Benoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω προβλημα , υπαρχει καποιος που κανει συχνα αγορες μεσω paypal? χρειαζομαι καποιον να του στειλω 10 ευρω μεσω paypal για να μου στειλει κωδικο paysafe γιατι εγω δεν μπορω να βγαλω τα λεφτα για να την αγορασω μονος Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω προβλημα , υπαρχει καποιος που κανει συχνα αγορες μεσω paypal? χρειαζομαι καποιον να του στειλω 10 ευρω μεσω paypal για να μου στειλει κωδικο paysafe γιατι εγω δεν μπορω να βγαλω τα λεφτα για να την αγορασω μονος Ευχαριστω! Στις αγγελίες !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αν εχει κλειδωθεί ο λογαριασμός σου και δεν μπορείς να στείλεις χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό, δεν θα μπορείς να στείλεις χρήματα σε αλλο λογαριασμό paypal. Λέω εγω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Benoulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 μπορω αλλα ειναι 24 ευρω δεν αξιζει :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 σορρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sookie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Τι χρειάζεται να εχω για να βγαλω μια paypal και ποιοι ειναι οι όροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα