Joe_Black Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα. Το λαπτοπ μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Κλείνει μετα απο 5 λεπτά, άσχετα αν είμαι στα Windows 7,στη bios η σε safe mode. Δοκίμασα να της αλλάξω παστα στον επεξεργαστή και στην γραφικών μήπως ηταν απο θερμοκρασία αλλά καμία τύχη... Επίσης της αναβάθμισα τη bios στην τελευταία έκδοση, καθ υπόδειξη της εταιρίας, αλλά πάλι τα ίδια.... Καμία πρόταση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Κλείνει ειτε ειναι με την μπαταρία επάνω χωρίς ρεύμα ή με το ρεύμα μονο του ?
Joe_Black Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Ο ανεμιστηρας δουλεύει κανονικά σε όλες τις φάσεις. Όσο για το ρεύμα εχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδιασμους, αλλα κανένα αποτελεσμα. Δοκιμασα και τις μνήμες εναλλασοντας τους θέση. Του έκανα και stress test για την θερμοκρασία και μεχρι να κλείσει στο πενταλεπτο ηταν οκ. Επίσης τον ανοιξα χωρις σκληρο δισκο σε bios mode και κλεινει και ετσι επισης...αρα δεν εχει θεμα ο δίσκος.
mixmixtouta Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μυρίζει ζήτημα τροφοδοσίας, σβήνει ανα τυχαία διαστήματα είτε με τον φορτιστή σκέτο είτε με τη μπαταρία σκέτη? Δοκίμασε έναν άλλο φορτιστή να είσαι σίγουρος. Μια λύση είναι να τον σβήσεις, να αφαιρέσεις κάθε πηγή ρεύματος και να κρατήσεις το power 2-3 λεπτά πατημένο (να φύγει τυχόν ρεύμα). Άλλη λύση να βγάλεις τη cmos μπαταρία απο τη μητρική και να βραχυκυκλώσεις το + - με ένα συρματάκι. Να περιμένεις μερικά λεπτά και να τη ξαναβάλεις. Παίζει να είναι και ram, αν μπορείς να δοκιμάσεις τις ram σου μία μία με memtest σε άλλο λάπτοπ θα ήταν το ιδανικό. Και πολύ δυνατά παίζει να είναι το voltage regulator της μητρικής. Σου φορτίζει τη μπαταρία κανονικά όταν είναι σβηστό? 1
Joe_Black Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μυρίζει ζήτημα τροφοδοσίας, σβήνει ανα τυχαία διαστήματα είτε με τον φορτιστή σκέτο είτε με τη μπαταρία σκέτη? Δοκίμασε έναν άλλο φορτιστή να είσαι σίγουρος. Μια λύση είναι να τον σβήσεις, να αφαιρέσεις κάθε πηγή ρεύματος και να κρατήσεις το power 2-3 λεπτά πατημένο (να φύγει τυχόν ρεύμα). Άλλη λύση να βγάλεις τη cmos μπαταρία απο τη μητρική και να βραχυκυκλώσεις το + - με ένα συρματάκι. Να περιμένεις μερικά λεπτά και να τη ξαναβάλεις. Παίζει να είναι και ram, αν μπορείς να δοκιμάσεις τις ram σου μία μία με memtest σε άλλο λάπτοπ θα ήταν το ιδανικό. Και πολύ δυνατά παίζει να είναι το voltage regulator της μητρικής. Σου φορτίζει τη μπαταρία κανονικά όταν είναι σβηστό? ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΟΣ....ΕΛΥΣΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ...RESPECT εκανα οτι μου ειπες, μετρησα τα ρευματα στον voltage regulator και ηταν ολα εμφανως οκ. προφανως λειτουργησε το reset της μπαταριας. σε ευχαριστω και παλι. 1
mixmixtouta Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Χαίρομαι που βοήθησα φίλε μου! Κοίτα η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι που είναι στα σέρβις εταιρειών δεν σημαίνει πως είναι και γκουρού να τα ξέρουν όλα. Απλά διαφημίζονται ως τέτοιοι απο τις εταιρείες τους για λόγους μάρκετινγκ. Ποίος ξέρει τώρα τι μάστορας είναι αυτός, πως μπήκε σ αυτή τη θέση, αν βαριέται, αν η εντολή του είναι το μέγιστο κέρδος της εταιρείας παρά η επισκευή κτλ κτλ κτλ. Άποψη μου είναι πως τα μαγαζάκια ή τα παιδιά που έρχονται σε σπίτια είναι πολύ καλύτερα και ποιό φιλότιμα, θέλει ψάξιμο να βρείς το σωστό μαγαζάκι ή παιδί βέβαια αλλά τις περισσότερες φορές θα γίνει η δουλειά σου με φυσιολογικό κόστος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα