DigitalElf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Θα μας πεις και την ιστορία πίσω απ την πτώση; Στηριζόμουν στο περβάζι του παραθύρου μιλώντας, επαιζε ο φίλος μου με το σκυλί του, πετούσε το μπαλάκι και αυτό έτρεχε να το πιάσει. Έφυγε το μπαλάκι στα πόδια μου, έτρεξε το σκυλί, έπεσε πάνω μου και μου έφυγε το κινητο από τα χέρια. Οπότε το καλύτερο που μπορώ να κάνω ειναι να το πάω σε κάποιον τεχνικό να ελέγξει την logicboard, αν δουλεύει καλώς, υπάρχει μέλλον. 2
manoskap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Προσπάθησες να το συνδέσεις με iTunes να δεις αν ζει; Εγώ θα κοίταζα για cloud locked απο eBay. Sent from my iPhone using Insomnia
Tragic! Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ο φίλος μου εγώ βρήκα ποιος θα το πλερωσει. 3
Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 εγώ βρήκα ποιος θα το πλερωσει. είσαι σίγουρος? έτρεξε το σκυλί, έπεσε πάνω μου και μου έφυγε το κινητο από τα χέρια.
Tragic! Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 είσαι σίγουρος?Ο Αζορ;Ανασφαλιστο τον είχε ο μαλακας (τωρα ταμαθα)
DigitalElf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Άρχισε να ξεφεύγει το θέμα. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα. εγώ βρήκα ποιος θα το πλερωσει. Δεν ειναι έτσι φίλε μου, πάλι καλά που δεν έφυγα εγώ από το παράθυρο.
Tragic! Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Άρχισε να ξεφεύγει το θέμα. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα. Δεν ειναι έτσι φίλε μου, πάλι καλά που δεν έφυγα εγώ από το παράθυρο. Καλά θα ήταν να μην έφευγε κανεις αλλά τέλος πάντων. Ημιτελής τραγωδία Onnnn topiccc...
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά είχαμε κανένα νέο? Κατά προτίμηση ευχάριστο!
Kostasspil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 πως σου επεσε? Στηριζόμουν στο περβάζι του παραθύρου μιλώντας, επαιζε ο φίλος μου με το σκυλί του, πετούσε το μπαλάκι και αυτό έτρεχε να το πιάσει. Έφυγε το μπαλάκι στα πόδια μου, έτρεξε το σκυλί, έπεσε πάνω μου και μου έφυγε το κινητο από τα χέρια. Οπότε το καλύτερο που μπορώ να κάνω ειναι να το πάω σε κάποιον τεχνικό να ελέγξει την logicboard, αν δουλεύει καλώς, υπάρχει μέλλον.
orck Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ηταν γυμνο χωρις καμια πλαστικη/σιλικονουχα θηκη;
DigitalElf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Ηταν γυμνο χωρις καμια πλαστικη/σιλικονουχα θηκη; Οχι τιποτα. Τελικά είχαμε κανένα νέο? Κατά προτίμηση ευχάριστο! Μένω σε χωριό και δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να το πάω.
DigitalElf Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Και ναι μετά από τέτοιο πέσιμο η logic board ειναι ακαιρεα, απίστευτο ε?! Στο ψαξιμο τώρα για cloud locked. Θα ενημερώσω για ότι νεότερο. 2
DigitalElf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν έγινε και τίποτα τραγικό ακόμα Στο ψαξιμο είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις