Dysfuntional Genius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο μου.! Έχω το samsung galaxy s3 neo εδώ και 2 μήνες και ξαφνίκα πριν λίγες μέρες μου εμφάνισε ένα πρόβλημα χωρίς να πειράξω κάτι! Όπως οι περισσότεροι, έτσι και εγώ έχω δύο γλώσσες στο πληκτρολόγιο (ελληνικά και αγγλικά) τις οποιές και ενάλλαζα πατώντας συνεχομενα για 2 δευτερολεπτα το SPACE και σέρνοντας'το προς τα δεξιά.! Πλέον αυτο δεν γιίνεται και με αναγκάζει να αλλάζω συνέχεια την γλώσσα απο τις ρυθμίσεις, πράγμα κουραστικό και χρονοβόρο.! Έχεις λοιπόν κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση εκτός απο το να κατεβάσω κάποιο αλλο πληκτρολόγιο.? Δηλαδή δεν δουλεύει αυτό Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2015 από Dysfuntional Genius
neverme Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Κάνε Clear Data στο application keyboard να δεις αν θα στρώσει
Dysfuntional Genius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το δοκίμασα ήδη αλλά δεν άλλαξε κάτι!
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Έχεις κατι ενεργοποίησει στο Accessibility. Το greenify μηπως; Πάντως ειναι bug, ή απςνεργοποιεις το παραπανω ή αλλαζεις πληκτρολόγιο.
Dysfuntional Genius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Φίλε έχεις δίκιο! Τώρα που το σκεύτομαι όλο το προβλημα ξεκίνησε απο όταν κατέβασα το greenify...! Θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ πολυ
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Παντως να ξερεις, δεν ευθυνεται το Greenify για το προβλημα, ειναι καθαρα bug του samsung keyboard, οποιαδηποτε εφαρμογη να εχεις ενεργοποιησει στο accessibility θα εχεις το ιδιο θεμα. 1
Dysfuntional Genius Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το απενεργοποίησα και το πρόβλημα λύθηκε Δοκίμασα και το talkback και είναι υπερβολικά δυσχείριστο!
Lnueq Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια μου λυσατε τα χερια! Η βοηθεια σας ηταν πραγματικά πολιτιμη! Ειχα κ εγω -εστω μεχρι πριν απο λιγα δευτερολεπτα- το ιδιο ακριβώς προβλημα στο ιδιο μοντέλο συσκευης..για αρκετους μηνες δεν μπορουσα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολόγιο μου, πηγα σε public,vodafone, πλαίσιο για να μου πουν τι γινεται, και τοτε με ειχαν καθησυχασει λεγοντας μου πως το παθαινουν κ αλλοι χρηστες τωρα τελευταία και ειναι θεμα αναβαθμισης..ετσι περιμενα την νεα αναβαθμιση! πριν απο 5 μερες εκανα παρτυ οταν ειδα τη σχετικη ενημέρωση στο κινητο..ομως τζίφος! μεχρι τωρα! Ειχα ενεργοποιημενο το CM security και το clean master, τα οποια εν τελη προκαλουσαν το ολο θεμα! η συμβουλες σας ηταν απιστευτα χρησιμες!! 2
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια μου λυσατε τα χερια! Η βοηθεια σας ηταν πραγματικά πολιτιμη! Ειχα κ εγω -εστω μεχρι πριν απο λιγα δευτερολεπτα- το ιδιο ακριβώς προβλημα στο ιδιο μοντέλο συσκευης..για αρκετους μηνες δεν μπορουσα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολόγιο μου, πηγα σε public,vodafone, πλαίσιο για να μου πουν τι γινεται, και τοτε με ειχαν καθησυχασει λεγοντας μου πως το παθαινουν κ αλλοι χρηστες τωρα τελευταία και ειναι θεμα αναβαθμισης..ετσι περιμενα την νεα αναβαθμιση! πριν απο 5 μερες εκανα παρτυ οταν ειδα τη σχετικη ενημέρωση στο κινητο..ομως τζίφος! μεχρι τωρα! Ειχα ενεργοποιημενο το CM security και το clean master, τα οποια εν τελη προκαλουσαν το ολο θεμα! η συμβουλες σας ηταν απιστευτα χρησιμες!!Το CM security και το Clean Master τα πετας επιτοπου,ειναι σκουπιδια.Μια εναλακτικη παντως ειναι να βαλετε και το Go Keyboard αν δεν σας βολευει του κινητου το πληκτρολογιο. Εγω αυτο εχω στο S3 neo και σε αλλα κινητα που ειχα και που εχω....
sladeFT Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Παιδιά σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε το να κάνω δεν έχω καταλάβει το έχω ψάξει αυτό που διάβασα που λέγατε λίγο πιο πάνω αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι σας παρακαλώ αφιερώστε δύο λεπτά για να μου πείτε το να κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα