StigmaX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Όσο τι χασομεριδες, τόσο θα πέφτει η τιμή, και θα βγαίνουν καινούριες συσκευές. Δεν αλλάζει κάτι αν είναι Χριστούγεννα η Πάσχα...
greekpet69 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 εγω παντως θα σου ελεγα να σκεφτεις το Site: Huawei Ascend P7 είναι στα λεφτά σου και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα σε αυτή την τιμήΌσον άφορα τις γιορτές επειδή οι τιμές είναι σαν το χρηματιστήριο αλλάζουν κάθε μέρα από τους προμηθευτές θεωρώ ότι τα Χριστούγεννα θα τσιμπήσουν κιόλας
mikele007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω για τις προτασεις.....εκανα παραγγελια τελικως το LG G2.....k κοιταω για θηκη (διαφανη) και για τζαμακι....αν εχει κανενας καμια προταση.....
kosegdit Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά, πάρε καλύτερα το Xiaomi Mi3 16GB, που φυσάει σαν κινητό, από μαγαζί που αγοράζω χωρίς πρόβλημα. Η εταιρεία είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών, πρώτη στην Κίνα και το κινητό δεν παίζεται. Μάλιστα για να μην νομίζεις ότι είμαι προκατειλημμένος, διάβασε εδώ απόψεις γυναίκας μάλιστα, που το αγόρασε πολύ πρόσφατα. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το Xiaomi Mi3 φυσάει και δεν παίζεται έναντι του G2; Δεν το ρωτάω ειρωνικά. Πραγματικά από περιέργεια το λέω.
StigmaX Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το Xiaomi Mi3 φυσάει και δεν παίζεται έναντι του G2; Δεν το ρωτάω ειρωνικά. Πραγματικά από περιέργεια το λέω. Γιατί ακούς απόψεις προκατελειμενων ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει 3 συσκευές στην καριέρα τους. Μπερδεύουν το value for money με τον όρο καλύτερο τηλέφωνο, και εκεί κάπου χάνεται η μπάλα. Όσο για τις συγκεκριμένες συσκευές που αναφέρεις, το g2 σαφώς και αποτελεί καλύτερη επιλογή από το mi3 τώρα που έχει πέσει κι άλλο η τιμή του.
maddoctor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το Xiaomi Mi3 φυσάει και δεν παίζεται έναντι του G2; Δεν το ρωτάω ειρωνικά. Πραγματικά από περιέργεια το λέω. Εγώ σου είπα να διαβάσεις σχόλια άλλου, για να μην με πούνε προκατελειμένο, όπως έκαναν φυσικά τελικά! Γιατί ακούς απόψεις προκατελειμενων ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει 3 συσκευές στην καριέρα τους. Μπερδεύουν το value for money με τον όρο καλύτερο τηλέφωνο, και εκεί κάπου χάνεται η μπάλα. Όσο για τις συγκεκριμένες συσκευές που αναφέρεις, το g2 σαφώς και αποτελεί καλύτερη επιλογή από το mi3 τώρα που έχει πέσει κι άλλο η τιμή του. Μόλις θυμήθηκα μία παροιμία.....είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Α, και εφόσον τις μετράς, καμιά 15αριά έχω δοκιμάσει
Donalhioy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αγορασε κινητο απο κινα χωρις 4g στην ιδια τιμη με το πολυ τιμιο-ποιοτικο lg g2 απο Ελλαδα και μετα να λες οτι εκανες και καλη αγορα!!να γελανε και τα τσιμεντα! σαν να προσπαθει να σε πεισει ο iphonακιας οτι κινητο των 800 ευρο με 1 gb ραμ αξιζει! Οι αγορες απο κινα ξεκινησαν επειδη επερνες περιπου το ιδιο τηλεφωνο με Ελλαδα με 100 ευρο κατω... τουλαχιστον εγω ετσι ξεκινησα εκει που εβλεπα ξεγυρισμενα 150αρια 200αρια στα γνωστα μαγαζια... αγορασα τελικα με ενα 100ρικο απο κινα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα