Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω το sony neo v κ πλεον εφτασε ο καιρος να αλλαξω κινητο...και θελω τις αποψεις σας 

κοιταω για το LG g2 mini (150 euro) to moto g (2014) (180 euro) και τελος αν κανω την υπερβαση το LG g2 στα (260 euro)

ο προβληματισμος μου ειναι αν αξιζει να δωσω 100 ευρω παραπανω και να παω στο g2, δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απλα να μημ κολαει να εχει καλη οθονη και να εχει καμερα οσο γινεται για κινητο καλη. 

περιμενω τις αποψεις σας, το κινητο θα γινει η αγορα του γυρω στα xmas. 

ευχαριστω

Δημοσ.

Δαγκωτό το G2! Το έχει φίλος μου και το χρησιμοποιώ καθημερινά! Πολύ καλό!! Για το μίνι δεν θα πήγαινα! Έχει μισή ταχύτητα επεξεργαστή απ' το G2!

Δημοσ.

αν και αρχίζει και "γερνάει" g2 με κλειστά μάτια

διαφορετικά και το moto g είναι πολύ καλό και vfm αλλά δε συγκρίνεται φυσικά με το g2

Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά, πάρε καλύτερα το Xiaomi Mi3 16GB, που φυσάει σαν κινητό, από μαγαζί που αγοράζω χωρίς πρόβλημα. Η εταιρεία είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών, πρώτη στην Κίνα και το κινητό δεν παίζεται. Μάλιστα για να μην νομίζεις ότι είμαι προκατειλημμένος, διάβασε εδώ απόψεις γυναίκας μάλιστα, που το αγόρασε πολύ πρόσφατα. 

Δημοσ.

ευχαριστω για τις προτασεις το xiaomi φαινετε πολυ καλο αλλα δεν θα ηθελα να μπω σε διαδικασια να παρω απο εξωτερικο και να μπλεξω με τελωνεια.....θα περιμενω λιγο μηπως και πεσει η τιμη του g2 και βλεπουμε!!! ευχαριστω για τις προτασεις σας και τα σχολια σας και παλι....

Δημοσ.
Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά, πάρε καλύτερα το Xiaomi Mi3 16GB, που φυσάει σαν κινητό, από μαγαζί που αγοράζω χωρίς πρόβλημα. Η εταιρεία είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών, πρώτη στην Κίνα και το κινητό δεν παίζεται. Μάλιστα για να μην νομίζεις ότι είμαι προκατειλημμένος, διάβασε εδώ απόψεις γυναίκας μάλιστα, που το αγόρασε πολύ πρόσφατα.

[/quote

Αφού στα ίδια λεφτά παίρνει το g2 από Ελλάδα. Για πιο λόγο να περιμένει 2βδομαδες για αγορά από εξωτερικό . Τα ίδια λεφτά είναι και τα κινητά είναι περίπου ισαξια και πολύ ομορφότερο το g2.

• Like 1
Δημοσ.

Απο σκρουτζομαγαζα ειναι ολα οκ??? η΄ να επιλεξω καποιο συγκεκριμενο σε περιπτωση που ειναι ελατωματικο να μην εχω θεμα αλλαγης κτλ....παντως και εγω προς το g2 τεινω να παραγγειλω.....

Δημοσ.

Μάλιστα για να μην νομίζεις ότι είμαι προκατειλημμένος,

ελα τωρα.. μεταξυ μας?

Αφού στα ίδια λεφτά παίρνει το g2 από Ελλάδα. Για πιο λόγο να περιμένει 2βδομαδες για αγορά από εξωτερικό . Τα ίδια λεφτά είναι και τα κινητά είναι περίπου ισαξια και πολύ ομορφότερο το g2.

η αληθεια ειναι οτι το g2 στα 260 παραειναι φτηνο.. σε αυτη την τιμη και εγω εκει θα πηγαινα..

αλλα ειναι σιγουρα καινουργιο??? πολλα εχουν δει τα ματια μου..

οσο αναφορα περι lg g2 vs Mi3 

ειμαι μεγαλος φαν της xiaomi αλλα ως εκει..  το g2 κερδιζει στα σημεια!

• Like 1
Δημοσ.

το lg g2 με το lg g2 mini ειναι πολυ διαφορετικα κινητα.το  Mini εχει snapdragon 600 processor ενω το αλλο 800 επεξεργαστη.το lg g2 εχει καλυτερη καμερα,13 mp. καλυτερο γενικα ειναι το lg g2.

Δημοσ.

Ευχαριστωωω παμε για g2....να περιμενω χμας? θα πεσει κ αλλο η τιμη του πως το βλεπετε?....απο την προηγουμενη εβδομαδα παντως επεσε κανα 10αρικο.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...