Προς το περιεχόμενο

Intelligent C

exarhis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ημιμάθεια και μια μεγάλη σαλάτα.

Τώρα που μου τέλειωσε το χόρτο το βλέπω, βλέπω ότι τα έκανα σαλάτα με σκοπό δε ξέρω και γω τι.

Δεν έχει καμία υπόσταση αυτό που γράφω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

"Intelligent C" είναι η μια έκφραση που χρησιμοποίησα ... εξηγώντας ότι είναι ο μέθοδος προγραμματισμού που προγραμματίζεις χωρίς κλάσεις μόνο με βάση δεδομένων πλέων και functions ...

Σε όποια γλώσσα και να προγραμματίζω μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να φτάσω στην πηγή όλων των Ανθρώπινων γλωσσών ! Στη C

ξανάγινα χεχε α ρε χορταράκι γίνε νόμιμο να γλυτώσουμε όλοι οι προγραμματιστές από την επιληψία 

• Like 2

Και είναι πετυχημένο όνομα για το marketing ... iPHP iFortan iC# ... όμως iC++ τι σημαίνει ; Όπως iPython και iJava δε γίνετε , αυτές είναι γλώσσες για (δε ξέρω) γιατί είναι σχεδιασμένες μόνο για Classes !

Στο ΤΕΙ Β.Π. στη Καβάλα το 2000 είχαμε πρώτο εξάμηνο C++ σε περιβάλλον Unix ... και να πεθάνω δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία ΚΟΣΜΕ

Και είναι πετυχημένο όνομα για το marketing ... iPHP iFortan iC# ... όμως iC++ τι σημαίνει ; Όπως iPython και iJava δε γίνετε , αυτές είναι γλώσσες για (δε ξέρω) γιατί είναι σχεδιασμένες μόνο για Classes !

Στο ΤΕΙ Β.Π. στη Καβάλα το 2000 είχαμε πρώτο εξάμηνο C++ σε περιβάλλον Unix ... και να πεθάνω δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία ΚΟΣΜΕ

Είναι και η Python iPython.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...