VBprogrammer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα Παιδια μαθαινω προγραμματιζω σε γλωσσα προγραμματισμου visual basic να αλλαξω γλωσσα ? εχει εξω μελλον αυτη η γλωσσα? η να περάσω στην C#? γενικα ειναι καλή η να την παρατήσω?
AlienTechGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα Παιδια μαθαινω προγραμματιζω σε γλωσσα προγραμματισμου visual basic να αλλαξω γλωσσα ? εχει εξω μελλον αυτη η γλωσσα? η να περάσω στην C#? γενικα ειναι καλή η να την παρατήσω? Καλύτερα πέρνα σε C#.Δεν έχουν τρελές διαφορές σαν γλώσσες αλλά η C# έχει παρόμοιο συντακτικό με C++,Java κτλ και χρησιμοποιείται και σε μηχανές γραφικών (Unity3D πχ) αλλά και για να φτιάξει εφαρμογές για Windows Phone.
VBprogrammer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 με visual basic δεν γινεται να τα κανεις?
Papakaliati Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 με visual basic δεν γινεται να τα κανεις? Οχι. Αφου τωρα μαθαινεις περνα κατευθειαν σε c#, ιδια λογικη διαφερετικη συνταξη.
VBprogrammer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κριμα γιατι μου αρεσε !!!!...ειναι καλη γλωσσα προγραμματισμου για αρχη... τεσπα να παω σε python?
paparovic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κριμα γιατι μου αρεσε !!!!...ειναι καλη γλωσσα προγραμματισμου για αρχη... τεσπα να παω σε python? Σου έχει ήδη απαντήσει, το πρόσεξες? Η προσοχή είναι απαραίτητη για κάθε προγραμματιστή, εκτός από τους προγραμματιστές φριτέζας στα McDonalds.
Alithinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Σε παρόμοιο πρόβλημα ήμουν και εγώ φίλε μου πριν περίπου δέκα μέρες. Εγώ προτίμησα να μάθω C# αντί για Python για τα εξής: Προτιμώ compiler, από interpreter. Προτιμώ το IDE της. (intellisense,windows forms,tab-tab snipets FTW) .NET libraries Το κακό είναι ότι συγκριτικά με τη Python το να βρεις διδακτικό υλικό για c# είναι πιο δύσκολο.
pmav99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το κακό είναι ότι συγκριτικά με τη Python το να βρεις διδακτικό υλικό για c# είναι πιο δύσκολο. Ψιλοαπίθανο μου φαίνεται...
Alithinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ψιλοαπίθανο μου φαίνεται... Ότι υπάρχει, υπάρχει. Απλά όχι σε τέτοια ποσότητα συγκριτικά. Έψαχνα τις προάλλες να βρω βιβλίο/α για c#, και στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα. Πρόσεξε δεν λέω να το έχει γράψει Έλληνας, αλλά ακόμα και τα ξένα που υπάρχουν για C# δεν τα βρίσκεις σε Ελληνικά βιβλιοπωλεία. Ενώ για Python υπάρχουν και Έλληνες που έχουν γράψει, και βρίσκεις και κάποια ξένων. Θα κάνω παραγγελία απ το net τελικά. --- Btw, αν και θα μου φαινόταν παράδοξο να υπάρχει ενώ δεν ανακάλυψα κάτι παρόμοιο με το δικό μου Google Search, θα το ρωτήσω anyway. Ξέρεις αν υπάρχει στην Ελλάδα βιβλιοπωλείο ειδικευμένο για προγραμματιστές / γενικά ειδικότητες που σχετίζονται με υπολογιστές ; Σε φάση να φέρνει και να έχει βιβλία αποκλειστικά για τον χώρο αυτό, και να μπορείς να βρεις κάποιο, για οποιοδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα