Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο μου.! Έχω το samsung galaxy s3 neo εδώ και 2 μήνες και ξαφνίκα πριν λίγες μέρες μου εμφάνισε ένα πρόβλημα χωρίς να πειράξω κάτι! Όπως οι περισσότεροι, έτσι και εγώ έχω δύο γλώσσες στο πληκτρολόγιο (ελληνικά και αγγλικά) τις οποιές και ενάλλαζα πατώντας συνεχομενα για 2 δευτερολεπτα το SPACE  και σέρνοντας'το προς τα δεξιά.! Πλέον αυτο δεν γιίνεται και με αναγκάζει να αλλάζω συνέχεια την γλώσσα απο τις ρυθμίσεις, πράγμα κουραστικό και χρονοβόρο.! Έχεις λοιπόν κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση εκτός απο το να κατεβάσω κάποιο αλλο πληκτρολόγιο.?

Δηλαδή δεν δουλεύει αυτό 

Screenshot_2015_01_15_15_24_50_2.jpg

Επεξ/σία από Dysfuntional Genius
  • Moderators
Δημοσ.

Έχεις κατι ενεργοποίησει στο Accessibility.  Το greenify μηπως;  Πάντως ειναι bug, ή απςνεργοποιεις το παραπανω ή αλλαζεις πληκτρολόγιο.  

• Moderators
Δημοσ.

Παντως να ξερεις, δεν ευθυνεται το Greenify για το προβλημα, ειναι καθαρα bug του samsung keyboard, οποιαδηποτε εφαρμογη να εχεις ενεργοποιησει στο accessibility θα εχεις το ιδιο θεμα. :)

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μου λυσατε τα χερια! Η βοηθεια σας ηταν πραγματικά πολιτιμη! Ειχα κ εγω -εστω μεχρι πριν απο λιγα δευτερολεπτα- το ιδιο ακριβώς προβλημα στο ιδιο μοντέλο συσκευης..για αρκετους μηνες δεν μπορουσα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολόγιο μου, πηγα σε public,vodafone, πλαίσιο για να μου πουν τι γινεται, και τοτε με ειχαν καθησυχασει λεγοντας μου πως το παθαινουν κ αλλοι χρηστες τωρα τελευταία και ειναι θεμα αναβαθμισης..ετσι περιμενα την νεα αναβαθμιση! πριν απο 5 μερες εκανα παρτυ οταν ειδα τη σχετικη ενημέρωση στο κινητο..ομως τζίφος! μεχρι τωρα! Ειχα ενεργοποιημενο το CM security και το clean master, τα οποια εν τελη προκαλουσαν το ολο θεμα! η συμβουλες σας ηταν απιστευτα χρησιμες!!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια μου λυσατε τα χερια! Η βοηθεια σας ηταν πραγματικά πολιτιμη! Ειχα κ εγω -εστω μεχρι πριν απο λιγα δευτερολεπτα- το ιδιο ακριβώς προβλημα στο ιδιο μοντέλο συσκευης..για αρκετους μηνες δεν μπορουσα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολόγιο μου, πηγα σε public,vodafone, πλαίσιο για να μου πουν τι γινεται, και τοτε με ειχαν καθησυχασει λεγοντας μου πως το παθαινουν κ αλλοι χρηστες τωρα τελευταία και ειναι θεμα αναβαθμισης..ετσι περιμενα την νεα αναβαθμιση! πριν απο 5 μερες εκανα παρτυ οταν ειδα τη σχετικη ενημέρωση στο κινητο..ομως τζίφος! μεχρι τωρα! Ειχα ενεργοποιημενο το CM security και το clean master, τα οποια εν τελη προκαλουσαν το ολο θεμα! η συμβουλες σας ηταν απιστευτα χρησιμες!!

Το CM security και το Clean Master τα πετας επιτοπου,ειναι σκουπιδια.

Μια εναλακτικη παντως ειναι να βαλετε και το Go Keyboard αν δεν σας βολευει του κινητου το πληκτρολογιο.

Εγω αυτο εχω στο S3 neo και σε αλλα κινητα που ειχα και που εχω....

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε το να κάνω δεν έχω καταλάβει το έχω ψάξει αυτό που διάβασα που λέγατε λίγο πιο πάνω αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι σας παρακαλώ αφιερώστε δύο λεπτά για να μου πείτε το να κανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...