nicoc89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το lg g2 , σχεδόν το αποφάσισα. Απο αυτά που διαβάζω ειναι ιδανική επιλογή στα 260 , όμως βλέπω θέματα για προβλήματα όπως αυτό LG G2 λαγκάρει μετα τα updates αλλα και αναρωτιέμαι για κάποια πράγματα. Θα παρακαλούσα οποιος γνωρίζει να με ενημερώσει να προχωρήσω σε αγορά ίσως και σήμερα, γιατι κάθε μέρα που περνάει μου έρχεται να σπάσω το xperia sola σε κομματάκια . 1) Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να το rootάρω? αν ναι ειναι ευκολη η διαδικασία για το συγκεκριμένο μοντέλο ? χάνω την εγγύηση ? γιατι ειναι κάτι που δεν το θέλω με το καλημέρα. (έχω rootάρει xperia sola στο παρελθόν). Θα χρειαστεί απο την αρχή να βάλω και custom rom ? αν και μου αρέσει ο πειραματισμός θα προτιμούσα να μην διακινδυνέψω να του βγάλω τα μάτια με το που θα το πιάσω στα χέρια μου.2) Στα παιχνίδια την παλεύει ? διάβασα πως ναι αλλα θα ήθελα την γνώμη κάποιου που το έχει δουλέψει3) ποιο κατάστημα skroutz να προτιμήσω για να έχω προβλήματα? έχω ακούσει για παραεισαγωγές και θα προτιμούσα να το αποφύγω ωστε να ειμαι κομπλέ με το θέμα της εγγύησης . τα μαγαζιά που έχω να διαλέξω (για λόγους τιμής + reviews αγοραστών ) ειναια)e-deal.grβ)http://tokinito.gr/γ)http://kinitomania.com/ 2-3 euro πάνω κάτω δεν με ενοχλούν αλλα όχι και να δώσω 285 με 350 για να το πάρω απο γνωστό κατάστημα της πόλης μου.και κάτι τελευταίο , χρειάζεται μεμβράνη ή όχι ? ευχαριστώ !
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 1 Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο αν δεν πας για φλασαρισματα. 2 Τη παλεύει άνετα με snap 800 φυσικα και ειδικά με τη μπαταρία. 3 Τα 16gb από σκρουτζ όλα έχουν εγγυηση.Προσωπικα αγοραζω από Birdphone κ Kaizer. Μεμβράνη αν είσαι απροσεχτος βάλτου.Ίσως καλύτερα και tempered glass. 1
nicoc89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 το παρήγγειλα απο tokinito.gr τελικά σε άσπρο (μαυρο δεν ήθελα με την καμία και στα περισσότερα ειχε μόνο μαυρο). Δεν πρόλαβα να καταχωρήσω την παραγγελία και 20-30 sec μετά με πήραν τηλέφωνο στο κινητό να μου πουν οτι θα το έχω στα χέρια μου αυριο. !!<3 1 Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο αν δεν πας για φλασαρισματα.2 Τη παλεύει άνετα με snap 800 φυσικα και ειδικά με τη μπαταρία.3 Τα 16gb από σκρουτζ όλα έχουν εγγυηση.Προσωπικα αγοραζω από Birdphone κ Kaizer.Μεμβράνη αν είσαι απροσεχτος βάλτου.Ίσως καλύτερα και tempered glass. tempered glass. βρήκα στο skroutz αλλα θα κοιτάξω να το πάρω απο μαγαζί στην Πάτρα μη σκάσω πάλι μεταφορικά 5-6 euroποια ειναι μια λογική τιμή ?? γιατι βλέπω εδώ πχ 7,50€ απο 19,90 υποθέτω αν πάρω αυτό δεν θα χρειάζομαι και μεμβράνη , σωστά ?
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παρε ενα μεχρι 10 ευρω. Πανω κατω ολα τα ιδια ειναι. Θα βρεις την υγεια σου με το tempered glass (και με το G2 βεβαια) ε, καμια σχεση με τις παραδοσιακες μεμβρανες. Οχι ρε συ μη βαλεις ΚΑΙ μεμβρανη, ειναι overkill μετα 1
mikele007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 μολις εκανα παραγγελια κ εγω....για θηκη εχει να προτινει κανεις καποια....θελω μια διαφανης να ειναι..... 1
akis337 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Διαφανη με 3.90 εχει στο πλαισιο,αυτη πηρα μεχρι να βρω καποια καλυτερη και με εχει βολεψει.
nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 μολις εκανα παραγγελια κ εγω....για θηκη εχει να προτινει κανεις καποια....θελω μια διαφανης να ειναι..... προσωπικά παρήγγειλα αυτήν μαζί με tempered glass για προστασία οθόνης σύνολο και τα δύο μαζί με έξοδα αποστολής 19,κάτι euro . Διαφανη με 3.90 εχει στο πλαισιο,αυτη πηρα μεχρι να βρω καποια καλυτερη και με εχει βολεψει. είχα πάρει πριν κανα χρόνο μια διάφανη απο το πλαίσιο για το sola και κιτρίνισε σε χρόνο 0 ότι και αν δοκίμασα δεν καθάρισε και παρεπιπτόντος το πρόσεχα πολύ το κινητό , δεν το άφηνα σε βρομιά κλπ αλλα για τα λεφτά της υποθέτω ειναι οκ
akis337 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για προσωρινη μεχρι να βρεθει καποια αξιολογη απο το νετ ειναι οτι πρεπει!
mikele007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω παιδια για τις προτασεις σας, αυριο το περιμενω απο kaizer....ελπιζω να μην εχω θεμα με το καταστημα απο οτι ειδα απο κριτικες ειναι απο τα καλυτερα
nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 εμένα μου το έφεραν σήμερα απο tokinito.gr , ολα κομπλέ και η συσκευασία άψογη και σφραγισμένη με ταινία ασφαλείας , αλλα ρε γμτ δεν μπαίνει στο wifi μου , τώρα ψάχνω τρόπο να δω τι φταίει .. άνοιξα και θέμα πάντως σαν συσκευή φαίνεται απίθανη , μακάρι να διορθωθεί το θέμα μου...mikele αν δεν έχεις micro sim ψάξου να πας να την αλλάξεις γιατι εγώ δεν το ήξερα και θα πάω αυριο να την κάνω micro
mikele007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι δεν εχω θα παω στον γερμανο να την αλλαξω οταν ερθει το κινητο, νομιζω αμεσω γινεται!!! γιατι δεν μπαινει στο wifi!!! ??? διορθωθηκε το προβλημα?
nicoc89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ναι δεν εχω θα παω στον γερμανο να την αλλαξω οταν ερθει το κινητο, νομιζω αμεσω γινεται!!! γιατι δεν μπαινει στο wifi!!! ??? διορθωθηκε το προβλημα? sorry που άργησα να απαντήσω , δεν μου ήρθε ειδοποίηση .. :S ναι διορθώθηκε με update , δεν κράταγε τον κωδικό του wifi μου για κάποιο λόγο αλλα με το update έστρωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα