Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα του ινσομνια...!
θα ηθελα να σας ρωτησω μιας κ απο βδομαδα θα μ ρθει τ πακετακι τ οτε με κονεξ τιβι.. οι δικοι μ μενουν στο πανω διαμερισμα..στο κατω εγω, σκεφτηκα με τν πατερα μ να τραβηξουμε την γραμμη κ να εχω τν ιδια κ εγω κατω... (μη νομιμο) βεβαια αλλα γινεται... και θα ηθελα να ρωτησω στην περιπτωση π γινει αυτο, εαν βρω εναν 2ο αποκωδικοποιητη για την δικη μ τηλεoραση θα βλεπω κανονικα...? ή θελει 2η συνδρομη??
Ευχαριστω..!!!

Δημοσ.

Θα βλέπεις κανονικά, από δεύτερο αποκωδικοποιητή με την ίδια συνδρομή.

Απλά θα τραβήξεις ένα UTP καλώδιο μέσω του οποίου θα συνδέσεις την δεύτερη συσκευή στo modem/router, που επίσης θέλει και κάποιες ρυθμίσεις για να μετατρέψει μία θύρα LAN σε STB.

Αν θέλεις και πρόσβαση στο Internet, θα χρειαστείς και δεύτερο καλώδιο UTP, καθώς δεν περνάνε και τα 2 στο ίδιο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα βλέπεις κανονικά, από δεύτερο αποκωδικοποιητή με την ίδια συνδρομή.

Απλά θα τραβήξεις ένα UTP καλώδιο μέσω του οποίου θα συνδέσεις την δεύτερη συσκευή στo modem/router, που επίσης θέλει και κάποιες ρυθμίσεις για να μετατρέψει μία θύρα LAN σε STB.

Αν θέλεις και πρόσβαση στο Internet, θα χρειαστείς και δεύτερο καλώδιο UTP, καθώς δεν περνάνε και τα 2 στο ίδιο.

οσο ξερω αν δεν μπορεις να κανεις δευτερη θυρα stb μπορεις να βαλεις switch.ενα ethernet αν το χωρισεις στα 2 μπορεις να το κανεις να ειναι σαν 2 ethernet αφου το 100mbit ethernet χρησιμοποιει τα 2 ζευγαρια απο τα 4.απλα πρεπει να πιανουν τα χερια σου για να το κανεις εκτος αν το χωρισεις με ετοιμους ανταπτορες που υπαρχουν.

εκτος αν μπορει να φτιαξει δευτερη stb.σε καποια ρουτερ ειναι ευκολο ενω σε καποια αλλα αρκετα πιο δυσκολο.

Καλησπερα στη παρεα του ινσομνια...!

θα ηθελα να σας ρωτησω μιας κ απο βδομαδα θα μ ρθει τ πακετακι τ οτε με κονεξ τιβι.. οι δικοι μ μενουν στο πανω διαμερισμα..στο κατω εγω, σκεφτηκα με τν πατερα μ να τραβηξουμε την γραμμη κ να εχω τν ιδια κ εγω κατω... (μη νομιμο) βεβαια αλλα γινεται... και θα ηθελα να ρωτησω στην περιπτωση π γινει αυτο, εαν βρω εναν 2ο αποκωδικοποιητη για την δικη μ τηλεoραση θα βλεπω κανονικα...? ή θελει 2η συνδρομη??

Ευχαριστω..!!!

δεν μπορει να σε ελεγ3ει καποιος αν δινει τηλεφωνο σε αλλο οροφο .εφοσον πληρωνεις μια συνδρομη ειναι δικαιωμα σου πως θα την μοιρασεις.το ιδιο θα μπορουσε να γινει απλα περνοντας ενα ασυρματο με διπλη βαση και βαζοντας την μια βαση στον πανω οροφο.wireless μπορουν να εχουν ιντερνετ ειτε αν δεν εχει καλο σημα με καποιο repeater.

αυτο με τους δυο αποκωδικοποιητες ναι δεν επιτρεπεται αλλα και καποιος αλλος εδωμεσα ειχε πει οτι του επαιζε ενω καποιος αλλος ειχε κατι θεματακια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...