funbreaker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Είχα στο laptop έναν δίσκο 320GB και αγόρασα έναν δίσκο 1ΤΒ.Ο παλιός είχε ένα partition 200GB και ένα άλλο με όσα περίσσευαν για το λειτουργικό. Τώρα που θα έχω περισσότερο χώρο θέλω να φτιάξω ένα partition 700GB και ενα ακόμα με ότι περισσεύει για το λειτουργικό και θέλω ότι υπάρχει σε κάθε partition του παλιού να πάει στον καινούριο στο αντίστοιχο νέο διαφορετικού μεγέθους partition. Συνέδεσα τον νέο δίσκο σε εξωτερικό κουτί για να κάνω το clone. Μπορώ να το κάνω ενώ ο παλιός δίσκος τρέχει στο laptop ή πρέπει να συνδέσω και τους δύο δίσκους σε άλλο σύστημα? Ποιο πρόγραμμα προτείνετε? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2014 από funbreaker
corsair04 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 1) στον ίδιο υπολογιστή ακόμη μπορείς και να το κανείς και σαν bootable cd το norton ghost 2) για μένα Norton ghost ακόμα γίνεται και πιο εύκολα με το hirens δες εδώ
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ακόμα το παλεύω...Δοκίμασα με bootable disκ Acronisκαι όταν πάω να επιλέξω τον source disk δεν με αφήνει να επιλέξω τον 320.Το ίδιο είχα πάθει προσπαθώντας και μέσα απ τα windows αλλά θεώρησα πως έπρεπε να είμαι εκτός windows ώστε να μην τρέχει ο δίσκος και να είναι διαθέσιμος.Τί μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2014 από funbreaker
funbreaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά κατάφερα να κάνω clone με το easeus to do backup από αυτόν τον οδηγό και να καταστρέψω τον υπολογιστή μου. Το clone πέτυχε αλλά ο υπολογιστής πέθανε και βρίσκομαι σε αδιέξοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα