Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H λίστα είναι άδεια. Αν θέλεις, συμπλήρωσε και την σχετική φόρμα αναβάθμισης, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα.

Δημοσ.

Ωραία σύνθεση, αλλά δεν θα την επέλεγα για gaming. Για rendering ή προγράμματα επεξεργσίας σε επαγγελματικό επίπεδο, μάλιστα.

Αν είναι μόνο για gaming πήγαινε σε 1150 πλατφόρμα με έναν i5 και όποια κάρτα γραφικών χωράει στο budget. Θα γλυτώσεις περί τα 300€ (και παραπάνω) από την παρούσα σύνθεση.

Edit: Από οθόνη τί έχεις; 

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ θορυβωδες η evga.Καλυτερα σε asus/msi/gigabyte.(ειναι και αλλες εκδοσεις οι οποιες ομως δεν κυκλοφορουν ελλαδα)

Η συνθεση ειναι τρομερη,αλλα ναι οχι για gaming.Δηλαδη και αυτοι που ειχαν παρει πριν 3-4 χρονια τους τοτε εξαπυρηνους της intel δεν νομιζω να τους χρησιμοποιουν ακομη και τωρα.Γνωμη μου ειναι να πας σε i5 και αν θες να βαλεις αλλη μια 970 για sli.Παντως βλεπω εβαλες την h105.Ψαγμενο σε βλεπω :D

Δημοσ.

Καλημέρα!! Ειμαι πολύ κοντα στο να αγορασω αυτό το gaming pc τα χριστουγεννα http://www.e-shop.gr/basketlist.phtml Θα ηθελα την τελικη σας γνωμη για αυτά τα κομματια...Ευχαριστωω

Δεν αξιζουν οι νεεοι Intel για Gaming Ουτε τα 250ευρω για μνημες Ddr4.Σε Benchmarks χανουν απο τους i7 4770k.Και το τροφοδοτικο ειναι πεταμενα λεφτα καθως μια 970 και ενας I7 4770k θελουν max ενα 550ρι ή 600ρι των 70ευρω.Αν εχεις σκοπο να πεταξεις τα χρηματα σου ή να παρεις οτι γουσταρεις ειναι απολυτα δεκτο και προχωρησε με την επιλογη σου.Παντως με την καμια δεν αξιζει και μπορεις να γλυτωσεις παρα πολλα χρηματα.

Δημοσ.

Και εγώ θα πρότεινα να πάς σε 1150 πλατφόρμα αφού θα έχεις παρόμοιες επιδόσεις με πολύ λιγότερα χρήματα.Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα με τα λεφτά,να ξέρεις όμως οτι σε λίγο καιρό θα πέσουν οι τιμές σε ddr4 μνήμες και θα είσαι χαμένος απο μια τέτοια αγορά τώρα..

Δημοσ.

τι συστημα ειναι αυτο για GAMING η για STREAMING ?

οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω καλυτερα να πας σε 1150 socket για να γλυτοσης πολλα λεφτα

Δημοσ.

τι συστημα ειναι αυτο για GAMING η για STREAMING ?

οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω καλυτερα να πας σε 1150 socket για να γλυτοσης πολλα λεφτα

Το λεει ο ανθρωπος στην αρχη ελεος....

Καλημέρα!! Ειμαι πολύ κοντα στο να αγορασω αυτό το gaming pc τα χριστουγεννα http://www.e-shop.gr/basketlist.phtml Θα ηθελα την τελικη σας γνωμη για αυτά τα κομματια...Ευχαριστωω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...