Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ενημέρωση: Το παιχνίδι κυκλοφόρησε (το πρώτο επεισόδιο του) στις 11 Μαρτίου 2016. Η πρώτη season του παιχνιδιού αποτελείται από επτά επεισόδια (μαζί με το Summer Bonus Episode) που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο χρόνο. Το τελευταίο επεισόδιο της season κυκλοφορεί στις 31 Οκτωβρίου 2016. Trailer Ανακοίνωσης του παιχνιδιού: Trailer για την 1η season: Επίσημη σελίδα: https://hitman.com/Αρχικό post: NEXT GEN HITMAN COMING THIS YEAR Η πρώτη αναφορά του επόμενου Hitman είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2014.Έχει επιβεβαιωθεί ότι θα βγει για Xbox One, Ps4 και PC.Κάποιος fan στο twitter ρώτησε την IO Interactive πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο Hitman και του απάντησαν πως ''Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες τις οποίες θα μοιραστούμε μαζί σας αυτό το έτος''.Το παιχνίδι από ότι φαίνεται θα τρέχει στην ίδια μηχανή γραφικών που έτρεχε και το Hitman: Absolution, την Glacier 2. 4
Oroku Saki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εχουμε να παιξουμε πολλα παιχνιδια φετος!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 “You will also be glad to hear that we have removed 47’s magic pockets,” the developer said. “We believe that’s all we need to say about that subject.” Ελπίζω να εννοεί το inventory θα είναι σαν το Max Payne 3. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Βαρετά παιχνίδια όλη η σειρά κατα την γνώμη μου.Ανούσια. Για να δούμε αν αυτό του 2015 είναι καλό...
zvarthangalos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει θα έχουμε και κάνα delay οπότε για του χρόνου τον Φλεβάρη το βλέπω και καλύτερα να μην βιαστούνε και κάνουν τις μακακίες που κάνουν άλλες εταιρίες που βγάζουν 15 patch για να στρώσει το game (βλέπε Ubisoft).
zvarthangalos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ήρθε και το πρώτο τρέιλερ απο την Square Enix με ημερομηνία κυκλοφορίας (εκτός απροόπτου) 8 Δεκεμβρίου 2015 http://uman.eu.square-enix.com/tracker.php?doc=HITMAN6AN&code=2867601&lang=en&page=email&id=VIDEO&anchor=V#V&[urlDATA]
Alastor192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 εχω μεγαλο ενδιαφερον για το πως θα προχωρησουν το Hitman σαν franchise,ωστοσο για καποιο λογο δεν εχω καλο feeling για το συγκεκριμενο...μακαρι να διαψευσθω
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ας είναι έστω αντάξιο του προηγούμενου και θα 'μαι παραπάνω από ικανοποιημένος. 2
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 το προηγουμενο με απογοητευσε καμια σχεση με το blood&money . ας βγαλουν αυτα τα ηλιθια τα checkpoints με ενα σωστο customization στα οπλα και πιστευω θα βγει καλο
Parapas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ήρθε και το πρώτο τρέιλερ απο την Square Enix με ημερομηνία κυκλοφορίας (εκτός απροόπτου) 8 Δεκεμβρίου 2015 http://uman.eu.square-enix.com/tracker.php?doc=HITMAN6AN&code=2867601&lang=en&page=email&id=VIDEO&anchor=V#V&[urlDATA] Site: Κανένα απρόοπτο...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 42 ωρες στο τελευταιο, κλασικα μια φορα σε ευκολη δυσκολία και μετα αλλη μια οσο παει... τα εχω ολα με 40+ ωρες παιχνιδιου το καθενα, ακομα και το sniper challenge έλιωσα. ΟΛΑ ειναι ολα τα λ7, ΟΛΑ... TPS αυτο και Dead Space
Despotas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μου άρεσε το Absolution και εύχομαι να είναι αντάξιό του έστω.
wazzaa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μου αρέσει που θα δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις πως θέλεις να σκοτώσεις κάποιον.Από τα αγαπημένα μου πράγματα σε παιχνίδια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα