Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: lenovo FHD

Πολύ καλή τιμή αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστο που η κάρτα γραφικών έχει 4GB. Θα το ελέγξω.

επίσης έχει windows 8.1.

Πάντως εδώ λέει ότι έχει 4gb η 840m του lenovo: http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Z50-70-59427656-Notebook-Review.124524.0.html . Άρα βγαίνει πιστεύω πολύ αντάξια της προσφοράς από γερμανία.

Είναι αντίστοιχη προσφορά με Link.png Site: αυτό από amazon.de που είχε μέχρι και 399 ευρώ κάποια στιγμή, αλλά με αλλαγή φόρου και μεταφορικά πήγεναι γύρω στο 430 ευρώ. και είχε γερμανικό πληκτρολόγιο (+30-40 ευρώ). και 2 gb λιγότερα μνήμη (20 ευρώ)=480 ευρώ.

Για την οθόνη τι λέτε όσοι την έχετε πάρει από Γερμανία; είναι όντως χάλια όπως λένε τα τεστ?

Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ.

Είναι σαν και αυτόν που είχαμε πάρει από amazon.de με 2GB παραπάνω RAM, έναν ψευτο SSD και λειτουργικό σύστημα.

Δεν ξέρω αν αυτά δικαιολογούν τα ~120 ευρώ που κοστίζει περισσότερα από εκείνον.

Σίγουρα όμως είναι μια καλή τιμή για FHD μηχανάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σαν και αυτόν που είχαμε πάρει από amazon.de με 2GB παραπάνω RAM, έναν ψευτο SSD και λειτουργικό σύστημα.

Δεν ξέρω αν αυτά δικαιολογούν τα ~120 ευρώ που κοστίζει περισσότερα από εκείνον.

Σίγουρα όμως είναι μια καλή τιμή για FHD μηχανάκι.

έχει παραπάνω win8.1, 2gb μνήμη, τον υβριδικό δίσκο, 2gb στην κάρτα γραφικών και 24 άτοκες. Η προσφορές είναι απόλυτα συγκρίσιμες αλλά για εμένα το αγγλικό (ή ελληνικό) πληκτρολόγιο κερδίζει...

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 1
Δημοσ.

έχει παραπάνω win8.1, 2gb μνήμη, τον υβριδικό δίσκο, 2gb στην κάρτα γραφικών και 24 άτοκες. Η προσφορές είναι απόλυτα συγκρίσιμες αλλά για εμένα το αγγλικό ή ελληνικό πληκτρολόγιο κερδίζει...

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί αν ισχύει αυτό με τα 4GB dedicated της 840m.

Αν κρίνω από εδώ πάντως: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-840M.105681.0.html μάλλον πρόκειται για typo. Για να μην μπερδεύω κόσμο λοιπόν, ας μας πει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.

Σε περίπτωση λοιπόν που μιλάμε για την ίδια κάρτα γραφικών, τότε τα παραπάνω καλούδια δεν θα έχουν τεράστιο performance gain αναλογικά με το γερμανικό που δικαιολογούν το 1/4 διαφορά στην τιμή.

Δημοσ.

δες το συγκριτικό του ίδιου site στο συγκεκριμένου λάπτοπ, το έχω βάλει πάνω στο 1ο ποστ. λέει καθαρά 4gb.

Δεν είχα δει το update σου. Έτσι φαίνεται να γράφει αλλά θα έλεγα στους υποψήφιους αγοραστές να το τσεκάρουν ξανά.

Πέρα από αυτό, όντας χρήστης του Z50-70 από το amazon θα έλεγα πως στο όλο σύστημα το bottleneck ενδεχομένως να το δημιουργήσει ο low-end και "οικολογικός" επεξεργαστής και ο αργός σκληρός δίσκος. Και στο μόνο που διαφέρει με αυτό της προσφοράς του amazon είναι o hybrid. Έτσι καταλήγω στο ο,τι είναι μια καλή τιμή και όχι προσφοραραραρα.

ΥΓ: Δεν μειώνω την προσφορά που ανήρτησες (και θενξ γι αυτό) απλά εκφράζω μια άποψη ως κάτοχος αντίστοιχου μοντέλου.

Δημοσ.

Πες μας τώρα αν η οθόνη αξίζει ή είναι προς κακή. Δες και την κριτική αν μπορείς ώστε να επιβεβαιώσεις τα σημεία (γωνίες θέασης κτλπ)

Δημοσ.

Πες μας τώρα αν η οθόνη αξίζει ή είναι προς κακή. Δες και την κριτική αν μπορείς ώστε να επιβεβαιώσεις τα σημεία (γωνίες θέασης κτλπ)

Δεν έχω εμπειρία από άλλη FHD οθόνη laptop αλλά η συγκεκριμένη μου φάνηκε μια χαρά. Η φωτεινότητα της είναι αξιοπρεπής και η ανάλυση/χρώματα μια χαρά. Στις γωνίες θέασης όντως έχει ένα θέμα (λογικό λόγω του panel). Οπότε αν κρίνω και από τα χρήματα που έδωσα (355 τελική) για μηχανάκι με FHD, είμαι καταευχαριστημένος. 

Δημοσ.

το σιγκεκριμενο το χάζευα σημερα στα media markt κάπως ξεχώριζε το ντιζάιν του και η οθόνη πολύ ωραία χρώματα και φωτεινότητα

Δημοσ.

το γράφω και αλλού , ο συνδυασμός i3 4030U με την 840m "σκοτώνει" .Κρίμα για την mid range αξιοπρεπή 840, γιατί με αυτόν τον επεξεργαστή που την συνοδεύει θα τρώει μπουκάλι (ελληνιστί"bottleneck") στα σίγουρα .

Πληκτρολόγιο μέτριο , που βυθίζεται στην μέση κυρίως , όχι όμως σε ενοχλητικό βαθμό , σίγουρα δεν συκγρίνεται με  τα επαγγελματικά Thinkpad.

Οθόνη ΤΝ (τίποτε το ιδιαίτερο) αλλά με FHD που σώσει τα πράγματα . Κατάλληλο κυρίως για σερφάρισμα , κείμενο κλπ , και ελαφρό gaming τύπου LoL , minecraft , καθαρά λόγω του κακού επεξεργαστή . Η τιμή , imo , κανονική , όχι καμιά τρελλή προσφορά .

Στο amazon είδα και εκδόσεις με I5 4210U (βελτιωμένη έκδοση cpu σε σχέση με τον i3 ) . Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε μερικά reviews πελατών , γράφονταν ότι είχε IPS οθόνη (για τις εκδόσεις με i5 και I7 CPU) , πράγμα όμως που δεν επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη πηγή , ούτε και από το notebookcheck.

Στα  θετικά  η πολύ  εύκολη δυνατότητα αλλαγής του δίσκου , γενικότερο χαρακτηριστικό της Lenovo.

Δημοσ.

Πάντως εγω του αμαζον με +40ευρω 4gb ram (σύνολό 8 πλέων), παίζω άνετα AC unity σε low χωρις πρόβλημά! Δεν ειναι κ λιγο για λαπιτοπι κατω των 400ευρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...