overpower Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Για τους κραδασμους δεν νομιζω να εχει θεμα. τελικα ουτε καρτα και ψυκτρα θα βγαλω. Μετα απο περιπου 20 λεπτα, μπαινει εγνατιας και μετα εθνικη για Αθηνα. Δεν νομιζω να ακολουθησουν αλλο δρομο. Θα το ρισκαρω και θα το στειλω ετσι. Ουτε απο Αθηνα ειμαι, ουτε μπορει καποιος να μου το στειλει απο Αθηνα μετα.
JohnConstantine Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ισως αυτο κανω, εχω κουτια της ψυκτρας και της καρτας τα οποια μπορω να τα στειλω και χωρια. Ισως το γεμισω με φυσαλιδες εκτος και εντος case, και ισως βαλω και αναμεσα στους σκληρους δισκους. Απο που αγοραζω? Παω στα ΕΛΤΑ και τα παιρνω ή υπαρχουν στα super market? Το cushioning ΄και το καντον τι ειναι? Σε καταστηματα με πλαστικα και αναλωσιμα ειδη ρωτα για αρχη. Πες παιδια φυσαλιδες που θα βρω και θα σε κατατοπισουν αναλογος. π.χ εμεις παιρναμε απο καταστημα που προμηθευε σε καταστηματα με τραπεζομαντιλα και χαρτοπετσετες και διαφορα αλλα καθαριστθκα.
warlock9_0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 το έκανα για να φέρω το desktop Σκωτία δίσκους και κάρτα γραφικών τα πήρα ξεχωριστά, τυλιγμένα μέσα σε bubble wrap (γύρω στα 5€ έχει το ρολό) το κουτί μέσα στην κούτα του με τα προστατευτικά φελιζόλ στις ακρες και όπου χώραγε πάλι bubble wrap πακέτο στα ΕΛΤΑ και άγιος ο θεός, παραδόξως ήρθε μια χαρά το ίδιο ακριβώς και για την οθόνη, μόνο που εκεί έβαλα αρκετό bubble wrap
sistah Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ενημερωτικα, τα fragile τα ΕΛΤΑ τα αγνοουν.Οταν παρελαβα LCD Screen με καλο packaging που ειχε 2-3 FRAGILE,και μου ηρθε σπασμενη απο ενα μικτο βαθουλωμα λες και χτυπουσαν σε καμια γωνια,η υπευθυνη του τοπικου ΕΛΤΑ μου ειπε το παραπανω που ανεφερα.Οτι δηλαδη τα πετανε σαν σκουπιδια και δεν δινουν σημασια.Δεν παει να πει οτι ολοι κανουν ετσι και οτι θα ερθει guarantee σπασμενο, απλα λεω και εγω την εμπειρια μου.Στην θεση σου, θα εβγαζα εστω τα βασικα οπως ειπαν οι παραπανω.Αμα εχει πανω καμια aftermarket ψυκτρα και καμια καλη καρτα δεν τα τα αφηνα ουτε με 100 γυρες bubblewrap.
warlock9_0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ισχύει στην περίπτωσή μου καμία μεταφορική δεν το δεχότανε να το παραλάβει, και μάλιστα λέγανε χωρίς ντροπή, δεν τα προσέχουμε, τα βάζουμε στο φορτηγό και μπορεί να βάλουμε καναπέδες, ψυγεία και ό,τι να ναι από πάνω κλπ κι ας γράφει 1000 fragile πάνω μόνο για γράμματα είστε δηλαδή ρπστ μου? μόνο τα ελτά το δεχτήκανε και χωρίς καμία εγγύηση
overpower Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη καλυτερα ειναι να το στειλω με ΚΤΕΛ, ε? Στο λιμανι του Πειραια, το ΚΤΕΛ ποσο μακρια ειναι? Αν και μου εχουν πει διπλα ειναι απλα θελω να ξερω. Με ενδιαφερει ποσο κοντα ειναι και στην πυλη 7 για οποιον ξερει. Ισως παρω τον πυργο μαζι μου και στειλω την οθονη με ΕΛΤΑ.
Valerie_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ποιο κτελ; το μόνο κτελ που φτάνει πειραιά είναι από θεσσαλονίκη,αυτό εννοείς; αυτό φτάνει στην πύλη 8 εντιτ και νομου αχαιας διαβαζω παει στην ιδια πυλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα