alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Με το σύστημα της υπογραφής μου μια πρώτη προσπάθεια να δούμε που φτάνει ο καινούργιος επεξεργαστής.4.40Ghz.Τρέχει occt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς το ρεύμα της motherboard σταματάει στο 1,44V οπότε το μέγιστο μέχρι στιγμής με αέρα που φτάνω και όχι με ψύχτρα της προκοπής είναι 4,6ghz.Εχει σίγουρα κι`αλλα περιθώρια αν μπορούσε να δώσει κι`αλλο ρεύμα η μητρική.Εκτός αν πειράξω τοNB και SB Voltage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 καταρχην βαλε llc για να εχεις σταθερο ρευμα. (η μηπως δεν εχει llc τωρα που το ξανασκεφτομαι η msi?κατι τετοιο ειχε παρει το ματι μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Οχι llc νομίζω δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Οχι llc νομίζω δεν έχει. μονο με vcore ποιο πανω και τα αλλα default??? βρε δωσε nb kai sb voltage μηπως εχει load line calibration?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 llc=load line calibration όχι δεν έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 llc=load line calibration όχι δεν έχει δωσε nb sb voltage ειναι αδυνατον με ντιφολτ τασεισ να ανεβεις ποιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 alldaynews Μπορείς να ποστάρεις αποτελέσματα cinebench 11.5 για all core απόδοση και για single core στα 4,6; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ετοιμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Είσαι μεγάλος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Είσαι μεγάλος Πως τα βλέπεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλά για 4,6ghz. Ορίστε και το δικό μου με τον 8350 στα 5.04ghz. Παίρνει και ποιο πάνω αλλά θέλει να βρω τις ρυθμίσεις για την μητρική μου έχει πολύ ψάξιμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ετοιμα Βγάλε μια φώτο απο CPU-Z ρυθμίσεις ρε φίλε σε παρακαλώ. Είμαι πολύ περίεργος πώς με τόσο χρονισμό σου βγάζει τόσο μεγάλο σκορ Πχ FSB, HT link, NB freq και ταχύτητες μνημών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πως τα βλέπεις?? Μια χαρά είναι,φίλος με i5 2400 είναι στο 5,12 multithread 1.31 singlethread οπότε ένας πυρήνας piledriver για να πιάσει έναν πυρήνα sandy bridge πρέπει να πάει γύρω στα 5ghz. Ενας FX6300 στα 4,8ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πιο θεωρείται αξιόπιστο πρόγραμμα για stress test???Πάντως το occt αρχίζω να θεωρώ πως δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα