nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα παρέλαβα το g2 . ολα οκ μέχρι που δοκίμασα να μπω wifi ... βρήκε το δικό μου και άλλα 2 , το ένα απο αυτά ξεκλείδωτο. Στο δικό μου που έχει προστασία εισάγω τον κωδικό σωστά , βγάζει "ταυτοποίηση " - > συνδέθηκε ασφαλισμένο και μετά μου πετάει πάλι να βάλω τον κωδικό. Στο ανοιχτό που βρίσκει μπαίνει αλλα έχει αδύναμο σήμα γιατι ειναι μακριά (ουτε το άλλο μου κινητό δεν το φτάνει επίσης) .τι παίζει ρε παιδιά? δοκίμασα να βάλω στο router wpa2 only που έλεγε ένας σε ενα forum , να τα κάνω ολα restart και τίποτα , συνεχίζει το ίδιο.Δεν του έχω sim γιατι θέλει μικρή και το παλιό μου κινητό ειχε παλαιού τύπου αλλα δεν νομίζω να φταίει αυτό .. κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει ...να το κάνω update? τι να κάνω? .. ακόμα δεν το πήρα και ξενέρωσα .. αν και πετάει σαν συσκευή ...
veteranos123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για παίξε με τα κανάλια στις ρυθμίσεις του modem για το wifi. Για δοκίμασε το 6
thomasG4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για δοκίμασε να κλείσεις το wi-fi, ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης και μετά άνοιξε το wi-fi.
msakis01 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα παρέλαβα το g2 . ολα οκ μέχρι που δοκίμασα να μπω wifi ... βρήκε το δικό μου και άλλα 2 , το ένα απο αυτά ξεκλείδωτο. Στο δικό μου που έχει προστασία εισάγω τον κωδικό σωστά , βγάζει "ταυτοποίηση " - > συνδέθηκε ασφαλισμένο και μετά μου πετάει πάλι να βάλω τον κωδικό. Στο ανοιχτό που βρίσκει μπαίνει αλλα έχει αδύναμο σήμα γιατι ειναι μακριά (ουτε το άλλο μου κινητό δεν το φτάνει επίσης) . τι παίζει ρε παιδιά? δοκίμασα να βάλω στο router wpa2 only που έλεγε ένας σε ενα forum , να τα κάνω ολα restart και τίποτα , συνεχίζει το ίδιο. Δεν του έχω sim γιατι θέλει μικρή και το παλιό μου κινητό ειχε παλαιού τύπου αλλα δεν νομίζω να φταίει αυτό .. κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει ... να το κάνω update? τι να κάνω? .. ακόμα δεν το πήρα και ξενέρωσα .. αν και πετάει σαν συσκευή ... Σβήσε και άναψε ξανά το modem μήπως κόλλησε κάπου!
thomasG4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Επίσης καλό θα ήταν να αναβαθμίσεις το λειτουργικό με το LG PC Suite http://www.lg.com/gr/support/pc-suite
nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για παίξε με τα κανάλια στις ρυθμίσεις του modem για το wifi. Για δοκίμασε το 6 Για δοκίμασε να κλείσεις το wi-fi, ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης και μετά άνοιξε το wi-fi. Σβήσε και άναψε ξανά το modem μήπως κόλλησε κάπου! τα δοκίμασα αλλα κάνει το ίδιο , τα νευρα μου .. ελεος ... ειδα κάπου ενα fix απο xda που λέει να το κάνεις root και να κάνεις edit ενα αρχείο αλλα δεν το κόβω να το κάνω αυτό ... Επίσης καλό θα ήταν να αναβαθμίσεις το λειτουργικό με το LG PC Suite http://www.lg.com/gr/support/pc-suite θα το κάνω τώρα και ελπίζω να φτιάξει .. τι να πω.. επανέρχομαι
nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 σε ενα μακρινο ανοιχτό αλλα δεν έχει καλό σημα και δεν δουλευει , οπως κ ολα τα κινητά που δοκίμασα πριν λίγο δεν έχω άλλο wifi να δοκιμάσω και πάνε να σπάσουν τα νευρα μου ... θα δοκιμάσω να κάνω update ..
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 tablet μου επι εποχης 2.3 μου εκανε αντιστοιχα κολπα και εστρωσε με αναβάθμιση... εσυ δοκιμασε να κανεις hard reset κινητο και ρουτερ και να αλλαξεις και καναλι στο ρουτερ. Χωρις κλειδωμα δοκιμασες;
nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 χωρίς προστασία μπαίνει κανονικά , στο playstore κάνει loading loop , αν γράψω κάποιο παιχνίδι το ανοίγει αμέσως και internet/youtube πάει σφαίρα.τώρα μένει να βρω πως θα το φτιάξω... ελεος ..το έβαλα να κάνει update , βρήκε ενα 7mb .. για να δω τώρα..ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω root και edit το fileκαλά ρε βλέπω απο πέρσι ειχαν κάποιοι αυτό το πρόβλημα ... δεν τους έκοψε εκει στην lg να το fixάρουν ??????............update : τελικά τους έκοψε!μετά το fw update έφτιαξε!! yeyyy!! μπαίνει κανονικά wifi με τον κωδικό!σας ευχαριστώ όσοι ασχοληθήκατε !! !! !! <3
veteranos123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Οπότε τώρα όλα μια χαρά ε? Καλορίζικο και καλοδούλευτο. 1
nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ναι !! ευχαριστώ πολυ έβαλα ενα online rpg και μου έπεσε το σαγόνι ! χαχ 1
nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 kritika chaos unleased max settings (smooth μέχρι αηδίας , μηδενικά loading) το ίδιο και το Darkness Reborn που αν και έχει ακόμα ψωμιά για να φτάσει το απο πάνω τα πάει πολυ καλά (δεν φαίνεται να έχει πολυ content αλλα η gamevil εξελίσσει τα παιχνίδια της σε χρόνο ντε-τε . Το καλό με αυτά τα παιχνίδια ειναι οτι ειναι εθιστικά , έχουν pvp ranking , bosses , shining legendary gear , crafting κλπ , events συνεχώς αλλα και νεο content. οι πίστες που τελειώνεις στο normal μετά παίζονται αμα γουστάρεις στις επόμενες δυσκολίες στο auto. (το κλείνεις οποτε θες το auto και μπορείς να πατάς κανονικά τα κουμπιά δεν ειναι σαν βιντεο) οπότε δεν σε υποχρεώνει να παίζεις ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα.Βέβαια μετά την πρώτη φορά που παίζεις κάθε πίστα σε χ δυσκολία το exp μικραίνει τόσο που δεν αξίζει να botάρεις και έτσι δεν γίνονται χοντρές μπινιές.Οπότε παίζεις κάθε πίστα κανονικά και μετά αμα θες τις επόμενες 2 δυσκολίες σε auto. έχει tower με αντίστροφο χρόνο που σκοτώνεις waves απο mobs και έχει ranking επίσης , οσα ποιο πολλά waves καθαρίσεις τοσο μεγαλύτερο το ranking->reward.iδικά το kritika έφαγε θάψιμο στα ratings τις τελευταίες μέρες ενώ ηταν 5 stars απο για 1?+ χρόνο κυρίως επειδή ηταν βαρύ και το έπαιζαν πολλοί σε bluestacks , απο την στιγμή που σταμάτησε το bluestacks να το τρέχει μετά απο ενα update άρχισαν να ρίχνουν 1 αστέρι, το ίδιο κ άλλοι με αδύναμα κινητά κλπ. Στο samsung της αδερφής μου με 768 ram ? και είχε lag anyway καλύτερα να μην βγαίνουμε άλλο offtopic , αμα θες σχετικά με games pm me γιατι κ εγώ ψάχνομαι τώρα που τα τρέχει ολα νερό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα