NEXGEN-123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.εχω ενα λαπτοπ με windows 7.και το συνδεω στην τηλεοραση με vga.Γινεται να αναπαραγεται διαφορετικο περιεχομενο στις 2 οθονες;εγω θέλω να π.χ να βλεπω ταινια στη τηλεοραση και να σερφαρω απο το λαπτοπ.ευχαριστω προκαταβολικα.
disqualified Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πηγαινε στις ρυθμισεις οθόνης και θα τικαρεις το επεκταση της επιφανειας εργασιας σε αυτην την οθονη, θετεις και τις αναλυσεις που θελεις σε καθε οθονη αν δεν εμφανιζονται σωστα. Τικαριες και ποια θες να είναι η κύρια οθόνη σου. Εναλλακτικά αυτό γίνεται και από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μονο αν το υποστηρίζει η καρτα γραφικών
NEXGEN-123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω.το βρηκα.γινεται τωρα να βγαινει ο ηχος απο την tv και οχι απο το λαπτοπ;
disqualified Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό αν γίνει θα γίνει με καλώδιο καρφί σε καρφί αλλιώς μόνο με hdmi συνδεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα