Luxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Λεει ανεξοφλητος λογαριασμος 79 ευρω ( να το αγνοησω εαν εχει εξοφληθει ) Κοιταξα τους προηγουμενους λογαριασμους που μου ηρθαν και ειναι ολοι πληρωμενοι, δεν υπαρχει κανενα ποσο 79 ευρω, ουτε εχει ερθει επιπλεον λογαριασμος μεταξυ του διαστηματος αυτου, καθως οι ημερομηνιες συμπιμπτουν. Επισης στον αμεσως προηγουμενο λογαριασμο απο αυτον, δε μου λεει για ανεξοφλητο λογαριασμο, και ηταν στα 100 ευρω περιπου, τα οποια πληρωσα και εχω και την αποδειξη. Τι ακριβως κανω σε αυτη τη περιπτωση;
ParhsG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δε ξερω λεπτομέριες αλλα και σε εμάς είχαν 100 ευρώ παραπάνω αλλα μετά είπαν πως ειναι λάθος και το σβησαν
Luxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Θα παω στο ταμειο της ΔΕΗ ή σε καποιο αλλο τμημα;
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Λεει ανεξοφλητος λογαριασμος 79 ευρω ( να το αγνοησω εαν εχει εξοφληθει ) Κοιταξα τους προηγουμενους λογαριασμους που μου ηρθαν και ειναι ολοι πληρωμενοι, δεν υπαρχει κανενα ποσο 79 ευρω, ουτε εχει ερθει επιπλεον λογαριασμος μεταξυ του διαστηματος αυτου, καθως οι ημερομηνιες συμπιμπτουν. Επισης στον αμεσως προηγουμενο λογαριασμο απο αυτον, δε μου λεει για ανεξοφλητο λογαριασμο, και ηταν στα 100 ευρω περιπου, τα οποια πληρωσα και εχω και την αποδειξη. Τι ακριβως κανω σε αυτη τη περιπτωση; Οι λογαριασμοί είτε εκκαθαριστικοί είτε έναντι γράφουν πάνω περίοδο χρήσης. Τσέκαρε πρώτα στον τελευταίο λογαριασμό αυτή τη περίοδο(πχ 10ος και 11ος) και δες τον προηγούμενο αν γράφει τους αμέσως προηγούμενους μήνες(πχ 8ο και 9ο). Έτσι θα καταλάβεις αν λείπει κάποιος λογαριασμός.
Luxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το λεω και παραπανω. Δεν λειπει λογαριασμος. Αυτο ειναι παραξενο.
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ε τότε κάποιο λάθος έχει γίνει(δεν είναι ασυνήθιστο), καλύτερα πέρνα από τη ΔΕΗ να το κοιτάξουν. Όχι στα ταμεία, στο τμήμα λογαριασμών. Ίσως μπορείς και τηλεφωνικά.
TeZaS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Είναι το κόστος που χρεώνεται ετησίως ο κάθε Έλληνας για τους αεροψεκασμούς που γίνονται. Κρυφή χρέωση που λίγοι την βλέπουν και οι περισσότεροι την πληρώνουν!!! 1
ΔΕΗ - Νομικος Υπευθυνος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Λεει ανεξοφλητος λογαριασμος 79 ευρω ( να το αγνοησω εαν εχει εξοφληθει ) Πολλες φορες κυριε Luxx η απαντησεις στα ερωτηματα μας βρισκονται μπροστα στα ματια μας, στο πιο προφανες σημειο. Ειναι μια απο τις ομορφιες της ζωης Μπορειτε να εισαστε ησυχος Συγνωμη αν η ιλαροτητα της αναρτησης μου δεν αρμοζει στην περιπτωση
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 μάλλον δεν έχετε και πολλή δουλειά εκεί στο νομικό τμήμα της ΔΕΗ ε; Συγνωμη κιόλας αν η ιλαροτητα της αναρτησης μου δεν αρμοζει στην περιπτωση... 5
onty Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παιρνεις εξτραδακια η επιδομα για να σερφαρεις στα φορουμ και να το παιζεις ειρωνια και ιστορια;
Luxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εκανα λαθος. Βασικα δε μου ειχε ερθει καθολου ο εναντι και τα πληρωσα μαζεμενα. Λαθος του υπαλληλου ή καποιος απο την πολυκατοικια τον πεταξε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα