newtech Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δλδ αν ανοίξεις 2-3 ταμπ στο chrome και ας πουμε το ενα απο αυτά είναι το facebook το ταμπλετ δεν ζορίζεται ? Γιατί στον υπολογιστή το 1gb δεν φτάνει ούτε για ζήτω κάνοντας αυτό το συνδυασμό ... Εμενα δεν ζοριζεται.. πρεπει να το μαθω (μεγαλη διαφορα απο android ή 7αρια windows) αλλα δεν ειχα θεμα με slowdowns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δλδ αν ανοίξεις 2-3 ταμπ στο chrome και ας πουμε το ενα απο αυτά είναι το facebook το ταμπλετ δεν ζορίζεται ? Γιατί στον υπολογιστή το 1gb δεν φτάνει ούτε για ζήτω κάνοντας αυτό το συνδυασμό ... Περιοριζεσαι στον ie(desktop ή metro) για 3-4tab ανοιχτα,αλλιως βαζεις το χερι πιο βαθεια στην τσεπι για τον chrome! ie με ανοιχτα τα εξης: 1.insomnia.gr 2.facebook 3.youtube 4.notebookcheck 5.windowscentral 6.gog.com 7.steam 8.skroutz 9.xda 10.microsoft.com 11.speed test 12.spotify 13.google play 14.outlook-στο word online 15.tunein 16.eradio.gr-και ανοικτο αλλο παραθυρο για να ακουω το novesport 17.dell.com 18.hp.com 19.toshiba.com 20.asus.com και χρειαστικε 736MB απο την ram και η εναλλαγη μεταξυ των 20tab + 1 windows(novasport-flash player) ΧΩΡΙΣ να γινεται reloading. Αυτα σε ενα tablet με 2GB ram.Νομιζω με 2-3tab τα windows θα μπορεσουν να τα βολεψουν στο 1GB ram,και να μην ταλαιπωρηθεί το μηχανημα. Και μην ξεχναμε,οτι ειναι 8" οθονη και δε σε περνει,λογο χωρου,να εχεις και πολλα πραγματα ανοιχτα.Αντε το browser και μουσικη ή youtube να παιζει στο background ή σε snap(metro)! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2014 από ektor7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simosb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 1) Ξερει κανεις πιος καλυπτει την εγγυηση του εν λογω tablet και για ποσο χρονο ισχυει αυτη? Που το παμε δηλαδη για sevice αν παθει κατι? 2) Οσοι πηρατε το εν λογω tablet απο mediamrkt σας εγραφε πανω η αποδειξη για το Nokia lumia 530? Αν όχι πως καλυπτόμαστε για την εγγύηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Mediamarkt το πας αν σου παρουσιασει κατι.Οσο για την αποδειξη λογικα πρεπει να γραφει κατι πανω πχ Acer tablet +Nokia Κλπ. Αν δεν γραφει τιποτα παρε και ρωτα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 1) Η εγγυηση είναι φυσικά από την ACER όχι από το κατάστημα. Αν σου βγάλει πρόβλημα το πας είτε στα Media είτε απευθειας στον service της acer. Ότι σε εξυπηρετεί καλύτερα. 2) Η απόδειξη πρέπει να αναφέρει την Νοκια συσκευή αλλιώς θεωρώ ότι έχει πρόβλημα με την εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Με θηκη και screen protectors τι κανατε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Με θηκη και screen protectors τι κανατε? Τσίμπησα αυτά τα δύο: Screen protectors (ebay), θήκη (eshop). Tα protector φυσικά δεν τα έχω παραλάβει αν και οι διαστάσεις του Α1-840 είναι σχεδόν πανομοιότυπες με το δικό μας οπότε δεν νομίζω να έχει θέμα (και η καμερούλα φαίνεται να βρίσκεται στο ίδιο σημείο). Όσο για τη θήκη, ενώ του κάθεται κουτί κ είναι πολύ οικονομική (7€ λόγω του ότι ήταν σε προσφορά τη προηγούμενη βδομάδα), το πληκτρολόγιο είναι αρκετά crowded-μικρά πλήκτρα και χωρίς κενά μεταξύ τους- και δεν με ικανοποίησε, οπότε θα πάει πίσω και θα προτιμήσω μία puro color silk-γκρι που πήρε το μάτι μου στο public, αφού γίνει πρώτα η σχετική δοκιμή. αν τώρα κάποιος από Αθήνα θα πάει για τη θήκη με το πληκτρολόγιο κ θέλει να επωφεληθεί από την διαφορά των 8€ (7€ αντί για 15€) ας στείλει πμ πριν την γυρίσω-μέχρι αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις παρήγγειλα αυτήν: http://www.ebay.com/itm/191496143914Έχω πάρει παρόμοιας κατασκευής για ένα LG G Pad που έχω και τέριαζε γάντι. Λογικά και αυτό το έχουν προσέξει για να τεριάζει στο Acer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα και εγώ το Tab 8 W,από προσφορά εδώ στα ~110€, και μπορώ να πω ότι είναι ίσως το καλύτερο VfM ηλεκτρονικό που έχω αγοράσει.Ποιότητα κατασκευής άριστη και καλά έως πολύ δυνατά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του. Αν και η μνήμη είναι μικρή δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου όταν το πας χαλαρά, αντίθετα με τα android που στο 1Gig ψιλοκολλάνε συνέχεια(ιδίως με bloat).Μέχρι τούδε έτρεξα όλα σχεδόν τα καθημερινά προγράμματα(browser/skype/viber/office/malware bytes/foxit reader κ.ο.κ.)δίχως κανένα πρόβλημα στο desktop. Δεν ξέρω που είδατε ότι τα Win8.1 σέρνονται με 1giga Ram. Αν και το πήρα για pdf reader κυρίως,άνετα μπορεί να γίνει Η/Υ σε καταστάσεις ανάγκης. Ψάχνω μια VfM θήκη με πληκτρολόγιο.Όποιος ξέρει ας προτείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μιας που ανέβηκε στη λίστα θεμάτων κ το θυμήθηκα, να πω πως τα screen protector στα οποία αναφέρθηκα παραπάνω, ΔΕΝ είναι perfect fit για το tab καθώς η τρύπα για την καμερούλα είναι 2-3 χιλιοστά πιο δεξιά κ πιο κάτω. Ελπίζοντας ότι δεν έχω πάρει πολλούς στο λαιμό μου (sorry!), να πω πως με έναν διακορευτή (το περφορατέρ ντε), μπορεί κανείς εύκολα να μεγαλώσει την τρύπα ώστε να κάθεται ακριβώς, αλλά αυτό φυσικά απέχει από το perfect fit που μπορεί κάποιος να απαιτεί 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα και εγώ το Tab 8 W,από προσφορά εδώ στα ~110€, και μπορώ να πω ότι είναι ίσως το καλύτερο VfM ηλεκτρονικό που έχω αγοράσει.Ποιότητα κατασκευής άριστη και καλά έως πολύ δυνατά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του. Αν και η μνήμη είναι μικρή δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου όταν το πας χαλαρά, αντίθετα με τα android που στο 1Gig ψιλοκολλάνε συνέχεια(ιδίως με bloat).Μέχρι τούδε έτρεξα όλα σχεδόν τα καθημερινά προγράμματα(browser/skype/viber/office/malware bytes/foxit reader κ.ο.κ.)δίχως κανένα πρόβλημα στο desktop. Δεν ξέρω που είδατε ότι τα Win8.1 σέρνονται με 1giga Ram. Αν και το πήρα για pdf reader κυρίως,άνετα μπορεί να γίνει Η/Υ σε καταστάσεις ανάγκης. Φίλε μου ως κάτοχος και εγώ Windows8l.1 tablet, εμείς τα λέγαμε ότι τα Windows 8.1 κάνουν τρομερή διαχείριση της RAM. Δυστυχώς ζούμε την εποχή του κακού Android και των παρωχημένων Windows 7, είναι αρκετοί που νομίζουν ότι ο πήχης στη ram είναι εκεί που τον ορίζουν τα εφτάρια και το Android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σωστος ο sigamhsoupw. Μιας και ανεβηκε το θεμα πανω, και επισκεπτόμενος το λινκ βλεπω ότι δεν υπαρχει πλεον, (πιθανον εδώ και ημερες/βδομαδες - δεν το ειχα παρακολουθησει το θεμα) μπορούμε να το κλειδώσουμε ώστε να μην μπαινει αδικα κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις