Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους και καλη χρονια.

Εχω τον EVO 840 250GB για τα Windows 7 + προγραμματα (ελέυθερος χώρος >60%) και δυο HDD με 2 Partitions ο καθενας πάνω σε sata2 μητρικη. Ενω τους πρώτους 6 μηνες έκανε καπου 15 δευτερολεπτα να bootarei, τις τελευταιες μέρες παίρνει μέχρι και 3 λεπτα.

Τι εχω δοκιμασει και εχω δει προσωρινα μονο αποτελεσμα. Επειδη ειχα εγκαταστησει προσφατα της lg το smartshare, όταν το απεγκατεστησα αμεσως επεσε στα αρχικα επιπεδα. Μετα απο μερικα bootarismata ομως ξαναγυρισα στα >1 λεπτο χρόνους.

Μετα δοκιμασα μην τυχον φταινε οι hdd. Με το που εβγαλα το καλωδιο του ενος αμεσως απογειωθηκε. Οπότε σκεφτηκα μαλλον αρχιζει να ψωφαει αυτος ο σκληρος. Για να το επιβεβαιωσω ξανασυνδεσα αυτον και συνδεσα πισω τον προηγουμενο. Bootare παλι γρήγορα (wtf ? ). Για να μην σας πολυζαλιζω το αποτελεσμα ηταν εν τελει οταν αποσυνδεσα και ξανασυνδεσα τους HDD να γυρισω πισω στις αρχικες ταχυτητες. Αλλα μονο προσωρινα!!! Τώρα ξαναγυρισα στους αργους χρονους.Υπάρχει περιπωση να χει προβλημα με τα καλωδια; (να σημειωθει οτι οι σκληροι οταν bootarei δουλευουν κανονικα)

Εχω ενεργοποιημενο AHCI, TRIM και απενεργοποιημενο INDEXING, HIBERNATION, PREFETCH-SUPERFETCH. Αποσυνδεσα την πιο προσφατη usb συσκευη που χα συνδεσει (xbox controller adapter). Ακομη εχω κανει check disk σε όλους τους δισκους χωρις καποιο σφάλμα και εχω χρησιμοποιησει και το ccleaner να καθαρισω registry. Τέλος έχω κανει έλεγχο και με το malware-antimalware.

Έχει κανεις κάποια ιδεα;

Χμμμ, μολις συνειδητοποιησα οτι αργησε να με βαλει την πρωτη φορα στους hdd (έβγαλε πρασινη μπαρα απο πανω λες και τους ειχα συνδεσει πρώτη φορα). Ακομη τον ενα απο τους 2 hdd δεν τους εμφανιζει καθολου στο samsung magician. Ακομη χωρις λογο εχει ενεργοποιηθει το over provisiong. Τωρα αν το πατησα εγω πανω στα νευρα μου δεν ξερω :P

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα βρηκα αυτο. Τις προηγουμενες μερες δεν είχε βρει κατι.

Δεν έχεις διαβάσει για το bug;

όχι ευχαριστω :) . Αλλα μάλλον μολις ανακαλυψα οτι ψοφαει ο ενας μου σκληρος. Μεσα σε λιγες μερες το spin up time απο 74 έπεσε στα 73

Οπως και να χει ακομα και βουτια στα 50 να κανε, 3 λεπτα boot time δεν δικαιολογουνται. Όπως επισης θα επρεπε συνεχως να αργει και οχι που και που να γυριζει στις παλις ταχυτητες. Μάλλον ο σκληρος φταιει. Και δεν παιζουν και φραγκα... :(

post-107397-0-61410100-1420904988_thumb.jpg

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Δες εδώ.

Εκει που ημουν σιγουρος οτι τα χει φτυσει και ειχα ανοιξει θεμα για αγορα καινουργιου... τελικα παιζει να ειναι απλα το καλωδιο.

Δημοσ.

εμενα εγινε ακριβως το ιδιο με τον ιδιο δισκο αφοτου του εβαλα το καινουργιο firmware.

μηπως τοτε σου ξεκινησε και σενα?

τελικα με φορματ και ξανα windows απτην αρχη διορθωθηκε το προβλημα και πετουσε παλι ο δισκος.

τελικα βεβαια τον εστειλα στο λαπτοπ γιατι πηρα τον 850.

Δημοσ.

Όχι ρε αδερφε. Ειπαμε έχανε σε ταχυτητες ο ssd... αλλα οχι και 3 λεπτα :) . Αλλωστε αν διαβασεις λιγο καλυτερα θα δεις οτι δεν το κανε συνεχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...