Konstantin77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 To meri γενικά είναι αξιόπιστο μαγαζί, άντε στην χειρότερη να είναι refurbished. Απάντηση από κάτω: Hi, we all have brandnew items. Thank you. To ψήνω αλλά με φοβίζει. Προορίζεται για την κινέζικη αγορά, λέει όμως ότι είναι unlocked αλλά είναι και activated? Μάλλον το 4G δεν θα παίζει, ενώ έχει διαφορετικό CPU-GPU (χειρότερα?) από το S4. Ψάχνω καμιά γνώμη αλλά δεν έχει παίξει στην Ελλάδα. http://www.engadget.com/2013/05/06/samsung-galaxy-s4-octacore-review/ "Exynos-powered GS4 is just as excellent as the Snapdragon 600 variant, with slightly better performance. However, the lack of LTE will be a dealbreaker for some." Με ρουτάρισμα λέτε να γίνετε? "The I9500 is resigned to using quad-band HSPA+ (850 / 900 / 1900 / 2100) and quad-band GSM / EDGE (850 / 900 / 1800 / 1900), despite the fact that the Exynos 5410 has a radio capable of supporting up to 20 different global LTE frequencies." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καθώς είναι από Κίνα το βάζω εδώ. Δεν είναι κινεζιά όμως... Το Samsung s4 το 32άρι με τον τελευταίο 8πύρηνο επεξεργαστή στα 187,57 ευρώ... Νομίζω ασυναγώνιστη τιμή, εδώ: http://merimobiles.com/samsung-galaxy-s4-5-32gb-nfc.htm To merimobiles (μαζι με το minideal.net) ηταν απο τα πλεον αξιοπιστα του χωρου απο κινα μερια οσον αφορα τα κινητα. Το συγκεκριμενο κινητο παιζει εδω και 2 βδομαδες περιπου σε αυτη τη τιμη. και το ειχα ψαξει τοτε Ειναι η εκδοση Ι9502 (δικαρτο) που προοριζεται μονο για κινα χωρις Play store (εχει by default απο τη Samsung με την μαμα rom το κινεζικο store). Εδω στην Ελλαδα εχουμε το I9505 (μονοκαρτο με Snapdragon 600) http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5420&idPhone2=5125&idPhone3=5371 O exynos ειναι ισαξιος πανω κατω του Snapdragon 600 (αλλου κερδιζει αλλου χανει) αλλα προσωπικα δε με απασχολουν αυτα. Νομιζω ομως οτι ο exynos εχει και το Knox http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S4-Exynos-5-Octa-vs-Galaxy-S4-Snapdragon-600-benchmark-comparison_id43554 Επομενως οποιος το παρει (ειτε ειναι rooted ειτε οχι) θα αναγκαστει να κανει αλχημείες και να περασει αλλη rom και με εξτρα κοπο το google play. Απο μια προχειρη ματια που ειχα ριξει επερνε και lolipop με google play αλλα ειχε και θεματα με λαγκ με unofficial roms. Δεν το εψαξα ενδελεχως Επειδη προσωπικα τα βαριεμαι αυτα πλεον και το να καθομαι να ψαχνω roms αριστερα κ δεξια (με οτι αλλο βγαλει απο θεμα αποδοσης) το απερριψα μετα απο σκεψη παρα τη δελεαστικοτατη τιμη σε συνδυασμο με το οτι ειναι δικαρτο. Οποιος εχει ορεξη ασχολειται. Σε αυτη τη τιμη και με την υπογραφη Samsung +32GB δεν βρισκεις κατι καλυτερο Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από mtzs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το meri ειναι το χειρότερο μαγαζί. Πολύς κόσμος όπως εγω παρέλαβε μεταχειρισμένα κινητά. Εχει αναφερθεί πολλές φορές τι μούφα μαγαζί είναι. Για τους τυχερους δυσπιστους ας επισκεφθούν το σχετικό θέμα στο myphone και ας ρωτήσουν. Μακράν το χειρότερο και πιο ανέντιμο μαγαζί που υπάρχει. Το καλύτερο μαγαζί ειναι το vickmall.- 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Και εγω προχωρησα σε 5 ακομα καπαρωμενες παραγγελιες με κουπονι σημερα μιας και περιμενα το εμβασμα και φανηκαν αργα χτες. Ειχα ξεχασει να τους πω για μερικα απο τα δεματα για low price αλλα και για ενα προιον που ειχα παραγγειλει αλλα εξαφανιστηκε απο το site και με SKU κουκουρουκου και μου σκαει και εμενα αγγλοφωνη κοπελα (οχι η Camping δυστυχως να γελασω λιγο με το χιπικο ονομα) και μου ειπαν οτι ηταν βραδυ εκει και θα το προωθησει το αιτημα μου το πρωι στον αρμοδιο πωλητη. GG και αναμονη λοιπον. Σοβαρα ομως ακομα και με την αμεση εξυπηρετηση,αποστολη (τυπου Vickmall) κλπ θα συνεχισετε να αγοραζετε απο εκει ή τωρα που οι τιμες ξαναπηγαν στον Θεο θα spammarete κουπονια μπας και ξαναγινει καμια στραβη; Εγώ επικοινώνησα μαζί τους τη Παρασκευή το βράδυ, τους ζήτησα να μου στέιλουν μαζί και την εργοστασιακή συσκευασία και ο υπάλληλος είπε θα το προωθήσει το αίτημα, αλλά να στείλω και email... ...υπάρχει πιθανότητα, ρωτάω, να σταλεί η ταμπλε΄τα μέσα στο Σαββατοκύριακο; - Αποκλείεται, λέει, ...κι έτσι μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου δεν είχα στείλει ακόμη το mail...νωρίς το απόγευμα βλέπω το δέμα "shipped" - ούτε για τιμή δέματος πρόλαβα να τους πω - ούτε να επιβεβαιώσω την αποστολή της συσκευασίας μπόρεσα και 99.9% δεν τη στείλανε. Οπότε τους παζαρεύω τώρα να αγοράσω από εκεί θήκη για το τάμπλετ, με τον όρο στο ίδιο πακέτο να στείλουν και το κουτί της ταμπλέτας... Να δω τί θα βγει...αν μας κάτσει κανά τελωνείο (το φοβάμαι αν καθυστερήσει και πλησιάσουν Χριστούγεννα, με το δικαιολογημένο άγχος των εδώ καταστημάτων για τζίρο) τη κάτσαμε τη βάρκα... ...βέβαια και με τη προηγούμενη ταμπλε΄τα (αγορασμένη από aliexpress), δεν είχαν απλά δηλώσει την πραγματική τιμή, αλλά είχαν κολλήσει κι αυτοκόλλητο επανω με το ακριβές περιεχόμενο και παραδόθηκε σε 15 μέρες από την αγορά! Πάντως το banggood φαίνεται να βγήκε "ενισχυμενο" από μια κακή περίοδο για τα κινεζομάγαζα, κατά την οποία πολλά "έκαναν νερά" και χάλασαν την εξυπηρέτηση και κυρίως την υποστήριξη μετά την αγορά... Κι όντως πολύ καλό το ότι οι Κινέζοι του banggood στο chat τη παλεύουν με τα αγγλικά, αλλά την καλύτερη εξυπηρέτηση (πολύ καλά αγγλικά και σχεδόν πάντα παρούσα) την έχω δει στο merimobiles ακριβώς τη περίοδο που πολλοί παραπονιούνταν για μεταχειρισμένα κινητά... ...οπότε μπορεί ένα μαγαζί να "ποντάρει" στην επικοινωνία για να τραβήξει πελάτες, αλλά μετά την αγορά μπορεί να σε "γειώσουν" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 και γιατι οχι mx4 δικαρτο απτο fastcardtech?που προαναφερθηκε παλιο το s4.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RasAlGhul Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τι λέτε για αυτό http://www.everbuying.net/product570097.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale ; 90 ευρώ κάτω από το επόμενο φθηνότερο Έχει αγοράσει όμως κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα; Επίπλέον θα πηγαίνατε για αυτό ή θα προτιμούσατε να δώσετε λίγα παραπάνω χρήματα για mx4 pro, mi4c ή zenfone 2; Help please edit: Αν και μάλλον το χάσαμε το "κορμί" θα ήθελα τη γνώμη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 απολυτως μακρια απο everybuying 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimg19 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα εγω με το everbuying. Κλασεις ανωτερο απο gearbest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σ' εμένα δεν πέρασε καμία χρεωστική/πιστωτική (Α & Εθνική) χθες, ενώ προχθές πέρασε κανονικά (άσχετα αν μου τα έκαναν μετά μαντάρα οι του banggood - ακόμη δεν βγήκε οριστικά η άκρη). Χθες άλλοτε εμφάνιζε την επιλογή για πληρωμή με πιστωτική, άλλοτε όχι (μόνο PayPal). Τελείως κουκουρούκου κατάσταση... Με την πιστωτική (για αγορά εκτός PP) δεν τη χάνεις; Κι εγώ σε pending order status είμαι, οπότε δίνει δυνατότητα επιλογής πληρωμής μόνο με PP. Οι τιμές των pending παραγγελιών μου δεν έχουν αλλάξει. Ως γνωστό, σε pending δίνει επιλογή πληρωμής μόνο με PP. Όταν όμως πας εκεί μπορείς να μη μπεις στο PP account σου, αλλά να επιλέξεις να προσπαθήσεις να πληρώσεις με πιστωτική. Από χθες το βράδυ όμως παιδεύομαι & δεν το 'χω καταφέρει. Και το άτιμο το PP δεν μου έδωσε τη δυνατότητα ούτε send money να κάνω απ' τον ένα λογαριασμό μου στον άλλο (το γνωστό κόλπο). Κοινώς... 3 λαλούν κι 8 χορεύουν situation! Έχω σε pending 3 φορές την ίδια παραγγελία, προφανώς γιατί δημιουργήθηκε μπέρδεμα με τις πολλές φορές που προσπάθησα να πληρώσω με διαφορετικές κάρτες εκτός/εντός PayPal. Πάνω που προσπαθούσα να βγάλω άκρη με το Revolut για να τις πληρώσω, μου ακύρωσαν τις 3 pending παραγγελίες που είχα κάνει με το γνωστό κουπόνι στο banggood. Μου έστειλαν 3 αυτοματοποιημένα email. Το μόνο που λένε (στον τίτλο τους - μέσα δεν γράφουν τίποτε) είναι ότι ακυρώθηκαν, χωρίς να γράφουν καν ποιους αριθμούς παραγγελίας αφορούν. Order with Clearance Center items was deleted for not paying over 12 hours. Άκου 12 ώρες! Μ' έχουν συγχύσει αφάνταστα οι τύποι. Έχει πέσει τρελό κράξιμο για το gearbest & το "αξιόπιστο" banggood ακυρώνει παραγγελίες που πριν λίγες ώρες έλεγε ότι δεν πρόκειται να τις ακυρώσει πριν περάσουν 20 μέρες. Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που το έκαναν αυτό. Θα ψάξω να βρω αντίστοιχες περιπτώσεις, ώστε να δούμε αν μπορούμε να τους πιέσουμε να τις επαναφέρουν σε pending. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ λοιπόν όσοι έχετε ακόμη pending παραγγελίες με το γνωστό κουπόνι & τις θέλετε, αν & ίσως είναι ήδη αργά. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από kwgwkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Βρήκα κάτι που έψαχνα καιρό... Επειδή για μένα κύρια λειτουργία της ταμπλέτας είναι σαν ebook, με κούραζε αρκετά η έντονη ανακλαστική επιφάνεια των ταμπλετών, που και την ανάγνωση κειμένου καθιστά δυσκολη και περιορίζει τη χρήση της συσκευής είτε σε εξωτερικό χώρο, είτε σε χώρο με έντονο φωτισμό... Έψαχνα λοιπόν να βρω τύπου "matte" προστατευτικά οθόνης...το δύσκολο ήταν- η ποιότητα- η εφαρμογή Η καλύτερη περίπτωση που είχα συναντήσει ήταν κάτι εξειδικευμένα προστατευτικά για το Ipad Air, τα οποία φαίνεται να ταίριαζαν πολύ σφιχτά και στην Teclast x98 air... ...πλέον όμως είδα στην ιστοσελίδα της εταιρείας Healing Shield, πως έχει βγάλει και εξειδικευμένα προϊόντα για τη δημοφιλή ταμπλέτα μας και για το ειδικό τύπο φίλτρου (anti-glare) που ενδιαφερόμουν......ένα προϊόν μόνο για την οθόνη, και ένα για οθόνη+πλάτη της συσκευής. Για το πρώτο προϊόν βρήκα και πωλητή στο ebay.... Βάσει των βίντεο της εταιρείας, τα αποτελέσματα είναι αρκετά εντυπωσιακά...άντε να βρεις τώρα άλλα 25€.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πάνω που προσπαθούσα να βγάλω άκρη με το Revolut για να τις πληρώσω, μου ακύρωσαν τις 3 pending παραγγελίες που είχα κάνει με το γνωστό κουπόνι στο banggood. Μου έστειλαν 3 αυτοματοποιημένα email. Το μόνο που λένε (στον τίτλο τους - μέσα δεν γράφουν τίποτε) είναι ότι ακυρώθηκαν, χωρίς να γράφουν καν ποιους αριθμούς παραγγελίας αφορούν. Άκου 12 ώρες! Μ' έχουν συγχύσει αφάνταστα οι τύποι. Έχει πέσει τρελό κράξιμο για το gearbest & το "αξιόπιστο" banggood ακυρώνει παραγγελίες που πριν λίγες ώρες έλεγε ότι δεν πρόκειται να τις ακυρώσει πριν περάσουν 20 μέρες (εικόνα στο spoiler). Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που το έκαναν αυτό. Θα ψάξω να βρω αντίστοιχες περιπτώσεις, ώστε να δούμε αν μπορούμε να τους πιέσουμε να τις επαναφέρουν σε pending. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ λοιπόν όσοι έχετε ακόμη pending παραγγελίες με το γνωστό κουπόνι & τις θέλετε, αν & ίσως είναι ήδη αργά. Μου έχουνε μείνει και μένα καπαρωμένα σε pending κάτι πραγματάκια Xiaomi με το κουπόνι (ένα Mi4c, miband κλπ) και τώρα έλεγξα και ακόμη δεν μου τα έχουν σβήσει. Όχι ότι έχει σημασία μιας και δεν τα χρειάζομαι και θα πάνε για σβήσιμο, απλά το αναφέρω για τα στατιστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.makrihairis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τι λέτε για αυτό http://www.everbuying.net/product570097.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale ; 90 ευρώ κάτω από το επόμενο φθηνότεροΈχει αγοράσει όμως κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα; Επίπλέον θα πηγαίνατε για αυτό ή θα προτιμούσατε να δώσετε λίγα παραπάνω χρήματα για mx4 pro, mi4c ή zenfone 2; Help please edit: Αν και μάλλον το χάσαμε το "κορμί" θα ήθελα τη γνώμη σας[/quote ΜΑΚΡΥΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μου έχουνε μείνει και μένα καπαρωμένα σε pending κάτι πραγματάκια Xiaomi με το κουπόνι (ένα Mi4c, miband κλπ) και τώρα έλεγξα και ακόμη δεν μου τα έχουν σβήσει. Όχι ότι έχει σημασία μιας και δεν τα χρειάζομαι και θα πάνε για σβήσιμο, απλά το αναφέρω για τα στατιστικά. Thanks για την ενημέρωση. Πότε (μέρα/ώρα) έγινε pending η παραγγελία σου & δεν ακυρώθηκε ακόμη; Θα τους ξεχέ... αν ακύρωσαν μόνο τη δική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.makrihairis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 απολυτως μακρια απο everybuying +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Βρήκα κάτι που έψαχνα καιρό... Επειδή για μένα κύρια λειτουργία της ταμπλέτας είναι σαν ebook, με κούραζε αρκετά η έντονη ανακλαστική επιφάνεια των ταμπλετών, που και την ανάγνωση κειμένου καθιστά δυσκολη και περιορίζει τη χρήση της συσκευής είτε σε εξωτερικό χώρο, είτε σε χώρο με έντονο φωτισμό... Έψαχνα λοιπόν να βρω τύπου "matte" προστατευτικά οθόνης...το δύσκολο ήταν - η ποιότητα - η εφαρμογή Η καλύτερη περίπτωση που είχα συναντήσει ήταν κάτι εξειδικευμένα προστατευτικά για το Ipad Air, τα οποία φαίνεται να ταίριαζαν πολύ σφιχτά και στην Teclast x98 air... ...πλέον όμως είδα στην ιστοσελίδα της εταιρείας Healing Shield, πως έχει βγάλει και εξειδικευμένα προϊόντα για τη δημοφιλή ταμπλέτα μας και για το ειδικό τύπο φίλτρου (anti-glare) που ενδιαφερόμουν... ...ένα προϊόν μόνο για την οθόνη, και ένα για οθόνη+πλάτη της συσκευής. Για το πρώτο προϊόν βρήκα και πωλητή στο ebay.... Βάσει των βίντεο της εταιρείας, τα αποτελέσματα είναι αρκετά εντυπωσιακά...άντε να βρεις τώρα άλλα 25€.... φιλε μου εαν το θες μονο για διάβασμα η λυση ειναι μια..e-book. http://www.insomnia.gr/topic/318457-e-book-reader/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις