PavlaraS18 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Χαίρετω την εκλεκτή και όμορφη παρέα . Είμαι 18 στα 19 και δυστυχώς για προσωπικούς λόγους θα πάω για σπουδές απο την επόμενη χρονιά . Γι αυτό και όλο αυτόν τον χρόνο ψάχνω να σκοτώσω κάπου τον χρόνο μου .. Μέχρι λοιπόν να βρω μια κανονική δουλειά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο σοβαρό site που θα μου αποφέρει κέρδη... Σκέφτομαι κάτι σαν το 8ωρο της δουλειάς , απλά να γίνεται μέσω του λαπτοπ μου... Έχοντας ασχοληθεί λιγάκι στο παρελθον , γνωρίζω πως τα pay to click sites είναι αξιόπιστα , και πραγματικά πληρώνεσαι , αλλά χρειάζονται ενανσχόληση χρόνια για να έχεις κάποιο σοβαρό εισόδημα , και μάλιστα πάρα μα πάρα πολυ υπομονή κια ίσως και κάποια επένδυση . Δεν γνωρίζω καθόλου τι γίνεται με τα surveys ... Βέβαια δεν περιόριζομαι μονο σε αυτά τα site.. Οτίδηποτε θα μπορούσε να μου αποφέρει κάποιο εισόδημα θα ηταν δεκτό... Παλαιότερα είχα αχοληθεί και με το designcrowd.com , και με την διατήρηση κάποιου blog , αλλα δυστηχώς δεν είχε το κάτι παραπάνω για την επιτυχία ! Περιμένω τις προτάσεις σας ,γνώμες σας , σε μία πολιτισμένη και φιλική συζητηση!
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Χαίρετω την εκλεκτή και όμορφη παρέα . Είμαι 18 στα 19 και δυστυχώς για προσωπικούς λόγους θα πάω για σπουδές απο την επόμενη χρονιά . Γι αυτό και όλο αυτόν τον χρόνο ψάχνω να σκοτώσω κάπου τον χρόνο μου .. Μέχρι λοιπόν να βρω μια κανονική δουλειά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο σοβαρό site που θα μου αποφέρει κέρδη... Σκέφτομαι κάτι σαν το 8ωρο της δουλειάς , απλά να γίνεται μέσω του λαπτοπ μου... Έχοντας ασχοληθεί λιγάκι στο παρελθον , γνωρίζω πως τα pay to click sites είναι αξιόπιστα , και πραγματικά πληρώνεσαι , αλλά χρειάζονται ενανσχόληση χρόνια για να έχεις κάποιο σοβαρό εισόδημα , και μάλιστα πάρα μα πάρα πολυ υπομονή κια ίσως και κάποια επένδυση . Δεν γνωρίζω καθόλου τι γίνεται με τα surveys ... Βέβαια δεν περιόριζομαι μονο σε αυτά τα site.. Οτίδηποτε θα μπορούσε να μου αποφέρει κάποιο εισόδημα θα ηταν δεκτό... Παλαιότερα είχα αχοληθεί και με το designcrowd.com , και με την διατήρηση κάποιου blog , αλλα δυστηχώς δεν είχε το κάτι παραπάνω για την επιτυχία ! Περιμένω τις προτάσεις σας ,γνώμες σας , σε μία πολιτισμένη και φιλική συζητηση! Εχει αρκετα threads εδω και σε ολα θα δεις οτι καταλήγουν οτι καλύτερα φυλαδια για 3€/ωρα παρα κατι στο Internet (σε τετοια φαση.. αν ξερεις απο webdesign κτλ εκει ναι εχει ψωμί)
PavlaraS18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εχει αρκετα threads εδω και σε ολα θα δεις οτι καταλήγουν οτι καλύτερα φυλαδια για 3€/ωρα παρα κατι στο Internet (σε τετοια φαση.. αν ξερεις απο webdesign κτλ εκει ναι εχει ψωμί) Σχετικό και αυτό . Το designcrowd εχει διαφημιστεί πάρα πολύ , και έχει παρα μα πάρα πολλούς designers. Με τους περισσότερους καθαρα επαγγελματίες , και οι πιθανότητες ειναι μηδαμινες πια...!
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Σχετικό και αυτό . Το designcrowd εχει διαφημιστεί πάρα πολύ , και έχει παρα μα πάρα πολλούς designers. Με τους περισσότερους καθαρα επαγγελματίες , και οι πιθανότητες ειναι μηδαμινες πια...! Σου εδωσα ενα παραδειγμα. Δεν ξερω τι γνωσεις εχεις. Οτι και να ξερεις παντα θα υπαρχει καποιος που θα το ξερει καλυτερα αλλα και χειροτερα. Το θεμα ειναι αυτο που ξερεις να το αξιοπιησεις. Αν πχ κανεις webdesign παντα θα υπαρχει αυτος που δεν θα θελει να σκασει 600ευρω για μια super-duper δουλεια αλλα θελει να δωσει πχ 150 για μια Καλη σελιδα. Ετσι και σε ολα. Αυτο το αναφερω γιατι κατι σελιδες pay to click κτλ.. αυτα πλεων πιο πολυ ρευμα θα καψει το pc παρα θα σου ερθουν (αν σου ερθουν) στο account σου
PavlaraS18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 περιμένω και άλλες γνώμες ! Αν έπαιρνα την απόφαση να ανοίξω μια ιστοσελίδα , ποιες θα ήταν οι προτάσεις σας?
oceflat Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Χρηματα στο ιντερνετ υπαρχουν, αλλα ευκολα δεν ειναι. Οπως κ σε καθε αλλη δουλεια, θελει πορους (χρηματα, χρονο κ γνωση), κ φυσικα τυχη. Απο κει κ περα, δεν νομιζω οτι καποιος προκειται να μοιραστει μαζι σου τι κ πως το κανει, δεδομενου οτι πιθανοτατα θα καταληξετε να τρωτε απο την ιδια πιτα. Αν θελεις κατι σχετικα αμεσο, δες ebay κ dropshipping, αλλα ακομα κ αυτο θελει διαβασμα, χρονο κ φυσικα τυχη. Αλλιως ισως κ bet arbitrage, καπου ειχε παρει το ματι μου ενα αναλογο thread εδω μεσα. Οπως κ να χει, αν ασχοληθεις με κατι που σε ενδιαφερει κ στο οποιο εισαι καλος πιθανοτατα θα βγαλεις καποια χρηματα καποια στιγμη, οπως κ σε ολες τις κανονικες δουλειες. Το αν ειναι αξιολογα η οχι, κ ποσο συντομα θα γινει, ειναι αλλο θεμα, το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι ευκολα λεφτα δεν υπαρχουν (αν υπηρχαν, θα το κανανε ολοι )
p@cman29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 μια καλη ιδεα ειναι ενα blogger με news και να βαλεις διαφημισεις adsense αλλα πρεπει να εχεις αρκετο τραφικ
gεεckin0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μάθε Joomla, άνοιξε ένα προφίλ σε ένα freelancing site και με υπομονή θα αρχίσεις να παίρνεις δουλειές. 1
PavlaraS18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 μια καλη ιδεα ειναι ενα blogger με news και να βαλεις διαφημισεις adsense αλλα πρεπει να εχεις αρκετο τραφικ υπάρχουν πολλά τέτοια εκεί εξω ,οπότε προκειμένου να πιασει το δικό μου θα χρειαστουν αρκετα λεφτα στην διαφημιση!
leonidas_fs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εαν κατέχεις κάποιου είδους τέχνη (γραφίστας, μεταφραστής, web designer, web developer κτλ), δες εδω, θα βοηθήσει!
costasfc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Νέος τρόπος για να κάνεις Dropshipping 2021 https://bestshort.xyz/56kIic
fever25 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν πας να τελειώσεις το στρατιωτικό σου να ξεμπερδεύεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα