nickvas19 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ακριβως οπως ειπε ο φιλος με προλαβε.απο κει και περα οτι και να παρεις επωνυμο denon,pioneer,yamaha,marantz,koda,nad,harman κτλ. θα σαι κομπλε μην φοβασαι. ο καθενας σιγουρα παιζει διαφορετικα αλλα για εναν μεσο ακροατη οπως λες δεν εχει και τοσο σημασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spect Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Εχω παρει τον 423-k της pioneer και ειναι δυναμιτης.. Βεβαια εχει μονο 130watt σε καθε εξοδο και για τα ηχεια μου ειναι μικρος αλλα στο μεγιστο του ηχου γκρεμιζει τοιχους. Περα απο εκει, ειναι φοβερο μηχανημα πληρος εξοπλισμενο και (υποστηριζει 4k. Τα ηχεια μου ειναι της crystal audio, 250 watt διπλης ανάκλασης, δλδ το καθε ηχειο εχει και δευτερο ηχειο απο την πισω πλευρα. Τον ενισχυτη τον συστηνο ανεπιφυλακτα, καθως ειναι πολυ οικονομικος, 210 ευρω τον πηρα τον αυγουστο.. Να αναφερω οτι τα εχω μονο για gaming και ταινιες και ειναι super Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakis1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εχω παρει τον 423-k της pioneer και ειναι δυναμιτης.. Βεβαια εχει μονο 130watt σε καθε εξοδο και για τα ηχεια μου ειναι μικρος αλλα στο μεγιστο του ηχου γκρεμιζει τοιχους. Περα απο εκει, ειναι φοβερο μηχανημα πληρος εξοπλισμενο και (υποστηριζει 4k. Τα ηχεια μου ειναι της crystal audio, 250 watt διπλης ανάκλασης, δλδ το καθε ηχειο εχει και δευτερο ηχειο απο την πισω πλευρα. Τον ενισχυτη τον συστηνο ανεπιφυλακτα, καθως ειναι πολυ οικονομικος, 210 ευρω τον πηρα τον αυγουστο.. Να αναφερω οτι τα εχω μονο για gaming και ταινιες και ειναι super Το μηχάνημά σου είναι ραδιοενισχυτής. Στο θέμα του ραδιοφώνου πως το είδες; Ταινίες= μέσα από μπλού-ρέι, ντιβιντι, ή κατεβασμενες. Πώς είναι ο ήχος εκτός από δύναμη; Δηλαδή στη μισή ένταση έχει όγκο;, χρώμα;, ακούγονται μικρολεπτομέρειες των έργων; Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου... Το μηχάνημά σου είναι ραδιοενισχυτής. Στο θέμα του ραδιοφώνου πως το είδες; Ταινίες= μέσα από μπλού-ρέι, ντιβιντι, ή κατεβασμενες. Πώς είναι ο ήχος εκτός από δύναμη; Δηλαδή στη μισή ένταση έχει όγκο;, χρώμα;, ακούγονται μικρολεπτομέρειες των έργων; Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου. φιλε μου ...αυτα που ρωτας μπορει να στα πει καποιος που εχει εμπειρια και γνωριζει καποια πραγματα.εδω μεσα δεν νομιζω οτι μπορεις να εμπιστευτεις εαν σου απαντησουν στις ερωτησεις σου. η μουσικη σκηνη(οι ηχοι που παιζουν πισω απο το τραγουδι,τα χρωματα,τα σβησιματα,οι χαμηλες κτλ) ειναι κατι που δεν τα ακουει ενας μεσος ακροατης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Και που το ξερεις οτι δεν υπαρχει εδω μεσα δλδ καποιος με αποψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakis1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου... φιλε μου ...αυτα που ρωτας μπορει να στα πει καποιος που εχει εμπειρια και γνωριζει καποια πραγματα.εδω μεσα δεν νομιζω οτι μπορεις να εμπιστευτεις εαν σου απαντησουν στις ερωτησεις σου. η μουσικη σκηνη(οι ηχοι που παιζουν πισω απο το τραγουδι,τα χρωματα,τα σβησιματα,οι χαμηλες κτλ) ειναι κατι που δεν τα ακουει ενας μεσος ακροατης Εκτός από 4-5 φιλαράκια, στην περιοχή που ζω, που ασχολούνται καλά με ήχο, επειδή έχουν την λόξα τους με τον ήχο, κι έχω επαφή και επικοινωνία απόψεων, ...πιστεύω ότι και μέσα από στο insomnia από τους πολλούς που επικοινωνούν, υπάρχουν κάποιοι λίγοι που αγαπούν τον ήχο, να ακούν κι ας έχουν διάφορα προβλήματα όπως το να μην έχουν πάνακριβα=ποιοτικά μηχανήματα. Ο ήχος είναι για όλους κι ο καθένας έχει τις απόψεις του και ανάλογα γοητεύεται-ταξιδεύει από τα ακούσματα. Υπάρχουν παντού τέτοιοι που έχουν το κάτιτι στο να απολαμβάνουν, να ευχαριστιούνται, να μπορούν να διακρίνουν. Γι αυτό και οι τέτοιου είδους ερωτήσεις από μέρους μου. Δεν παρεξηγώ κανέναν, ο καθένας όσο μπορεί ... κι όλοι μαζί καλύτεροι. Με τις ανταλλαγές απόψεων, όποιες κι αν είναι αυτές, αφού τις κρίνεις, βελτιώνεσαι .... σε πολλά. Αυτό θέλω κι εγώ, γι αυτό και ξεκίνησα το θέμα, αλλιώς θα αγόραζα κάποιο μηχάνημα (όποιο κι αν ήταν αυτό) και θα έλεγα-πίστευα ότι έχω τον απολυτο ήχο. Ως ενα σημείο βέβαια, η άποψή σου είναι πολλή ορθή, μιας και ο ήχος είναι και υποκειμενικό στοιχείο του καθενός για το πως τον αντιλαμβάνεται ακόμη και πως τον ακούει ... και τι ακούει ... κι αν το ακούει. Ευχαριστώ πάντως για την παρέμβαση, αλλά είδες ότι υπάρχουν κάποιοι που είναι λάτρες του ήχου, όπως κατάλαβα από τα γραφόμμενα του rfc. Και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και που το ξερεις οτι δεν υπαρχει εδω μεσα δλδ καποιος με αποψη? ο μονος τροπος ειναι η συγκριση στα ιδια ηχεια,στην ιδια θεση,στον ιδιο χωρο με τα ιδια καλωδια για να σου πει καποιος(που να εχει 'αυτι') πως παιζει ο καθε ενισχυτης...αλλα και παλι δεν θα ισχυει τοσο διοτι σε εσενα μπορει να εχει αντιθετα αποτελεσματα...γιατι καθε ηχειο παιζει διαφορετικα...εξαλλου πολλες φορες ειναι και θεμα γουστου για το πως θελεις να ακους. οποτε εαν υπαρχει καποιος για να σου πει ακριβως πρεπει να έχει δοκιμασει 5-6 ενισχυτες με τις προυποθεσεις που προειπα και να τους εχει ακουσει ωρες στην ιδια ενταση.υπαρχει τετοια εμπειρια εδω μεσα; δεν νομιζω!και παλι δεν πρεπει να σε επηρεάσει στο 100% η αποψη του για τους λογους που αναφερα.τελος και εαν υπαρχει έστω και μια τετοια αποψη παλι δεν ειναι αρκετη...γιατι απλα ειναι μια Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2015 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Έχοντας περάσει από τα χέρια μου κάποιοι ενισχυτές να πω κι εγώ 2-3 πραγματάκια. Αυτό που σπάνια αναφέρει κάποιος σε έναν νέο αγοραστή είναι οτί οι ενισχυτές έχουν απειροέλαχιστες διαφορές στον ήχο. Όταν κάποιος (πωλητής συνήθως) σας λέει για ενισχυτές ίδιου κόστους αλλά άλλης μάρκας ό ενας είναι πιο καλός γενικά κι αόριστα, πιο μπασάτος ,τσιτσιριστός , γλυκόηχος κτλ αγνοήστε τον. Αυτά είναι ασυναρτησίες παλαιάς σχολής. Το θέμα είναι πιο απλό. Ένας ενισχυτής ή έχει το ρεύμα να σπρώξει τα ηχεία ή δεν την έχει. Aν 2 ηχεία δεν παίζουν καλά με τον ενισχυτή της Χ εταιρείας, δεν θα παίξουν καλύτερα με τον ενισχυτή της Ψ εταιρείας Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το μενού του ενισχυτή, τα extras που πρέπει να τα ψάχνετε μόνοι σας κάθε φορά και ακόμα πιο σημαντικό το σύστημα αυτόματης ισοστάθμισης και διόρθωσης της ακουστικής του δωματίου (room correction) Το πρόβλημα συνήθως σε ένα Home Cinema είναι ο χώρος. Αυτό που κάνει λίγο πιο αισθητές τις διαφορές μεταξύ των ενισχυτών είναι το πως μπορούν αυτόματα να διορθώσουν αυτά τα προβλήματα. Η denon και η marantz χρησιμοποιούν το Audyssey, η yamaha το YPAO, ή pioneer το mcacc και η onkyo έχει το δικό της. Συνοπτικά κάποια θετικά και αρνητικά των ενισχυτών: Α)Το μεγαλύτερο θετικό της οnkyo είναι οτι παραδοσιακά δίνει τα περισσότερα watt for the money. Το αρνητικό είναι ότι η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα τους πουλάει ακριβά, έχουν κακό ιστορικό για παλιοτερα μοντέλα που καιγονταν τα hdmi, έχουν το πιο φτωχό συστημα αυτόματης ισοστάθμισης το οποίο δεν κάνει τίποτα στα μπροστινά και στα sub. Β)Oι Denon έχουν καλή τιμή γενικά και το πιο πλήρες (αυτοποιημένο) σύστημα ισοστάθμισης. Είναι το πιο παρεμβατικό και κάνει και EQ στο sub που συνήθως εκεί το χρειαζόμαστε περισσότερο. Αυτό είναι πολλές φορές καλό , πολλές φορές αν δεν σου κάτσει καλά κακό. Το αρνητικό είανι ότι εχουν φθηνή πλακέτα hdmi (νομίζω δεν εχουν καν MHL) για αυτό και ακούγονται ανα καιρούς κάποια προβλήματα. Έχουν αναφερθεί επίσης στα αμερικάνικα φόρουμ κάποια κολήματα κατά το streaming. Γ)Οι marantz έχουν ίδιο σύστημα ισοστάθμισης με τους denon με αποτέλεσμα ο ήχος τους να είναι ολόιδιος. ΤΟ κακό είανι οτι κυκλοφορούν λιγότερα μοντέλα από την denon. Οι διαφορές είανι στα extra.. άλλες φορές αξίζει να πάρεις denon άλλες marantz. Δ)Οι yamaha έιναι οι καλύτεροι ενισχυτές από θέμα αξιοπιστείας. Σπάνια ακούς παράπονα, έχουν καλές τιμές, καλή αντιπροσωπεία. Το σύστημα που χρησιμοποιούν λέγεται YPAO είναι αρκετά λιγότερο παρεμβατικό από το audyssey. To μόνο κακό είναι ότι έχουν μιρκότερα τροφοδοτικά επομένως μιρκότερη ισχύ. Όταν ακούς μουσική stereo συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά σε ταινίες 5.1 υπάρχει πτώση στην απόδοση. Για αυτό συνήθως προτιμωνται από ανθρώπους που θελουν πιο πολύ να ακούν περισσότερο μουσική παρά να βλέπουν ταινίες. Συνήθως στα ίδια χρήματα δίνουν και αρκετά extra. E)Οι pioneer τέλος έχουν δύναμη και αρκετά καλό σύστημα ισοστάθμισης, το MCACC που είναι το αντίπαλο δέος του Audyssey της Denon. Μπορείς να πάρεις πολύ καλά αποτελέσματα και με το Mcacc. Είναι λιγότερο παρεμβάτικο , έχει αρκετά πράγματα να πειράξεις μεν σε αντίθεση με το Audyssey που τα περισσότερα γίνονται αυτόματα αλλά δεν κάνει ισοστάθμιση στα sub. Ουσιαστικά δεν πειράζει τίποτα κάτω από τα 63Hz. Έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα στα ηλεκτρονικά τους και η αντιπροσωπεία είναι λίγο περίεργη. Aυτά από μένα, καλές αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 οταν λεω εγω οτι δεν υπαρχει εμπειρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Εγω που εχω yamaha εχω να πω το εξης.... τροφοδοτικο εχει εξαιρετικο με 10000mf πυκνωτη και ακομη εχει και ισοσταθμιστη για το sub εως τους 40HZ. Eναν Rv450 απο το 2004............. ουτε ενα μικρο σκρατς στο ποτενσιομετρο του ηχου δεν εχω ακουσει ποτε εδω και τοσα χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakis1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ο μονος τροπος ειναι η συγκριση στα ιδια ηχεια,στην ιδια θεση,στον ιδιο χωρο με τα ιδια καλωδια για να σου πει καποιος(που να εχει 'αυτι') πως παιζει ο καθε ενισχυτης...αλλα και παλι δεν θα ισχυει τοσο διοτι σε εσενα μπορει να εχει αντιθετα αποτελεσματα...γιατι καθε ηχειο παιζει διαφορετικα...εξαλλου πολλες φορες ειναι και θεμα γουστου για το πως θελεις να ακους. οποτε εαν υπαρχει καποιος για να σου πει ακριβως πρεπει να έχει δοκιμασει 5-6 ενισχυτες με τις προυποθεσεις που προειπα και να τους εχει ακουσει ωρες στην ιδια ενταση.υπαρχει τετοια εμπειρια εδω μεσα; δεν νομιζω!και παλι δεν πρεπει να σε επηρεάσει στο 100% η αποψη του για τους λογους που αναφερα.τελος και εαν υπαρχει έστω και μια τετοια αποψη παλι δεν ειναι αρκετη...γιατι απλα ειναι μια Πάρα πολύ καλά όλα που αναφέρεις. Το θετικό είναι ότι τα αναφέρεις ως ακροατής, ηχό-φίλος και όχι ως πωλητής, όπως σχεδόν όλοι μας αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε όταν θέλουμε να προβούμε στην αγορά μηχανήματος. Άρα δίνεις στοιχεία κι εμπειρία για κάτι που γνωρίζεις, σε κάποιους που ψάχνουν. Ευχαριστώ. Έχοντας περάσει από τα χέρια μου κάποιοι ενισχυτές να πω κι εγώ 2-3 πραγματάκια. Αυτό που σπάνια αναφέρει κάποιος σε έναν νέο αγοραστή είναι οτί οι ενισχυτές έχουν απειροέλαχιστες διαφορές στον ήχο. Όταν κάποιος (πωλητής συνήθως) σας λέει για ενισχυτές ίδιου κόστους αλλά άλλης μάρκας ό ενας είναι πιο καλός γενικά κι αόριστα, πιο μπασάτος ,τσιτσιριστός , γλυκόηχος κτλ αγνοήστε τον. Αυτά είναι ασυναρτησίες παλαιάς σχολής. Το θέμα είναι πιο απλό. Ένας ενισχυτής ή έχει το ρεύμα να σπρώξει τα ηχεία ή δεν την έχει. Aν 2 ηχεία δεν παίζουν καλά με τον ενισχυτή της Χ εταιρείας, δεν θα παίξουν καλύτερα με τον ενισχυτή της Ψ εταιρείας Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το μενού του ενισχυτή, τα extras που πρέπει να τα ψάχνετε μόνοι σας κάθε φορά και ακόμα πιο σημαντικό το σύστημα αυτόματης ισοστάθμισης και διόρθωσης της ακουστικής του δωματίου (room correction) Το πρόβλημα συνήθως σε ένα Home Cinema είναι ο χώρος. Αυτό που κάνει λίγο πιο αισθητές τις διαφορές μεταξύ των ενισχυτών είναι το πως μπορούν αυτόματα να διορθώσουν αυτά τα προβλήματα. Η denon και η marantz χρησιμοποιούν το Audyssey, η yamaha το YPAO, ή pioneer το mcacc και η onkyo έχει το δικό της. Συνοπτικά κάποια θετικά και αρνητικά των ενισχυτών: Α)Το μεγαλύτερο θετικό της οnkyo είναι οτι παραδοσιακά δίνει τα περισσότερα watt for the money. Το αρνητικό είναι ότι η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα τους πουλάει ακριβά, έχουν κακό ιστορικό για παλιοτερα μοντέλα που καιγονταν τα hdmi, έχουν το πιο φτωχό συστημα αυτόματης ισοστάθμισης το οποίο δεν κάνει τίποτα στα μπροστινά και στα sub. Β)Oι Denon έχουν καλή τιμή γενικά και το πιο πλήρες (αυτοποιημένο) σύστημα ισοστάθμισης. Είναι το πιο παρεμβατικό και κάνει και EQ στο sub που συνήθως εκεί το χρειαζόμαστε περισσότερο. Αυτό είναι πολλές φορές καλό , πολλές φορές αν δεν σου κάτσει καλά κακό. Το αρνητικό είανι ότι εχουν φθηνή πλακέτα hdmi (νομίζω δεν εχουν καν MHL) για αυτό και ακούγονται ανα καιρούς κάποια προβλήματα. Έχουν αναφερθεί επίσης στα αμερικάνικα φόρουμ κάποια κολήματα κατά το streaming. Γ)Οι marantz έχουν ίδιο σύστημα ισοστάθμισης με τους denon με αποτέλεσμα ο ήχος τους να είναι ολόιδιος. ΤΟ κακό είανι οτι κυκλοφορούν λιγότερα μοντέλα από την denon. Οι διαφορές είανι στα extra.. άλλες φορές αξίζει να πάρεις denon άλλες marantz. Δ)Οι yamaha έιναι οι καλύτεροι ενισχυτές από θέμα αξιοπιστείας. Σπάνια ακούς παράπονα, έχουν καλές τιμές, καλή αντιπροσωπεία. Το σύστημα που χρησιμοποιούν λέγεται YPAO είναι αρκετά λιγότερο παρεμβατικό από το audyssey. To μόνο κακό είναι ότι έχουν μιρκότερα τροφοδοτικά επομένως μιρκότερη ισχύ. Όταν ακούς μουσική stereo συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά σε ταινίες 5.1 υπάρχει πτώση στην απόδοση. Για αυτό συνήθως προτιμωνται από ανθρώπους που θελουν πιο πολύ να ακούν περισσότερο μουσική παρά να βλέπουν ταινίες. Συνήθως στα ίδια χρήματα δίνουν και αρκετά extra. E)Οι pioneer τέλος έχουν δύναμη και αρκετά καλό σύστημα ισοστάθμισης, το MCACC που είναι το αντίπαλο δέος του Audyssey της Denon. Μπορείς να πάρεις πολύ καλά αποτελέσματα και με το Mcacc. Είναι λιγότερο παρεμβάτικο , έχει αρκετά πράγματα να πειράξεις μεν σε αντίθεση με το Audyssey που τα περισσότερα γίνονται αυτόματα αλλά δεν κάνει ισοστάθμιση στα sub. Ουσιαστικά δεν πειράζει τίποτα κάτω από τα 63Hz. Έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα στα ηλεκτρονικά τους και η αντιπροσωπεία είναι λίγο περίεργη. Aυτά από μένα, καλές αγορές. Πλήρης κατατόπιση. Χίλια ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Εγω που εχω yamaha εχω να πω το εξης.... τροφοδοτικο εχει εξαιρετικο με 10000mf πυκνωτη και ακομη εχει και ισοσταθμιστη για το sub εως τους 40HZ. Eναν Rv450 απο το 2004............. ουτε ενα μικρο σκρατς στο ποτενσιομετρο του ηχου δεν εχω ακουσει ποτε εδω και τοσα χρονια Μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα για τους Yamaha. Οι yamaha έιναι οι καλύτεροι ενισχυτές από θέμα αξιοπιστείας. Σπάνια ακούς παράπονα, έχουν καλές τιμές, καλή αντιπροσωπεία. Το σύστημα που χρησιμοποιούν λέγεται YPAO είναι αρκετά λιγότερο παρεμβατικό από το audyssey. To μόνο κακό είναι ότι έχουν μιρκότερα τροφοδοτικά επομένως μιρκότερη ισχύ. Όταν ακούς μουσική stereo συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά σε ταινίες 5.1 υπάρχει πτώση στην απόδοση. Για αυτό συνήθως προτιμωνται από ανθρώπους που θελουν πιο πολύ να ακούν περισσότερο μουσική παρά να βλέπουν ταινίες. Συνήθως στα ίδια χρήματα δίνουν και αρκετά extra. Το μόνο αρνητικό είπα είναι οτί όταν οδηγούν περισσότερα από 2 κανάλια έχουν την μεγαλύτερη πτώση στην ισχύ ανά κανάλι σε σχέση με τους υπόλοιπους ενισχυτές. Πχ ο Yamaha RX-V377 από τα 2 στα 5 κανάλια πέφτει περίπου ~40% η μέτρηση είναι από εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 κοιτα, αυτο ειναι και λιγο υποκειμενικο διοτι εγω σε 5.1 με KEF left-right, yamaha center, sub 10'' και 2 δορυφορους σε 60 τετραγωνικα σαλονι, κατω απο -30 δε μπορω να το παω διοτι θα μου φερουν την αστυνομια...... τα db που χρειαζομαι τα βγαζει δλδ και με το πολυ παραπανω θα ελεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Και πάνω που ήθελα να ρωτήσω για τον Yamaha RX-V377... Για να καταλάβουμε κι εμείς που δεν το 'χουμε πολύ με τον ήχο... Ας πούμε ότι αγοράζω αυτόν τον ενισχυτή. Και με τον καιρό παίρνω σιγά σιγά τα ηχεία ένα-ένα για να φτιάξω ένα 5.1 συστηματάκι για home cinema. Όταν λες @Tony_Montana ότι στο 5.1 "πέφτει", εννοείς σε ποιότητα ή σε ένταση ας πούμε (ή και στα 2) ; Τα 40 watt ανα κανάλι είναι λίγα δηλαδή; Γιατί εγώ νομίζω ότι με τα μισά από αυτά σε κάθε κανάλι, θα τρως παρατήρηση από τους δίπλα-πάνω-κάτω στο 5λεπτο της ταινίας. @rfc εσύ τον Yamaha RX-V377 έχεις; Εν τέλει αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: για εμένα που δεν είναι ψείρας με τον ήχο, αλλά θα ήθελα: 1). να ακούω μουσική (με σύνδεση pc με ενισχυτή) και 2). να χτίσω πάνω του ένα 5.1 συστηματάκι για ταινίες και σειρές που βλέπω, με καλύπτει ο Yamaha RX-V377; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα ούτε εγώ θέλω να ακούγομαι σαν ειδικός και ψείρας. Εγώ έκανα απλά μια παρατήρηση. Άμα σε καλύπτει (δεν ξέρω τι ηχεία έχεις,χώρο και πόσα δυνατά ακούς) εννοείται να τον πάρεις. Αυτά τα παντρέματα μάρκας ενισχυτή, εξωτερικά dac, τσιτσιριστοί ενισχυτές, γλυκόηχα, χρώματα κτλ απλά δεν υπάρχουν. Αν έχεις ένα Χ ποσό για ενισχυτή Home Cinema κοιτάς τις επιλογές σου με άλλα κριτήρια. Γενικότερα έγραψα εδώ διάφορα πράγματα είτε θετικά είτε αρνητικά για τους ενισχυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα