Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit 2:

ΤΕΛΟΣ προσφοράς ΜΜ, η τιμή που εμφανίζει τώρα είναι 32,90 €.

Επόμενη καλύτερη προσφορά από το e-shop CZ στα 23,90 € μέχρι την Κυριακή 14/12 (νομίζω ότι παραμένει καλή τιμή για το προϊόν).

Είδα την προσφορά στο newsletter του mediamarkt: TP LINK TL-PB10400 στα 19,90 €.

powerbankt.jpg

Νομίζω ότι στα 19,90 € είναι πραγματικά καλή προσφορά, διότι:

Info:

Το σκέφτομαι σοβαρά (edit: το σκέφτηκα & το πήρα - βλ. παρακάτω), καθότι προτιμώ το power bank να βγάζει για φόρτιση 1Α & 2Α, ώστε ανάλογα με τη συσκευή να επιλέγω. Δεν νομίζω πως είναι το καλύτερο να φορτίζονται όλες οι συσκευές με τα 2Α που βγάζει το γνωστό hit Xiaomi, ενώ πέραν των 2 επιλογών φόρτισης (με δυνατότητα να είναι ταυτόχρονη) το TP-Link έχει επιπλέον & led φακό που έχω διαπιστώσει (σ' ένα μικρότερο & πολύ ποιοτικό power bank της Romoss που έχω) ότι είναι πολύ χρήσιμος & πρακτικός.

Υ/Γ - Specs:

• 10400mAh of capacity
  • Dual USB ports let you quickly charge two devices simultaneously
  • Compatible with 5V input USB-charged devices like iPhones, iPads and Android smartphones
  • More than 500 recharge cycles over the life of the battery
  • Multiple protections of short circuit, over-voltage, over-current, over-charge, over-discharge, and over-heating ensure safe and reliable charging
  • Built-in flashlight comes in handy for in-house and off-road activities
  • Four LED lights work as charge indicators to show battery level or charging status

powerbddd.jpg

Επεξ/σία από evankouros
  • Like 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν φορτίζουν με 2Α αν δεν μπορούν να τραβήξουν 2Α. Το Xiaomi δίνει όσο χρειάζεται η συσκευή.

Screen%20Shot%202014-12-10%20at%201.19.4

Το μόνο υπέρ είναι οι 2 θύρες. Σε όλα τα άλλα θα προτιμούσα δαγκωτό το Xiaomi.

Δημοσ.

Δεν φορτίζουν με 2Α αν δεν μπορούν να τραβήξουν 2Α. Το Xiaomi δίνει όσο χρειάζεται η συσκευή.

Yes my friend, I know that, αλλά όπως λέμε στην ψαροκώσταινα... "φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά"!  :mrgreen:

Το μόνο υπέρ είναι οι 2 θύρες. Σε όλα τα άλλα θα προτιμούσα δαγκωτό το Xiaomi.

Για μένα είναι κι ο φακός στα +, αλλά πέραν αυτού πού το στηρίζεις το δαγκωτό στο Xiaomi;

Πώς μπορούμε π.χ. να ξέρουμε ότι οι μπαταρίες του είναι τόσο πολύ καλύτερες απ' του TP-Link ή/& κάποιου άλλου επώνυμου;

Το Romoss π.χ. που έχω εδώ κι ένα+ χρόνο το θεωρώ κορυφαίο, δεν νομίζω ότι τα power bank της Xiaomi (που τα κάνει όλα & συμφέρει) φτουράνε μπροστά στα Romoss (που κάνει μόνο power bank & φορτιστές). ;) 

Δημοσ.

Καιρό κοιταγα το XIAOMI. Στην τιμή αυτή πήρα το TP-LINK. 2USB και φακός. Άμεση παραλαβή και εγγυήση παρά να ψάχνομαι αν ειναι γνήσιο και να είμαι στο περίμενε..1μήνα+ Για 5 ευρώ διαφορά λέει νομίζω..

Δημοσ.

ευχαριστώ για το ποστ, ήθελα να πάρω ένα power bank και έκατσε μια χαρά!

Παρακαλώ. Ισχύς εν τη ενώσει! icon_cooler.gif

Καιρό κοιταγα το XIAOMI. Στην τιμή αυτή πήρα το TP-LINK. 2USB και φακός. Άμεση παραλαβή και εγγυήση παρά να ψάχνομαι αν ειναι γνήσιο και να είμαι στο περίμενε..1μήνα+ Για 5 ευρώ διαφορά λέει νομίζω..

Κι εγώ τα ίδια λέω, γι' αυτό το... τσίμπησα κι εγώ. :P

Πιστεύω πάντως ότι το Xiaomi στα 9,99 € είναι πολύ καλή περίπτωση αν είναι original. Για τόσα λεφτά σκέφτομαι να το πάρω κι αυτό, ώστε να έχουμε από ένα με τα παιδιά μου για... "ενεργειακή αυτονομία".  :mrgreen: 

Δημοσ.

Θα τα βγάλει τα μεταφορικά μόλις επιλέξεις συγκεκριμένο κατάστημα και πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία. Η μόνη βλακεία είναι ότι δεν έχει επιλογή για πληρωμή με την παραλαβή Ακόμα και για μικρά ποσά πρέπει μέσω κάρτας ή κατάθεσης...καινούρια κόλπα αυτά... και σήμερα που πήγα να παραλάβω κάτι ξίνισε η μούρη τους γιατί δεν είχα εκτυπώσει το e-mail της επιβεβαίωσης... Το ότι το είχα στο κινητό μου και τους το έδειχνα , δε τους πολύ άρεσε... μου έλεγαν να τους το κάνω προώθηση..κλπ... Νέα κόλπα αυτά... Είμαι υποχρεωμένος να έχω εκτυπωτή σπίτι μου για να παραγγείλω από τα Media Markt...

Δημοσ.

Θα τα βγάλει τα μεταφορικά μόλις επιλέξεις συγκεκριμένο κατάστημα και πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία. Η μόνη βλακεία είναι ότι δεν έχει επιλογή για πληρωμή με την παραλαβή Ακόμα και για μικρά ποσά πρέπει μέσω κάρτας ή κατάθεσης...καινούρια κόλπα αυτά... και σήμερα που πήγα να παραλάβω κάτι ξίνισε η μούρη τους γιατί δεν είχα εκτυπώσει το e-mail της επιβεβαίωσης... Το ότι το είχα στο κινητό μου και τους το έδειχνα , δε τους πολύ άρεσε... μου έλεγαν να τους το κάνω προώθηση..κλπ... Νέα κόλπα αυτά... Είμαι υποχρεωμένος να έχω εκτυπωτή σπίτι μου για να παραγγείλω από τα Media Markt...

Κάτι παρόμοιο μου έκαναν και στο Πλαίσιο πριν κανά μήνα... Και μάλιστα με πληρωμή στο κατάστημα εκείνη την ώρα.. Απλά για να σε εκνευρίσουν... Τίποτα περισσότερο...

Δημοσ.

Πράγματι, πήρα νωρίτερα τηλέφωνο στο ΜΜ λέγοντας τους "βρε παιδιά, θέλω να το πληρώσω με την παραλαβή απ' το κατάστημα, γιατί δεν το δέχεστε;" & μου είπαν ότι δεν μπορούν, μόνο τις επιλογές που μας βγάζει κι εμάς (PayPal - πιστωτική - τράπεζα - κάρτα δώρου) έχουν κι αυτοί για παραλαβή απ' το κατάστημα (οπότε τ' αγόρασα με PayPal).

Γνωρίζω ότι μπορείς να πληρώσεις μετρητά-αντικαταβολή (& συμφέρει) μόνο σε είδη μεγάλης αξίας που τα στέλνουν δωρεάν στο σπίτι (& χωρίς χρέωση αντικαταβολής), κάτι που το εκμεταλλεύτηκα δεόντως το καλοκαίρι για αγορά 2 ψυγείων (που στο ΜΜ είχαν & λίγο οικονομικότερη τιμή) με δωρεάν αποστολή σ' ένα χωριό στο βουνό στη μέση του πουθενά  :mrgreen: , όπου οι άλλοι ήθελαν από 80€ & πάνω μεταφορικά.

Όταν όμως πρόσφατα πήρα απ' το MM της Πυλαίας κάτι που είχα παραγγείλει/πληρώσει (μόνο on-line προσφορά), δεν μου έκαναν τίποτα νούμερα. Δεν είχα εκτυπώσει το e-mail με την "επιβεβαίωση παραλαβής" της παραγγελίας, απλά τους είπα ονοματεπώνυμο κι αρ. παραγγελίας, τους έδωσα την ταυτότητα & μου το έδωσαν απευθείας χωρίς γκουχ-μουχ. B) Το ίδιο θα κάνω κι αύριο, καθότι ο εκτυπωτής μου χάλασε & βαριέμαι να τον φτιάξω τώρα, ελπίζω να μην αρχίσουν τώρα τα νούμερα... :rolleyes:

Δημοσ.

Όχι θέλει κάρτα, paypal,κατάθεση σε τράπεζα και νομίζω κάτι ακόμα, αλλά μετρητά κατά την παράδοση δεν παίζουν...

Δημοσ.

Δηλαδη δεν μπορω να το πληρωσω στο καταστημα;μην κανω τσαμπα παραγγελεια

Όχι θέλει κάρτα, paypal,κατάθεση σε τράπεζα και νομίζω κάτι ακόμα, αλλά μετρητά κατά την παράδοση δεν παίζουν...

Μπορείς μέχρι τις 21:00 να πας σ' ένα κατάστημα MM & να το αγοράσεις μετρητοίς.

Αφού δεν πάτησες στο link του ΜΜ που έδωσα να διαβάσεις τι λέει, τώρα τρέχα!  :mrgreen:  

edit:

Μπορείς να κάνεις το εξής κόλπο, αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει:

Κάνε παραγγελία δηλώνοντας πληρωμή μέσω τράπεζας.

Η παραγγελία θα ολοκληρωθεί (θα δεσμευτεί κανονικά το κομμάτι για εσένα στο μαγαζί που θέλεις), αλλά θα έχεις χρονικό περιθώριο λίγων ημερών για να κάνεις την πληρωμή & να το πάρεις.

Αν δεν το πληρώσεις & το περιθώριο τελειώνει, μπορεί & να σε πάρουν τηλ. να σε ρωτήσουν αν το θέλεις.

Αν δεν το θέλεις τους το λες & δεν τρέχει τίποτα, ή/& προσπαθείς να παζαρέψεις να το πάρεις πληρώνοντας απευθείας στο κατάστημα. ;)

23,9 το εχει στο crazy sundays

Όπως έγραψα στο 1ο post του θέματος!  :P

Δημοσ.

προφανώς θα έχουν πέσει πολλές παραγγελίες χωρίς να εμφανιστεί ποτέ κανένας οπότε γιαυτό κοψανε την πληρωμή στο κατάστημα. Ενώ αν το έχεις προπληρωσει τότε θα πας να παραλάβεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...