stelioslebo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 παιδια καλησπερα εχω το εξης προβλημα. ξεκλειδωσα το Bootloader σε ενα Htc one s και περασα μεσα την 4.4.4 kitkat. Update HTC One S to Android 4.4.4 KitKat with CM11 M8 Custom ROMΑλλα στο recovery μου πεταει error και τωρα το κινητο κολλαει στο htc διοτι εκανα wipe Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας???
neverme Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Όταν λες "πέρασες μέσα" εννοείς απλά με΄τεφερες στο κιητό ή έκανες install?
stelioslebo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Όταν λες "πέρασες μέσα" εννοείς απλά με΄τεφερες στο κιητό ή έκανες install? το εκανα unlocked bootloader περασα μεσα twrp Και κατεβασα μia rom αλλα οταν την περασα μου εβγαλε failed εγω ομως ειχα κανει wipe και δεν ειχα περασει μια εναλλακτικη με αποτελεσμα να ανοιγει το τηλ και κολλαει στο Htc. μπηκα στο xda και κατεβασα ενα αρχειο firmware και επρεπε να κανω καποιες εντολες fastboot oem lock και μετα fastboot oem reboot RUU και μετα να δωσω fastboot flash zip firmware.zip αλλα εκει μου πεταει failed
.:Cabal:. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Όταν λες "πέρασες μέσα" εννοείς απλά με΄τεφερες στο κιητό ή έκανες install? το εκανα unlocked bootloader περασα μεσα twrp Και κατεβασα μia rom αλλα οταν την περασα μου εβγαλε failed εγω ομως ειχα κανει wipe και δεν ειχα περασει μια εναλλακτικη με αποτελεσμα να ανοιγει το τηλ και κολλαει στο Htc. μπηκα στο xda και κατεβασα ενα αρχειο firmware και επρεπε να κανω καποιες εντολες fastboot oem lock και μετα fastboot oem reboot RUU και μετα να δωσω fastboot flash zip firmware.zip αλλα εκει μου πεταει failed Δύο ερωτήσεις:1. Μπορείς να κάνεις mount τα data από το recovery;2. Η συσκευή σου φαίνεται αν δώσεις adb devices στην command line;Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα