xampos20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 καλημέρα σας! Ενδιαφέρομαι για 50 - 55" τι προτείνετε? Δεν θέλω να ξεφυγω ρε παιδια σε τιμη. Πηγα εχτες σε ενα κατάστημα και είδα μία lg 55 899euro Είδα και μία Panasonic 55 " 945 ευρω προσφορα.. 1200 hz Τι λέτε? Βλεπω περισοτερες προσφορες σε 50αρες απότι σε 55αρες... Η απόσταση μου απο τον καναπέ είναι 2,5 μέτρα ~~ 2,80 Τι προτείνετε θα μπορούσα να παω και σε 50αρα??? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το δίλημμα 50-55'' είναι όντως δύσκολο. Οι 50'' έχουν γίνει πολύ προσιτές ενώ οι 55'' αν και έχουν πέσει αρκετά απέχουν ακόμη από "value for money". Επειδή όμως οι 5'' είναι αισθητές και κάνουν τη διαφορά θα σου έλεγα να "σπάσεις τον κουμπαρά" και να πας για 55''. Η απόσταση θέασης είναι καλή. Μερικές προτάσεις: https://www.skroutz.gr/s/4640172/Samsung-UE55H6200.html https://www.skroutz.gr/s/4866271/Panasonic-TX-55AS750.html https://www.skroutz.gr/s/4766123/LG-55LB670V.html https://www.skroutz.gr/s/4639766/Samsung-UE55H6400.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampos20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σε σχέση με τα hz τι παίζει??? αυτη που ειναι 200 και αυτη που η πανασονικ την δινει 1200 ειναι τεραστιες διαφορες??? Τι λες και εσυ? μαρεσει πολυ η panasonic (πως το βλεπεις και εσυ) Ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ωραια η πανασονικ,μονο μειον οτι πρεπει να φοραει πανελ ips.Εγω παντως θα την αγοραζα.Δεν υπαρχουν 1200hz μην ψαρωνεις,μεχρι 200hz παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampos20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω εκει μαλλον παω... Σε γυψοσανιδα με σιδερενο σκελετο πιστευετε αντεχετε? 20 κιλα ειναι ξερω και εγω... εχετε στηριξει τηλεοραση σε γυψοσανιδα? (καταλαβαινω ειναι ρισκο) χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 εγώ θα το απέφευγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampos20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια δεν γινετα καπως διαφορετικα εκει ειναι η κατασκευη φφφφ τι να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrvs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 όταν λες σιδερένιος σκελετός?αυτά που βάζουν ως συνήθως στις γυψοσανίδες η σιδερένιο στραντζαριστο τετράγωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampos20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ακριβως αυτο λεω ειναι γεμματο τετοια απο πισω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrvs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 τέτοια τι?όταν πεις στον μάστορα ότι θέλεις εκει να βάλεις τηλεοραση σου κάνει ενισχυμένη κατασκευή με άλλα σίδερα και όχι αυτά που βάζουν ως συνήθως.αν δεν του το είχες πει τότε δεν σου εγγυάται κανείς τι αντοχή θα έχουν αυτά που εχει βάλει και με τον τρόπο που τα εχει βάλει!ελπίζω να κατάλαβες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampos20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 :fear: :fear: :fear: :fear: Κατάλαβα μαλλον πρεπει να το δω λιγο τι κατασκευη ειναι εκει.... ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και απο εμένα!! Ψάχνω τηλεόραση απο 50' και άνω, με ταβάνι τιμή 1000 ευρό. έχετε να προτείνετε κάτι? Να ρωτήσω, ισχύει όσα περισσότερα hz τόσο καλύτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και απο εμένα!! Ψάχνω τηλεόραση απο 50' και άνω, με ταβάνι τιμή 1000 ευρό. έχετε να προτείνετε κάτι? Να ρωτήσω, ισχύει όσα περισσότερα hz τόσο καλύτερο? Για προτάσεις δες το νούμερο 2 αυτου του νήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι όχι Philips? Π.Χ.https://www.skroutz.gr/s/5040467/Philips-49PUS7809.html KAI ME Μέγιστη ανάλυση 3840x2160 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Έχει πέσει ελαφρώς η Phiips σε σύγκριση με τις Samsung, Panasonic, LG, Sony. Επίσης δεν υπάρχει αναλογικά καλό μοντέλο στο ποσό που διαθέτεις. Αν τυχόν έχεις δει κάποιο μοντέλο που σου αρέσει και είναι μέσα στο μπάτζετ σου, τότε γιατί όχι. Όσο αφορά τη συγκεκριμένη που λες δε νομίζω ότι αξίζει να πας σε 4Κ τηλεόραση σε 49''. Δεν συμφέρει να δώσεις τόσα λεφτά σε τεχνολογία που χρειάζεται τουλάχιστον 55''+ για να εκμεταλλευτείς την έξτρα ανάλυση. Καλύτερα 55'' και κλασικό Full HD παρά 49'' 4Κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα