Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Boolean ειναι η Β...τα έχεις κάνει σαλάτα! Κακο πράγμα η ημιμάθεια...σε συνδυασμό με εγωισμό... Θανατηφόρο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exarhis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ημιμάθεια και μια μεγάλη σαλάτα. Τώρα που μου τέλειωσε το χόρτο το βλέπω, βλέπω ότι τα έκανα σαλάτα με σκοπό δε ξέρω και γω τι. Δεν έχει καμία υπόσταση αυτό που γράφω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostenko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καπου επρεπε να μπει NSFW. Το άνοιξα στη δουλειά κ παραλίγο να πέσω από την καρέκλα απ τα γέλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exarhis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 "Intelligent C" είναι η μια έκφραση που χρησιμοποίησα ... εξηγώντας ότι είναι ο μέθοδος προγραμματισμού που προγραμματίζεις χωρίς κλάσεις μόνο με βάση δεδομένων πλέων και functions ... Σε όποια γλώσσα και να προγραμματίζω μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να φτάσω στην πηγή όλων των Ανθρώπινων γλωσσών ! Στη C ξανάγινα χεχε α ρε χορταράκι γίνε νόμιμο να γλυτώσουμε όλοι οι προγραμματιστές από την επιληψία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Thug lyfe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exarhis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Και είναι πετυχημένο όνομα για το marketing ... iPHP iFortan iC# ... όμως iC++ τι σημαίνει ; Όπως iPython και iJava δε γίνετε , αυτές είναι γλώσσες για (δε ξέρω) γιατί είναι σχεδιασμένες μόνο για Classes ! Στο ΤΕΙ Β.Π. στη Καβάλα το 2000 είχαμε πρώτο εξάμηνο C++ σε περιβάλλον Unix ... και να πεθάνω δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία ΚΟΣΜΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeTaXaS4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 solaris για την ακρίβεια ... γαμάτη εμπειρία ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Και είναι πετυχημένο όνομα για το marketing ... iPHP iFortan iC# ... όμως iC++ τι σημαίνει ; Όπως iPython και iJava δε γίνετε , αυτές είναι γλώσσες για (δε ξέρω) γιατί είναι σχεδιασμένες μόνο για Classes ! Στο ΤΕΙ Β.Π. στη Καβάλα το 2000 είχαμε πρώτο εξάμηνο C++ σε περιβάλλον Unix ... και να πεθάνω δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία ΚΟΣΜΕ Είναι και η Python iPython. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exarhis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Τότε όλες τις γλώσσες μαζί προγραμματίζονται από java με μεγαλύτερη άνεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Σαφέστατα. Και ειδικά με την καινούρια iJava που βγήκε πρόσφατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exarhis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ξέρεις τι I luv Sun microsystems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Την έχει πάρει η Oracle εδώ κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exarhis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σαφέστατα. Και ειδικά με την καινούρια iJava που βγήκε πρόσφατα. Θα περιμένω να γίνει γνωστή και να τη φοράν οι server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t(o.ot) Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ρε κόφ'το ή άλλαξε μανάβη. Αυτός την είδε χασάπης τη δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exarhis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ρε κόφ'το ή άλλαξε μανάβη. Αυτός την είδε χασάπης τη δουλειά. Εξαρτάτε τι θες από το insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις