Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.το max ειναι 1mbitπου μπορει να μην το πιανεις για απειρους λογους.υπαρχει και annex m για μεχρι 2 mbit αλλα το πληρωνεις εξτρα και μπορει να μην μπορει να το πιασεις.ελπιζω να μην το τσεκαρεις με speedtest αλλα να το βλεπεις μεσα απο το ρουτερ.

Δημοσ.

http://www.speedtest.net/my-result/4013755661

Απλά δές εδώ και σκέψου μένω Πάτρα(λίγο πιό έξω απο κέντρο αλλά και πάλι το ίδιο).

τα speedtests δεν λενε κατι.θελω να μπεις μεσα στον ρουτερ και να μου γραψεις απο εκει μεσα τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

data rate,line attenuation,noise margin,attainable rate κτλ.

και επισης πιο ρουτερ εχεις.ετσι θα δουμε αν ειναι καποιο θεμα γραμμης αν ειναι θεμα ρουτερ αν ειναι καποιο Profile ή δεν ξερω τι αλλο.γιατι στην forthnet δυσκολα δεν θα κουμπωσεις 1 mbit εκτος αν φορας profile ή αν εισαι πολυ μακρυα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ έχω 15download 1upload. Περιμένω πως και πως το vdsl αλλά έχουμε παλιό καφαου. Ένας φίλος μου που είναι πιο μακρυά απο μένα στο κέντρο έχει vdsl. Αν παω και πέσω πάνω στο καφαου θα βάλουν καινούργιο? (Και γραμμή)

Δημοσ.

Εγώ έχω 15download 1upload. Περιμένω πως και πως το vdsl αλλά έχουμε παλιό καφαου. Ένας φίλος μου που είναι πιο μακρυά απο μένα στο κέντρο έχει vdsl. Αν παω και πέσω πάνω στο καφαου θα βάλουν καινούργιο? (Και γραμμή)

Ο φιλος σου μπορει να παιρνει απο το αστικο κεντρο επειδη ειναι πιο κοντα.οχι δεν θα βαλουν καινουριο επειδη χαλασε το παλιο.θα αλλαχτει οταν αποφασιστει να μπει vdsl στην περιοχη.ως τοτε και πανω να πεσεις απλα θα βαλουν το ιδιο.και δεν ειναι μονο το καφαο να αλλαχτει με την εννοια σαν κουτι αλλα ειναι να μπει dslam μεσα να τερματιστει οπτικη και παει λεγοντας.οποτε και το καφαο να αλλαζαν λεμε τωρα παλι δεν θα ειχες.απλα θα βαζαν νεες ρεγκλετες θα αλλαζαν το κουτι και μεχρι εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...