euxoulhs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Kαλησπερα,εχω καποια προβληματα στα αναφερομενα routers τα οποια ειναι απο τον οτε.. εχουμε και λεμε Στο ρουτερ ZTE 108NS ενω ολα ειναι μια χαρα,παρατηρησα οτι οταν συνδεομαι με το κινητο στο wifi απλα δεν παιρνω ταχυτητα μετα απο καποια λεπτα.δεν μου συγχρονιζονται οι ενημερωσεις..παραδειγμα παταω να κανει ανανεωση η σελιδα του fb και δεν εχω ταχυτητα. Σκεφτηκα οτι ίσως ειναι το κινητο μου,αλλα και αλλα κινητα που δοκιμασα δεν επαιρναν ταχυτητα,ηρθαν και φιλοι μου και δεν ειχαν ταχυτητα.Πρεπει δηλαδη για ναχω ταχυτητα,οταν βλεπω οτι δεν ανανεωνεται να κλεινω το wifi του κινητου ή να αποσυνδεομαι και να ξανασυνδεομαι στο δικτυο και αυτο παλι θαχω ταχυτητα για καποια λεπτα... viber,messenger ομως λειτουργουν κανονικα (αμεσες εφαρμογες απευθειας συνομιλιας). Αναφερω οτι το κινητο μου ειναι ενταξει οποτε δεν τιθεται θεμα συνδεσης... κατι με το ρουτερ γινεται Στο ρουτερ Sagam Fast 2404 συνδεομαι κανονικοτατα με το κινητο οπως και με ολα τα αλλα κινητα To προβλημα μου με αυτο το ρουτερ ειναι οτι συγκεκριμα στο game Leauge of legends καθε φορα που παω να παιξω μου αναφερει το κλασσικο μυνημα Aναφορικα και εδω και στα 2 ρουτερ δεν εχω κανει κανενα port forward ΕΚΤΟΣ την θυρα του mtorrent. στο ZTE 108NS παρολο οπως ειπα δεν εχω ανοιξει θυρα δεν αντιμετωπιζω θεμα με το παιχνιδι...στο δε sagam αντιμετωπιζω..Ακομα στο sagam παρολο που εκανα disable το firewall παλι μου βγαζει το μνμ στο παιχνιδι και πρεπει να πατω 1-2 φορες το οκ για να μπω καποια λυση λοιπον ωστε να λυθει καποιο απο τα 2 προβληματα? ωστε μενα ρουτερ να ειμαι κομπλε?
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 θα τα πεταγα και τα 2 και θα επαιρνα αλλο ρουτερ. για το zte απλα θα δεις 100 ανοιχτα θεματα ειτε για προβληματα με χαμηλο σημα στο wireless ειτε για αποσυνδεσεις στο wireless ειτε για χαμηλο sync,αποσυνδεσεις.καθε μερα και ενα θεμα για zte.οι μισοι πηραν αλλο και βρηκαν την υγεια τους.αν βρεις κανα firmware δοκιμασε το αλλα χλωμο.αλλιως δοκιμασε αλλο καναλι στο wifi ή δοκιμασε αλλο κλειδωμα. για το sagem>αλλο σαπιδι εδω.δες καιγια αυτο firmware update.δοκιμασε να κλεισεις firewall και να κανεις port forward ή να κανεις dmz για δοκιμη.αν και κανονικα δεν πρεπει να θελει εφοσον παιζεις παιχνιδι και δεν εχεις εσυ server.απο την αλλη εφοσον λες οτι μπαινει μετα απο λιγο ειναι παραξενο αρα δεν ειναι θεμα dmz,port forward.σιγουρεψου οτι και τα 2 ειναι pppoe/llc και οχι pppoa/vcmux. ενεργοποιησε στο sagem αμα δεν ειναι ενεργοποιημενο(δυσκολο) το Upnp. εγω παντως θα επαιρνα αλλο ρουτερ.δεν αξιζει κανενα απο τα 2 .και τα 2 ειναι χαλια .το δε sagem λιγο καλυτερο απο το zte ισως αλλα παλιο μοντελο.με 50 ευρω πχ παιρνεις ενα tp link 8970 ή και το 8980 και τελειωνεις.εχεις κατι κλασσεις καλυτερο.αν θες και vdsl πας στο 9980 που ειναι κοντα στα 80 ευρω.αν θες να δωσεις παραπανω λεφτα πας σε draytek 2760 για να το κρατησεις χρονια αφου ειναι και vdsl. εκτος αν το μυνημα οφειλεται καπου αλλου https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=league%20of%20legends%20unable%20to%20connect%20to%20server%20if%20you%20have%20a%20firewall εδω γραφουν πολλα. ισως να θελει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση το ρουτερ για να μην το κανει.απλα για μενα δεν αξιζει να ασχοληθεις.ακομα και αν τα 50 ευρω σου φαινονται αρκετα για ρουτερ παρε καποιο πιο φτηνο ρουτερ tp link πχ 8960 .και παλι καλυτερα θα εισαι.αν εχεις κανα φιλο να δανειστεις κανενα για δοκιμες και να δεις αν σε καλυπτει για να παρεις ιδιο τοτε It's a good idea. 1
euxoulhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 adsl γραμμη εχω... εγινε αν και δεν πολυκαταλαβα αυτα περι dmz κτλπ θα δω αν ειναι ενεργοποιημενα pppoe.... edit: και τα 2 ρουτερ ειναι επελεγμενα για pppoe/llc και θα δω αν παω για αγορα,γενικα και λευτα για ρουτερ δεν θελω να δωσω την στιγμη που δεν αντιμετωπιζω καποιο σοβαροτερο προβλημα.. σε περιπτωση ομως που παω αυτο ειναι καλο; http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8960n-300m-wireless-n-adsl2-router-over-pstn-p-PER.612412 παντως διαβασα οτι πολλα ατομα με το sagam εχουν θεμα με το παιχνιδι,,
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 adsl γραμμη εχω... εγινε αν και δεν πολυκαταλαβα αυτα περι dmz κτλπ θα δω αν ειναι ενεργοποιημενα pppoe.... edit: και τα 2 ρουτερ ειναι επελεγμενα για pppoe/llc και θα δω αν παω για αγορα,γενικα και λευτα για ρουτερ δεν θελω να δωσω την στιγμη που δεν αντιμετωπιζω καποιο σοβαροτερο προβλημα.. σε περιπτωση ομως που παω αυτο ειναι καλο; http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8960n-300m-wireless-n-adsl2-router-over-pstn-p-PER.612412 παντως διαβασα οτι πολλα ατομα με το sagam εχουν θεμα με το παιχνιδι,, dmz και port forward ειναι για να ανοιξεις ports για το παιχνιδι μηπως και δεν σου βγαζει το μυνημα μετα αν και κανονικα ports ανοιγεις πιο πολυ οταν στηνεις εσυ server στο παιχνιδι.pppoe/llc ειναι οποτε σε αυτο δεν εχεις να κανεις κατι.Δοκιμασε να κλεισεις στο sagem κανα firewall.δες για firmware και δοκιμασε να περασεις καποιο πιο καινουριο ειδικα αν ειναι παλιο αυτο που εχει μεσα το ρουτερ.Με το sagem ισως να εισαι καλυτερα αφου παιζει το κινητο μια χαρα και αφου μετα απο 2-3 προσπαθειες μπαινει στο παιχνιδι.ενω στο zte το προβλημα με το wireless ειναι πιο σημαντικο αφου δεν μπορειςνα παιξεις στην πραξη.δοκιμασε αν θες να αλλαξεις καναλι και τυπο κλειδωματος μηπως στρωσει αλλα .... τωρα για το sagem δες τι εχουν δοκιμασει τα ατομα που εχουν προβλημα με το sagem.πως το ελυσαν?πειραξαν καποια ρυθμιση?εκαναν καποιο Port forward?εκαναν καποιο firmware update ή δεν το εχουν λυσει ακομα? ειναι sagem οχι sagam.ναι το tp link που εβαλες ειναι καλυτερο και απο τα 2 που εχεις.γενικα ειναι value for money τα tp link και εχουν καλο after sales και για home use ειναι μια χαρα αγορα. εδω firmware για το sagem http://www.adslgr.com/forum/threads/699518-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7-SAGEM-2404-%CF%83%CE%B5-2504 επισης εδω http://kickasstorrent.link/sagem-fast-2404-3-33-8a4-firmware-t4218477.html το πρωτο απο 2404 το κανει 2504 οποτε ισως να λυσει αρκετα περισσοτερα θεματα απο οτι το να του περασεις ενα πιο νεο firmware.ορεξη για διαβασμα και δοκιμες να εχεις αν και εγω θα παιρνα νεο ρουτερ. επισης αλλο ενα θεμα εδω http://www.adslgr.com/forum/threads/251981-SAGEM-F-ST-2404-Firmware η sagem στο site της δεν ξερω επισης αν εχει κανα firmware. για τα zte παλι μπορεις να τσεκαρεις στην zte ή να κατεβασεις firmware απο εδω https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/-/support/article/1034896 δες και εδω τις τελευταιες σελιδες http://www.adslgr.com/forum/threads/672321-ZTE-ZXHN-H108NS/page22 γενικα ορεξη να εχεις για δοκιμες αν αποφασισεις να κρατησεις αυτα και ολο και κατι μπορει να βρεθει.και να χαλασεις κανα ρουτερ δεν εγινε τιποτα.ευκαιρεια θα ειναι να παρεις καποιο αλλο. ολα τα firmware θα τα περασεις με καλωδιο ethernet και οχι wireless. επισης αυτο που λες δεν θες να δωσεις λεφτα για αλλο ρουτερ επειδη δεν εχεις σημαντικα προβληματα απλα να πω οτι με το zte ειναι σημαντικο προβλημα.του sagem οκ οχι αλλα το zte το να κολλαει το wireless ειναι σπαστικο.δεν γινεται να το ανοιγοκλεινεις καθε φορα.εκτος αν βελτιωθει απο αυτα που γραψα πιο πανω.αν googlareis για firmware σιγουρα θα βρεις αρκετα links 1
euxoulhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εγινε σε ευχαριστω. και στο segam και στο zte το firewall ειναι disable. στο zte δεν ανοιγωκλεινω το wifi του router αλλα των κινητων :/ ενω το λαπτοπ που παιρνει ασυρματα ιντερνετ απο το zte ειναι μια χαρα :/ αρα κατι μπορει να γινεται στις ρυθμισεις συνδεσης ρουτερ-κινητου; θα εστιασω στο segam..θα το κοιταξω αυτα που μ εγραψες,σε ευχαριστω και παλι
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εγινε σε ευχαριστω. και στο segam και στο zte το firewall ειναι disable. στο zte δεν ανοιγωκλεινω το wifi του router αλλα των κινητων :/ ενω το λαπτοπ που παιρνει ασυρματα ιντερνετ απο το zte ειναι μια χαρα :/ αρα κατι μπορει να γινεται στις ρυθμισεις συνδεσης ρουτερ-κινητου; θα εστιασω στο segam..θα το κοιταξω αυτα που μ εγραψες,σε ευχαριστω και παλι ναι το καταλαβα οτι κανεις του κινητου αλλα και του ρουτερ να εκανες το ιδιο θα ηταν μαλλον.εφοσον δοκιμασες και με αλλα κινητα ειναι παραξενο να φτιανε ολα τα κινητα.και στο κινητο μονο πιο νεα εκδοση android Μπορεις να βαλεις τιποτε αλλο.σε καποιον αλλον με αλλο ρουτερ απλα του κλεινε το wifi οταν εκανε lock τοκινητο αλλα μετα ξανασυνδεοταν. sagem ουτε sagam ουτε segam:P.χιχι. ναι δες για firmare γιατι κατι θα βελτιωσει δεν γινεται. 1
euxoulhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ενταξει sagem δοκιμασα για το sagem το custom fw αλλα οταν το κανω update μου βγαζει ''Image uploading failed. The selected file contains an illegal image.'' κατεβασε το λινκ που δεινει ο ανθρωπος γιατι το αλλο απο τον τρακερ δεν εχει seeders
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ενταξει sagem δοκιμασα για το sagem το custom fw αλλα οταν το κανω update μου βγαζει ''Image uploading failed. The selected file contains an illegal image.'' κατεβασε το λινκ που δεινει ο ανθρωπος γιατι το αλλο απο τον τρακερ δεν εχει seeders αν ειναι αυτο που ειναι απο 2404 να γινει 2504 τοτε θελει παραπανω βηματα.γραφει οδηγιες εκει μεσα.επισης αν ειναι zipparismeno καποιο αρχειο οχι για το συγκεκριμενο υποχρεωτικα θα το xezipareis πρωτα.και με καλωδιο το update οχι wireless.γιατι στο ενα site εχει και κατι firmware αλλα ειναι τα παλια και σου λεει οτι πρεπει να περασεις πρωτα το παλιο και μετα το πιο νεο.εχει μια μικρη διαδικασια. http://www.adslgr.com/forum/threads/699518-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7-SAGEM-2404-%CF%83%CE%B5-2504 δες πιο κατω που λεει ο αλλος οτι δεν μπορει να περασει το παλιο firmware και του απανταει ο αλλος πως.εκτος αν θες να πας σε πιο νεο firmware για το 2404 αντι να το κανεις 2504 που οκ κοιτα τα αλλα Links αλλιως googlare το.αλλα για το συγκεκριμενο λενε καλα σχολια οπως βλεπω απο κατω και εχει αρκετες δυνατοτητες. οπως και στο αλλο θεμα που δινει firmware για το 2404 το εχει ανεβασει σε rapidshare και δεν παιζει αλλα ειναι καιhttp://www.insomnia.gr/topic/549252-zte-108nssagem-fast-2404-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%B9/?do=findComment&comment=53625837παλιο το post για αυτο ειπα δες και τελευταιες σελιδες γενικοτερα.ακομα και να μην υπαρχει το αρχειο αν δεις ποια ειναι η τελευταια εκδοση καπου μετα το googlareis. το ιδιο ισχυει και για το zte που λενε H108NSV1.1.7n_ZRD_GR2_A68 είναι η πιο πρόσφατη για το sagem πχ γραφουν H τελευταία έκδοση είναι αυτη εδω F2404_3_33_8a4_fs_kernel_NONE η τελευταια official γιατι υπαρχει και η custom μετα οπως αναφερουν. αν googlareis πχ για αυτο το αρχειο ισως το βρεις.αλλα go for the custom 1
euxoulhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 λοιπον αποτι φαινεται το sagem το εβγαλα off -.- κατι με ταφλασαριματα που εκανα συμφωνα με τις οδηγιες αυτου κατι πηγε στραβα (μπορει να εκανα και εγω πατατα). και τωρα ολο αναβοσβεινει το dsl..anyway... ξαναβαλα το zte και παρατηρησα οτι ειναι ενταξει η συνδεση του κινητου με το wifi..και ξερεις γιατι; γιατι πριν ειχα ανοιξει την θυρα για το mtorrent,ενω τωρα ειναι empty το port forwarding και παιρνει κανονικα το τηλ ανανεωση :/ αρα κατι παιζοταν με τις ip.. οχι οτι ειχα θεμα με τις θυρες του mtorrent απλα ηθελα ναμουν connectable στον ελληνικο τρακερ δικομουtog... οποτε μενω με το zte,χωρις port forwarding για να δω αν οντως εφταιγε αυτο.. παρολαυτα αν οντως με τον εντοπισμο μου ειναι αυτο το θεμα,τι λυση υπαρχει γνωριζεις;
euxoulhs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 τελικα παλι δεν παιρνουν ταχυτητα τα κινητα στο zte :/ δοκιμασα τωρα να δωσω allow σε συγκεκριμενη mac μεσω ρουτερ στο wireless (εδωσα του κινητου μου) θα δω εκει πως θα συμπεριφερθει
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 λοιπον αποτι φαινεται το sagem το εβγαλα off -.- κατι με ταφλασαριματα που εκανα συμφωνα με τις οδηγιες αυτου κατι πηγε στραβα (μπορει να εκανα και εγω πατατα). και τωρα ολο αναβοσβεινει το dsl..anyway... ξαναβαλα το zte και παρατηρησα οτι ειναι ενταξει η συνδεση του κινητου με το wifi..και ξερεις γιατι; γιατι πριν ειχα ανοιξει την θυρα για το mtorrent,ενω τωρα ειναι empty το port forwarding και παιρνει κανονικα το τηλ ανανεωση :/ αρα κατι παιζοταν με τις ip.. οχι οτι ειχα θεμα με τις θυρες του mtorrent απλα ηθελα ναμουν connectable στον ελληνικο τρακερ δικομουtog... οποτε μενω με το zte,χωρις port forwarding για να δω αν οντως εφταιγε αυτο.. παρολαυτα αν οντως με τον εντοπισμο μου ειναι αυτο το θεμα,τι λυση υπαρχει γνωριζεις; μηπως καταλαθως περασες κανα firmware για annex b αντι για annex a (αν ειναι annex a αυτο που εχεις και η γραμμη που εχεις) οποτε για αυτο αναβοσβηνει?αν μπαινεις μεσα στο μενου του ρουτερ και αν σου δινει Ip στο pc o dhcp (καντο ενα hard reset) τοτε δεν το εχεις brickarei απλα μπορει να περασες λαθος annex firmware.annex a ειναι adsl over pstn ενω annex b adsl over isdn Που εχεις και το κλασσικο Netmod απο τον οτε.οποτε αν μπαινεις στο μενου ξαναπαρτο απο την αρχη. δεν νομιζω οτι φταιει καπου το port forward.ξαναδοκιμασε να το κανεις.απλα στην συσκευη που κανεις Port forward δωσε μια ip αρκετα μακρυα απο το ευρος του dhcp ωστε να μην υπαρχει θεμα .και μετα κανε port forward.αν ο dhcp δινει απο 192.168.1.2 μεχρι 192.168.1.100 τοτε βαλε στo pc που θες να κανεις port forward μια ip πχ 192.168.1.150.γιατι αν δωσεις καρφωτα την 192.168.1.2 και κλεισεις το pc και μετα μπει το κινητο θα παρει αυτη την Ip ισως και οταν ανοιξεις το pc θα γινει conflict.αλλα μου φαινεται παραξενο να γινοταν αυτο εκτος αν ανοιγοκλεινες το pc συνεχεια οποτε ναι εκει ειναι λογικο.βεβαια στο pc θα σου βγαινε μυνημα για duplicate ip.στο κινητο δεν ξερω αν βγαινει τετοιο μυνημα. οποτε για να συνοψισουμε α.δες για το sagem τι εχει γινει.αν μπαινεις μενου δεν εχει χαλασει οποτε παρτο απο την αρχη.αν δεν μπαινει καν μενου(υπαρχει περιπτωση να εχει αλλαξει η Ip του οποτε δεστο με ipconfig)(γιατι γραφουν οτι μετα αλλαζει η Ip αν του περασεις το πιο νεο firmware) τοτε μαλλον το brickares. β.στο pc δωσε καρφωτα ip μακρυα απο το ευρος του dhcp . γ.δοκιμασε το κινητο χωρις το Port forward για μια δυο μερες να δεις οτι εισαι οκ. δ.αν εισαι οκ ξανακανε port forward γιατι εγω πιστευω οτι δεν φταιει με τιποτα το port forward. ε.αν φταιει το Port forward δες για firmware update.αν και φταιει δεν φταει δεν φταιει εγω θα κοιταγα για firmware ετσι και αλλιως μηπως και παιξει καλυτερα γενικα. ζ.παντα υπαρχει και η λυση για νεο router:P τελικα παλι δεν παιρνουν ταχυτητα τα κινητα στο zte :/ δοκιμασα τωρα να δωσω allow σε συγκεκριμενη mac μεσω ρουτερ στο wireless (εδωσα του κινητου μου) θα δω εκει πως θα συμπεριφερθει δεν παιρνουν ταχυτητα ή κολλανε?γιατι εγω απο την αρχη απλα καταλαβα οτι στην ουσια δεν εχεις ιντερνετ.επισης δεν σε αποσυνδεει απο το wireless? απο default το zte εχει κλειστο το mac filtering που αυτο σημαινει οτι κανει allow τα παντα οποτε τζαμπα το Κανες το allow στην συγκεκριμενη mac.αν βαλεις την συγκεκριμενη mac σε allow τοτε αυτοματα σημαινει οτι ολες οι αλλες θα ειναι block οποτε θα εχεις θεμα με τα υπολοιπα pc.Οποτε θα σου λεγα κλειστο αλλιως πρεπει να βαλεις και του pc.αλλα ειναι τζαμπα διοτι φορτωνεις το ρουτερ με κατι που δεν χρειαζεται και κοβεις προσβαση σε οποιον αλλον παει να μπει.οπως και το αναποδο.αν κανεις deny κοβεις την προσβαση στις mac Που εχεις γραψει.απο default ειναι disable παντως. 1
euxoulhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 λοιπον για το sagem απλα ουτε στο μενου μπαινω και το λαμπακι του dsl αναβοσβηνει συνεχεια,μπορει να εβαλα λαθος fw γιατι δεν ξερω αν ειναι annex a ή b..οποτε μαλλον μπρικαρε oσον αφορα το zte τα κινητα ηταν συνδεδεμενα στο ιντερνετ απλα μετα απο καποια ωρα δεν περνανε ταχυτητα..τα instnat messengers παιρνανε ταχυτητα ενω αλλες εφαρμογες δεν επαιρναν..fb.instangram playstore.. και οχι δεν με αποσυνδεε αποτοιντερνετ..απλα ολες οι αμεσες online εφαρμογες ειχαν ταχυτητα οπως ειπα skype,viber,messenger..ενω οι αλλες δεν επαιρναν ταχυτητα btw πηρα τον οτε τους το ειπα και μ προτειναν στο interface setup στην καρτελα wireless το wireless mode απο 802.11 g+b+n να το κανω μονο 802.11 b+g το εκανα και μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπιζω θεμα. ειναι ηδη η 2η μερα χωρις ναχω θεμα..
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 λοιπον για το sagem απλα ουτε στο μενου μπαινω και το λαμπακι του dsl αναβοσβηνει συνεχεια,μπορει να εβαλα λαθος fw γιατι δεν ξερω αν ειναι annex a ή b..οποτε μαλλον μπρικαρε oσον αφορα το zte τα κινητα ηταν συνδεδεμενα στο ιντερνετ απλα μετα απο καποια ωρα δεν περνανε ταχυτητα..τα instnat messengers παιρνανε ταχυτητα ενω αλλες εφαρμογες δεν επαιρναν..fb.instangram playstore.. και οχι δεν με αποσυνδεε αποτοιντερνετ..απλα ολες οι αμεσες online εφαρμογες ειχαν ταχυτητα οπως ειπα skype,viber,messenger..ενω οι αλλες δεν επαιρναν ταχυτητα btw πηρα τον οτε τους το ειπα και μ προτειναν στο interface setup στην καρτελα wireless το wireless mode απο 802.11 g+b+n να το κανω μονο 802.11 b+g το εκανα και μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπιζω θεμα. ειναι ηδη η 2η μερα χωρις ναχω θεμα.. αμα δεν μπαινεις ουτε στο μενου μαλλον το χασαμε.απλα δες με Ipconfig αν σου δινει Ip γιατι καποιος γραφει οτι μετα το Update δεν εχει την ιδια ip αλλα αλλη.πχ μπορει απο 192.168.1.1 να εχει γινει 192.168.2.1 για αυτο ειπα να δεις με ipconfig. μπορεις να το παρατηρησεις ετσι και μετα απο 2 μερες πχ να ξαναβαλεις bgn και να δεις αν θα το κανει. αν και βεβαια αν δεν μεταφερεις αρχεια στο δικτυο δεν θα κερδισεις και τιποτα με το n που εβγαλες. παντως καλο θα ηταν να παρεις κανα ρουτερ εμποριου καποια στιγμη.κανα tp link. δες και για firmware για το zte.δεν θα βρεις custom οπως ηταν για το sagem που απο 2404 το κανες 2504.θα βρεις generic οποτε δεν θα σε παιδεψει.το περνας μεσα απο το μενου απευθειας. παντως το δεν επαιρναν ταχυτητα δεν ειναι ακριβως εκφραση.ειτε δεν εχουν ιντερνετ ειτε δεν κατεβαζεις με την ταχυτητα που θα επρεπε.που σημαινει οτι ναι μεν εχεις ιντερνετ αλλα οχι γρηγορο. οπως το γραφεις ειναι σαν να λες οτι ναι ειχαν ιντερνετ αλλα αργα αλλα απο την αλλη εμενα θαμου κανε οτι δεν ειχαν καν ιντερνετ.anyway.το παρακολουθεις και βλεπεις.δες και για το port forward μετα διοτι σιγουρα το Port forward δεν εφτιαγε εκτος γινοταν αυτο που εγραψα στο προηγουμενο post. 1
euxoulhs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 κοιτα δεν θα μπω στην διαδικασια για το segam να ψαχτω την στιγμη που συνεχεια αναβοσβηνει το λαμπακι του dsl και δεν με βαζει ουτε καν στην σελιδα του ρουτερ..πιστευω δεν αξιζει ο κοπος,σωστα? ε τι να σου πω τωρα για τις ταχυτητες? :/ ημουν συνδεδεμενος με τα κινητα στο wifi του ρουτερ μου και ενω φορτωναν οι εφαρμογες και ερχοντουσαν τα μυνηματα σε fb messenger,viber,skype.. στις εφαρμογες fb,google play,instagram,zedge,newbeat κ.αλλες εφαρμογες δεν φορτωναν.. το λεω αυτο γτ στο κινητο μεσω του wanam εχω ποση ταχυτητα παιρνω..και για αυτο ειπα οτι οι εφαρμογες των instant messengers ειχαν ταχυτητα ενω οι αλλες δεν ειχαν...παταγα ρε παιδι μου στο google play να κατεβασω καιτι και απλα εμενε εκει..δεν ειχα ταχυτητα.. παντως μετα τν αλλαγη που μου προτειναν αποτον οτε δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα..οποτε πιστευω αν υπαρχει και τροπος ας κλεισει και το θεμα και σε ευχαριστω για την βοηθεια σου !
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 κοιτα δεν θα μπω στην διαδικασια για το segam να ψαχτω την στιγμη που συνεχεια αναβοσβηνει το λαμπακι του dsl και δεν με βαζει ουτε καν στην σελιδα του ρουτερ..πιστευω δεν αξιζει ο κοπος,σωστα? ε τι να σου πω τωρα για τις ταχυτητες? :/ ημουν συνδεδεμενος με τα κινητα στο wifi του ρουτερ μου και ενω φορτωναν οι εφαρμογες και ερχοντουσαν τα μυνηματα σε fb messenger,viber,skype.. στις εφαρμογες fb,google play,instagram,zedge,newbeat κ.αλλες εφαρμογες δεν φορτωναν.. το λεω αυτο γτ στο κινητο μεσω του wanam εχω ποση ταχυτητα παιρνω..και για αυτο ειπα οτι οι εφαρμογες των instant messengers ειχαν ταχυτητα ενω οι αλλες δεν ειχαν...παταγα ρε παιδι μου στο google play να κατεβασω καιτι και απλα εμενε εκει..δεν ειχα ταχυτητα.. παντως μετα τν αλλαγη που μου προτειναν αποτον οτε δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα..οποτε πιστευω αν υπαρχει και τροπος ας κλεισει και το θεμα και σε ευχαριστω για την βοηθεια σου ! καλα ναι για το sagem μαλλον δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις.στην θεση σου δεν θα ειχα ασχοληθει με κανενα απο τα δυο και απλα θα ειχα παρει καινουριο.τωρα τι εχει γινει με το sagem δεν ξερω.μπορει να εχασε απλα το firmware και ναμπορεις να το επαναφερεις μπορει τελειως να εχει brickaristeiκαι να μην φτιαχνει ή να φτιαχνει με Jtag οποτε... οκ καταλαβα τι εννοεις με το κινητο.σαν να ειχαν κολλησει οι συγκεκριμενες εφαρμογες και δεν κατεβαζαν ενημερωσεις και γενικοτερα τιποτα σαν να μην ειχες net.απλα το λεω διοτι αλλο να εχεις ιντερνετ και ναπηγαινει αργα και αλλο οπως λες να μην εχεις ιντερνετ/ταχυτητα στις συγκεκριμενες εφαρμογες ασχετα που στις αλλες ειχες.πολυ παραξενο προβλημα παντως να εχεις ιντερνετ στις μισες εφαρμογες μετα απο λιγο. μην ευχαριστεις.οκ κλεινει το θεμα. το κινητο σου λογικα ηταν n οποτε ετρωγε καποιο σκαλωμα με το n και με το g που βαλες παιζει σταθερα.οχι οτι φταιει το κινητο αλλα το ρουτερ ειναι ..... οποτε ξανακανε και το Port forward αν μεχρι τωρα ησουν οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις