KilliK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 let me guess? o Pym θα ειναι παλι wife-beater? τι βαθος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 let me guess? o Pym θα ειναι παλι wife-beater? τι βαθος. Ε, δεν είναι και στα comics;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δες το Ultimates #6. Earth-616 (mainstream universe) also says hello: Δεν είναι κάτι νέο γι' αυτόν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Earth-616 (mainstream universe) also says hello: Δεν είναι κάτι νέο γι' αυτόν. Ξέρω, είναι περίεργο κάποιος να διορθώνει τον εαυτό του, αλλά είδα που πόσταραν αυτό http://www.jimshooter.com/2011/03/hank-pym-was-not-wife-beater.html Οπότε sorry, είχα κάνει λάθος και δεν είναι wife beater ο Ant-Man (Earth-616 - Mainstream universe). (βέβαια μην πάμε στον Ultimate, αλλά εκεί, όλο το Ultimate universe είναι ό,τι νά 'ναι. )
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλή φάση το τέλος,lego marvel Super Heroes mashup toy story edition.
Kostasspil Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εγω χάθηκα λίγο σχετικά με το story της ταινίας, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Ο Χανκ Πιμ (Μάικλ Ντάγκλας) δεν ήταν ο Αντ Μαν?Ο Χανκ Πιμ δεν ήταν ο YellowJacket?O YellowJacket δεν ήταν με τους "καλούς"?? Thanks in advance
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Εγω χάθηκα λίγο σχετικά με το story της ταινίας, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Ο Χανκ Πιμ (Μάικλ Ντάγκλας) δεν ήταν ο Αντ Μαν? Ο Χανκ Πιμ δεν ήταν ο YellowJacket? O YellowJacket δεν ήταν με τους "καλούς"?? Thanks in advance ναι ναι και ναι Πέρασε αρκετές φάσεις ο πιμ οπού η ψυχική του υγεια δεν ήταν και η καλύτερη,ήταν και κακός κάποια στιγμη του έκλεψαν και εξοπλισμό κάποια στιγμή και τριγυρνούσε άλλος με της δυνάμεις του και γενικά κακός χαμός. (εκτός και αν είμαι εγώ που δεν τα θυμάται καλά)
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μονο σε εμενα φαίνεται άκυρος ηρωας για ταινια? Δηλαδή πραγματικα, ο ant man? Eνω υπαρχουν αλλοι ήρωες σουπερ ντουπερ γαματοι με καλό story ξερωγω ? Επισης ο Pym εχει αλλαξει τοσες δυνάμεις/ονοματα που καταντά γελοίο. Ναι δεν τον παω 1
Kostasspil Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μονο σε εμενα φαίνεται άκυρος ηρωας για ταινια? Δηλαδή πραγματικα, ο ant man? Eνω υπαρχουν αλλοι ήρωες σουπερ ντουπερ γαματοι με καλό story ξερωγω ? Επισης ο Pym εχει αλλαξει τοσες δυνάμεις/ονοματα που καταντά γελοίο. Ναι δεν τον παω Λόγω AoU δεν γινόταν να μην τον κάνουν ταινία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα