτε στο ελάχιστον η σύνδεση χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα

Δημοσ.

εγω αυτο το αντιμετωπιζα και στο παλιο μου μακ μινι 2010 και με μαβερικς και γιοσεμιτε. σε αυτο που εχω τωρα base model 2014 μου το κανε κανα 2 φορες,πολυ ξενερα προβλημα.

εμενα τωρα μου κανει κατι αλλο και με magic mouse αλλα και με magic trackpad οταν σκρολαρω προς τα κατω σε μια σελιδα κανει back το μ@λ@κισμενο

απαραδεκτη η apple τα τελευταια λειτουργικα δεν ειναι τσαμπα απλα δεν αξιζουν μια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...