Προς το περιεχόμενο

[WristBand] Xiaomi MiBand @tinydeal 18.39$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κ δεν μου λες, το έχεις στο πρόχειρο κ το κάνεις copy-paste ή το γράφεις κάθε φορά από την αρχή? Το review γράφει ότι δεν υποστηρίζει άλλη εφαρμογή, αλλά επίσης γράφει ότι πωλείται μόνο στην Κίνα οπότε... μάντεψε!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια..

Ολα τα functions δουλευουν για τα ANDROID εκτως του UNLOCK που πρεπει να γινει sync με το MI και λογικα κανενα κινητό που δεν ειναι MI δεν εχει το app.

Δημοσ.

Κ δεν μου λες, το έχεις στο πρόχειρο κ το κάνεις copy-paste ή το γράφεις κάθε φορά από την αρχή? Το review γράφει ότι δεν υποστηρίζει άλλη εφαρμογή, αλλά επίσης γράφει ότι πωλείται μόνο στην Κίνα οπότε... μάντεψε!

Ό,τι να 'ναι. Και εσύ από που θα το παραγγείλεις δηλαδή? Από ελληνικό μαγαζί και δεν το πήρα χαμπάρι? Απλά πέταξες εκεί μια αρλούμπα.

Δημοσ.

Ευχαριστω thunder!

newtech απλα το ποστ στην αρχη λεει απο 4.4 και πανω. Γενικα και οχι για το unlock το οποιο δουλεύει μονο με το mi έτσι λι αλλιως.

γιαυτο ρωτησα.

Έτσι οπως ειναι το ποστ (χωρις να υπονοω τίποτα ισα ισα ετσι λεει το λινκ) καταλαβα πως ολα τα κινητά κατω απο 4.4 δεν μπορουν να δουλεψουν με αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

παίζει και στο merimobiles στα 22$ από europe warehouse...δε ξέρω τι διαφορές  έχει στο χρόνο παράδοσης, απλά το είδα τυχαία τώρα...

με το 777 παίρνεις και μια τεράστια έπτωση του 2% (0.44$ :-D )...

περισσότερο μήπως βαριέται κάποιος να περιμένει και έρθει πιο γρήγορα από eu warehouse ή έχει ήδη λογαρισμό εκεί και δε θέλει να κάνει αλλού..

τώρα κάτι -5$ με likes, follow, mail lists κτλ στο meri δεν ξέρω αν ισχύουν γενικά..όποιος θέλει το ψάχνει..

Δημοσ.

παίζει και στο merimobiles στα 22$ από europe warehouse...δε ξέρω τι διαφορές  έχει στο χρόνο παράδοσης, απλά το είδα τυχαία τώρα...

+12$ μεταφορικά

Δημοσ.

+12$ μεταφορικά

+12$ αν το πάρει κάποιος από eu warehouse;

σορρυ λάθος μου αν ισχύει κάτι τέτοιο...δεν το ήξερα.

Δημοσ.

Τι ειναι αυτη φιλε snik? δερματινο λουρι?

Ναι σε διαφορες promo φωτογραφιες βλεπω και αυτην την εικονα που ειναι επισημη απο την xiaomi απλα δεν βλεπω πουθενα αυτην την εκδοση. Ισως βεβαια δεν εχει βγει ακομα...

Δημοσ.

Και πάνω που έλεγα να το αγοράσω με διπλή τιμή απο το reportspam.

To tinydeal ειναι αξιόπιστο; Ειναι απο τα λιγα καταστήματα των φίλων μας που δεν έχω δοκιμάσει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...