Προς το περιεχόμενο

Gaming Pc

RedPriest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσό που διαθέτουμε :800-850(ημουν στα 1000 αλλα εγινε κατι και...)

Χρήση υπολογιστή : κυριως για Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). : νομιζω πως θα αγορασω απο vision studio

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : δν εχω προβλημα να ειναι και απο διαφορετικα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : οχι θα το κανω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : οχι

Λοιπον παιδια υπαρχει κουτι.

Εγω σκεφτηκα για
Gpu:r9 290 ή nvidia gtx 770 στην αρχη που το bugdet ηταν περισσοτερο θα εβαζα την 970 αλλα...

cpu:δν ειμαι σιγουρος λεω για την fx-8320 ή fx-8350 αν και διαβασα πως με oc ειναι η ιδια καρτα

power supply: λεω για evga gold 650watt

mobo:δν ειμαι σιγουρος...

ram:g.skill 2x4gb 1866mhz

δν εχω προβλημα αν ειναι intel ή amd

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

δν ξερω ονομα αλλα ειναι αρκετα μεγαλο 27-28cm μεχρι το hdd cage και αλλα 14-15 μετα απο αυτα http://www.insomnia.gr/topic/550704-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9/

Δεν έχει τα Gaming Features που έχει η MSI που έβαλα και ο φίλος νομίζω το θέλει για Gaming το pc οπότε ας προτιμήσει την MSI που έχει 

• Audio Boost 2: Reward Your Ears with True Quality
  • Killer Ethernet: Kill Your Lag
  • Sound Blaster Cinema 2: Realistic Surround Sound Experience
  • Gaming Device Port: Optimized with Triple Gold-plating for High Polling Rate Gaming Devices

Και μια Intel σύνθεση πάλι από Visionstudio :a2C7VJK.png

• Like 1

ευχαριστω για της απαντησεις παιδια :D λοιπον... Mystediny η μονη διαφορα στο build ειναι οτι ειχα σκεφτει για αλλη ram και αλλο τροφοδοτικο και ημουν αναμεσα σε αυτη την μητρικη την οποια εβαλες και την asus sabertooth 990fx,αα και επισης δν χρειαζομαι ssd διοτι εχω σε αλλο υπολογιστη και θα το παρω απο εκει :P

(πιστευετε πως θα ειναι futute proof? ή να μαζεψω και αλλα λεφτα για να παρω την gtx 970 και τον i5-4960(k) ?

θα κανεις OC? για την msi του φιλου παραπανω δεν αμφιβαλλω για τα χαρακτηρηστικα της αλλα για την αξιοπιστια της.(μιλαω για AM3+ socket οπου δεν διαβαζω και τα καλυτερα)

ευχαριστω για της απαντησεις παιδια :D λοιπον... Mystediny η μονη διαφορα στο build ειναι οτι ειχα σκεφτει για αλλη ram και αλλο τροφοδοτικο και ημουν αναμεσα σε αυτη την μητρικη την οποια εβαλες και την asus sabertooth 990fx,αα και επισης δν χρειαζομαι ssd διοτι εχω σε αλλο υπολογιστη και θα το παρω απο εκει :P

(πιστευετε πως θα ειναι futute proof? ή να μαζεψω και αλλα λεφτα για να παρω την gtx 970 και τον i5-4960(k) ?

Εφ'όσον δεν χρειάζεσαι ssd χωράει άνετα 970 στην AMD σύνθεση  ;)

μια σε amd

post-312639-0-97216400-1417725159_thumb.png

και μια σε intel

post-312639-0-17821400-1417725182_thumb.png

και τα δυο με αυτή την καρτα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42128&cat=5&sub=137&pmanuf=2&sort=undefined&step=undefined

μετα βαζεις και έναν σκληρο για αποθηκευση και ένα κουτακι αργοτερα

για τον intel μπορεις να βαλεις και μια φθηνοτερη ψυκτρα

δες τι σου αρεσει και παρτα από το skroutz για να γλυτώσεις και κατι τις

Υ.Γ για την συνθεση με τον AMD μπορεις να βαλεις και αυτή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37642&cat=5&sub=136&pmanuf=56&sort=undefined&step=undefined και περισσευουν να παρεις και αυτό το κουτι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42037&cat=1&sub=0&pmanuf=99&sort=undefined&step=undefined

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...