Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά θέλω να μου προτείνετε ενα αθλητικό παπούτσι ελαφρύ με αεροσόλα και να ειναι αδιάβροχο (σε θεμα βροχής) μέχρι στιγμής φοράω Nike μιας και δεν εχω βρεί καλύτερο παπούτσι μιας και με βολευουν στην δουλειά (ορθοστασία παρα πολύ περπάτημα και εχω λίγο οσφυαλγία) οποτε θελω να αγοράσω ενα καλό ελαφρύ με αεροσόλα και αδιαδροχο παπούτσι μέχρι στιγμής φοράω running Νike όμως επιδεί έχω μόνο ενα ζευγάρι αν τύχει και βρέξει αναγκάζομαι να τα στεγνώνω με το σεσουάρ την επομένη μέρα για να τα φορέσω.

το μπάτζετ είναι 120 ευρώ και προτειμώ να τα αγοράσω απο Ελλάδα εκτός και αν παίζει καμιά καλή προσφορά απο εξωτερικό .

Ευχαριστώ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

οι αεροσολες ειναι βλακειες ετσι και αλλιως. τσεκαρε τα north face! ειχα δει ενα δυο ζευγαρια αθλητικο στυλ αδιαβροχα!

Δημοσ.

Μπορείς πάντα να φτιάξεις ένα παλιό παπούτσι αγοράζοντα πολυ καλη εσωτερική σόλα (ή και εξωτερική).

πχ. εγω έκανα καινούρια και καλύτερα παλια Timberlan (10ετίας και). Τους έβαλα εξωτερική σόλα Vibram (παπουτσάς) και αγόρασα μία εσωτερική σόλα απο Αγγλία που είχε της παναγιάς τα μάτια και φυσικά περιποιήθηκα και έβαψα το δέρμα. Με 60€ έγινα πολυ καλύτερα απο καινούρια γιατι τώρα είναι φούλ πιο άνετα στο περπάτημα (όλη μέρα δεν με κουράζουν καθόλου, ενω παλια με πέθαιναν) και πιο σταθερά στην βροχή/λάσπη.

Δημοσ.

To salomon το εχω, καλο ειναι, το φοραω καμια φορα και στα κατσαβραχα με το DH bike…. δεν με εχει απογοητευσει...

http://www.sportsshoes.com/product/sal647/salomon-xa-pro-3d-gtx-trail-running-shoes/#description

http://www.sportsshoes.com/product/adi5832/adidas-terrex-fast-r-gore~tex-walking-shoes/

Περιμενε και αλλες προτασουλες απο τα παιδια.  :-)

• Moderators
Δημοσ.

το σαλομον θα τον κουρασει! ειναι πολυ σκληρο και πολυ βαρη! στο λεω γιατι το αγορασω πριν απο 2-3 βδομαδες

• Like 1
Δημοσ.

Ok, σωστος…. στο bike δεν το πολυκαταλαβαινω…..  :-)   Οτι ειναι σκληρο , ειναι οντως. 

Παντως στις λασπουριες που πεφτω μερικες φορες στις πλαγιες με το bike , μια χαρα δεν παιρνει ουτε ιχνος νερου μεσα.

• Moderators
Δημοσ.

σαν παπουτσι ειναι και γαμω δεν το συζητω! αλλα για τη δουλεια που το θελει δεν θα τον βολεψει

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αυτα που ποσταρε ο κολυμβητης δοκιμασα και εγω! θα σου προτεινα το πρωτο λογο της σολας που εχει θα ειναι πιο ανετο μεσα στην πολη

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ για αδιάβροχο παπούτσι; Δε θέλω αθλητικό, θέλω μπότα αλλά πλήρως αδιάβροχη για τη μηχανή αλλά και για χιόνια στην πόλη και στην εκδρομή. Αυτές που υπάρχουν για αναβάτες, πχ Dainese, είναι άνετες στο περπάτημα; Καμιά άλλη πρόταση;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ για αδιάβροχο παπούτσι; Δε θέλω αθλητικό, θέλω μπότα αλλά πλήρως αδιάβροχη για τη μηχανή αλλά και για χιόνια στην πόλη και στην εκδρομή. Αυτές που υπάρχουν για αναβάτες, πχ Dainese, είναι άνετες στο περπάτημα; Καμιά άλλη πρόταση;

Εξαρταται πόσα δίνεις. Μπορεις να τσεκαρεις και τα μποτάκια πεζοπορίας - ορειβασίας. Scarpa, Salewa κλπ Ακυρο, τωρα είδα ότι θελεις μποτα.

• Moderators
Δημοσ.

north face - snow strike 

Δημοσ.

τα northface γενικα ειναι ανετα για περπατημα; οχι trail-εκτος δρομου.. φυσιολογικο περπατημα αρκετη ωρα μεσα στην πολη. θα παω ταξιδι κεντρικη ευρωπη τα χριστουγεννα και ηθελα κατι ψιλοαδιαβροχο και ανετο. εχω συνηθισει σε σολα Nike και οτιδηποτε αλλο μου φαινεται σκληρο και μη βολικο... οκ, αντιλαμβανομαι οτι θα κανω καποια "εκπτωση" στην ανεση.........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...