Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, επιθυμώ να αγοράσω ένα αξιόπιστο tablet για το πανεπιστήμιο.

Είμαι ανάμεσα από το iPad Air 2 και το Samsung P605 (Note 10.1 Edistio 2014)

Η τιμή δεν με ενδιαφέρει μιας και θα το πάρω με συμβόλαιο. 

Εσείς πιο πιστεύεται ότι αξίζει να πάρω???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμεσα σε αυτα τα δυο note 2014 λογο active stylus που σου δινει τη δυνατοτητα να κρατας σημειωσεις.

Κοιτα και το samsung galaxy 12 pro αν θες σε μεγαλυτερο, αν και πιστευω πως οι 10 ιντσες ειναι ιδανικες για φορητοτητα και μπαταρια για καθημερινη χρηση.

Ακομα καλυτερα θα ηταν να κοιταγες κατι με windows οπως surface pro 2 ή thinkpad 10.

Το ιδανικο κατα τη γνωμη μου θα ηταν ενα surface pro 3.

Δεν ξερω κατα ποσο αυτα μπορεις να τα παρεις με συμβολαιο αλλα τα αναφερω σαν καλυτερη επιλογη.

Επισης σε λιγο καιρο θα κυκλοφορησουν και νεα windows tablets με active stylus οπως η σειρα toshiba encore write, οποτε αν μπορεις περιμενε λιγο...

Επεξ/σία από alex2539
  • Like 2
Δημοσ.

Τα νεα windows tablets με active stylus πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν;

και θα ειναι σε win8.1 ή σε win10?

εχω δει και τα Surface αλλα προβλίματίζομαι με τον ερχομό των windows 10 εαν θα είναι πλέον τα surface εξυπηρετικά ! 

αναμεταξύ ευχαριστώ, ίσως και να περιμένω λιγο

Δημοσ.

Τα surface είναι με RT,χωρίς stylus και τα surface pro είναι με τα κανονικά windows και stylus.

Σε ποια αναφέρεσαι?

Σε windows tablet,ούτως ή αλλιώς κοιτάς μόνο με κανονικά windows,που δε θα πειραχθουν στα 10!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν δε σε νοιαζουν καθολου τα λεφτα τοτε παρε το Microsoft surface pro 3

Εαν δε θες να πληρωσεις 1000+ ευρω για tablet τοτε παρε το Galaxy tab S 10.5 το οποιο ειναι ελαφρως καλυτερο απο το note 10.1 (2014) λογω του καλυτερου chip set (8core vs 4core και ελαφρως καλυτερη gpu). Δεν γνωριζω εαν το tab s ερχεται με stylus. Αμα για καποιο λογο δεν σου κανει το Tab S τοτε παρε το Note 10.1

Εαν θες να πουλησεις μοστρα παρε το iPad Air 2 το οποιο ομως ειναι αρκετα υποδιεστερο απο τα υπολοιπα και σε μεγαλυτερη τιμη (apple ειναι αυτη..)

Μπορεις και να περιμενεις μεχρι να βγουν μοντελα του 2015 τα οποια σαφως θα ειναι καλυτερα απο του 2014.

Επεξ/σία από sDGam
Δημοσ.

πάρε το καινούριο το mls giant,, ελληνικό,καλή κατασκευή,και πολύ καλά χαρακτηριστικά

η το το Galaxy tab S 10.5 8core,καλή κατασκευή και samsung 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για το encore write 2 από Μάιο θα εχουμε νεα απ οτι μου είχε πει ο επίσημος αντιπρόσωπος.

Από τα βίντεο στο youtube φαίνεται πολύ καλό, αλλά γενικά θα είναι οκ τα 2gb RAM????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα θα σε καλυψει για OneNote taking,Office app κλπ καταναλωση περιεχομενου(σερφαρισμα,youtube,ταινιες,torrent κ.λπ)

Εναλλακτικη το Surface 3 που υπαρχει εκπτωση για φοιτητες/τριες

http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Surface-3-fur-Studenten/productID.316884100

Για το encore write 2 από Μάιο θα εχουμε νεα απ οτι μου είχε πει ο επίσημος αντιπρόσωπος.

Από τα βίντεο στο youtube φαίνεται πολύ καλό, αλλά γενικά θα είναι οκ τα 2gb RAM????

Επεξ/σία από alextrela172
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις ενημερώθηκα οτι δυστυχως το Toshiba encore 2 write δε θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα.. :(

Ίσως από Αγγλία αν βρούμε κάτι..

Πάντως πραγματικά πολύ εξυπηρετικοί στην Ideal που ρώτησα!!

Δημοσ.

Νομίζω πως το samsung που είπες αρχικά είναι πολύ καλή επιλογή. Το έχει ένας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως σα κάτοχος  air 2  νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει σε   tablet  με μια σωστή θηλή η πληκτρολόγηση είναι άψογη και κάνει τα πάντα ταχύτατα .. πανάλαφρο πανέμορφο υπερβολικά λεπτό με καλή μπαταριά άψογη οθόνη ..

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα πως πληρώνεις κυρίως το σχεδιασμό για τα ipad ..to Air2 ειναι ένα πραγματικά πολύ δυνατό μηχάνημα ..

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείτε πας για iPad

Το επιχείρημα σου είναι τρομερό....

Ο άνθρωπος για δουλειά το θέλει όχι για παιχνιδακια....

Και εγώ προτείνω κάτι σε πλατφόρμα windows για να μπορείς να έχεις πολλές επιλογές και ένα desktop os

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...