MikrosComputeras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα κατεβασα αυτο το φοβερο προγραμμα σε pc με win 7 και παιζει καταπλικτika τα βιντεακια !Το προβλημα ομος ειναι σε εναν παλιοτερο υπολογιστη με win xp οτι μου βγαζει το μηνημα unable to reactive the youtube page ! το δοκιμασα σε 3 μηχανιματα 2 με ολοκληρα win και ενα με Light xp το θελωσε αυτο με τα Light γιατι θα παει ως music player τι μπορει να φταιει ?ξεχασα να αναφερω οτι αυτο το θελω αποκληστηκα για τον ενσωματομενο youtube player ωστε να ακουω μουσικη απο το youtube για τα mp3 που θα παιζουν απο τον μελλοντικο εξωτερικο μου εχω το winamp.. ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Γράψε σωστά τι μήνυμα λάθους βγάζει και ακόμα καλύτερα αν μπορείς ανέβασε εικόνα. Internet έχεις κανονικά;Έχεις την τελευταία έκδοση του sm; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ιντερνετ εχω κανονικα απο αυτον μιλαω.. εχω την τελευτεα εκδοση του player και το μηνημα εμφανιζετε εκει που βγαζει πληροφοριες για το ονομα του αρχειου που αναπαραγει....το μηνημα ειναι το εξεις : Unable to retrieve the youtube page και φυσικα το βιντεο δεν ξεκιναει ποτε ! εικονα πως βαζω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως έχεις κανένα firewall ή internet security που στο κόβει; Το δοκίμασα σε ένα Pc με xp και δούλεψε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 no.. ειναι απο format ! μιπος λοιπει τπτ κανα fremework η direct x 9 ?? η εκδοση ειναι η 14.9.0 η οποια ειναι η τελευτεα stable ! εβαλα την τελευτεα beta τους και τωρα μου βγαζει :Connection failedThe video you reqested needs to open a HTTPS connection.Unfortunately the openssl component for it , it's not available in your system. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Πήγαινε εδώ και κατέβασε win32 openssl και visual c++ 2008 redistibutables. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ξεκινησεεε !!!! με 32% usage σε pentium III family 1266 mhz !!! φοβεροοο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 τι ακριβος κανουν αυτα τα 2 τελικα που εβαλα ?ευχαριστω πολυ την πολυτιμη βοηθεια σου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Το visual c++ redistibutable είναι οι βιβλιοθήκες διανομής για τα προγράμματα που είναι γραμμένα σε visual c++ (γλώσσα προγραμματισμού βεβαίως - βεβαίως!). Ανάλογα με την εφαρμογή μπορεί να χρειαστούν και οι 2005 για παλαιότερα προγράμματα. Επίσης υπάρχουν και οι βιβλιοθήκες για visual basic (vb redist) πού είναι επίσης συνηθισμένο φαινόμενο απαίτησης εφαρμογών ή ακόμα και visual j που όμως δεν είναι και τόσο συνηθισμένο. Το openssl το έδωσα γιατί στο εμφάνισε σαν σφάλμα η beta έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ωστε ετσι και τα αλλα πσ δεν το εχουν αυτο .. πρεπει να τουσ το περασω !! ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα