Προς το περιεχόμενο

Intelligent C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν όλλες οι γλώσσες προγραμματισμού μεταφράζονται σε C γιατί χρειάζετε η C++ ; Δηλαδή για χρειάζονται τα objects οι Classes ;

Αν γνωρίζεις να προγραμματίζεις καλά και να παράγεις σε μια γλώσσα χωρίς να χρησιμοποιείς Classes είναι σα να προγραμματίζεις σε Intelligent C

• Like 1
Δημοσ.

1. Τι εννοείς "μεταφράζονται σε C"? Δε βγάζει νόημα. Όλες οι γλώσσες που είναι Turing complete (δηλαδή όλες) μπορούν να μεταφραστούν σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα που επίσης είναι Turing complete. Τι το ιδιαίτερο νομίζεις πως έχει η C?

2. Δεν έχω ιδέα τι προσπαθείς να περιγράψεις ως "intelligent C".

3. Αν γνωρίζεις να προγραμματίζεις καλά και να παράγεις σε plugboard τότε δε χρειάζεσαι καμία γλώσσα προγραμματισμού. Γράψε προγράμματα σε 2-3 διαφορετικές γλώσσες και θα καταλάβεις και μόνος σου γιατί υπάρχουν.

• Like 3
Δημοσ.

Η Γλώσσα μηχανής Boolean είναι η B και δεν είναι γλώσσα προγραμματισμού. Είναι μια γλώσσα ποιο κοντά στο μηχανή, ποιο κοντά στον άνθρωπο είναι όλες οι C Like γλώσσες προγραμματισμού, δηλαδή όλες !

Σε ευχαριστώ Defacer.

• Moderators
Δημοσ.

Πήγα να απαντήσω αλλά είδα ότι με πρόλαβε ο albNik. Λέω να κάτσω όμως γιατί μου αρέσει ήδη το thread.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάω αλλά ο προγραμματισμός είναι μέρος του εαυτού μου και θέλω να έχω καθαρή συνείδηση.

Δημοσ.

Αν όλλες οι γλώσσες προγραμματισμού μεταφράζονται σε C γιατί χρειάζετε η C++ ; Δηλαδή για χρειάζονται τα objects οι Classes ;

Αν γνωρίζεις να προγραμματίζεις καλά και να παράγεις σε μια γλώσσα χωρίς να χρησιμοποιείς Classes είναι σα να προγραμματίζεις σε Intelligent C

Αφου μπορουμε να παμε απο Θεσσαλονικη Αθηνα με τα ποδια η πανω σε εναν γαιδαρο γιατι αραγες χρειαζομαστε αυτα τα ρημαδια τα αυτοκινητα? 

• Like 4
Δημοσ.

Φόρουμ προγραμματιστών δεν είμαστε; Όλο και κάποιος θα λάλησε απόψε.

Tην καλησπερα μου φιλε gon :-) Mηπως ειναι πολυ προχωρημενα και ντρεπεσαι να πεις οτι δεν τα γνωριζεις? :-D :-D :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...