Προς το περιεχόμενο

128GB Class10 Micro SD-$17.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει από ebay 32gb micro sd και ήταν μόνο 2!! Φυσικά πήρα τα λεφτά πίσω και έφαγε και αρνητική ο πωλητής. Για έλεγχο της χωρητικότητας καλό είναι το  H2testw 

Δημοσ.

Απο την παραγωγη στην καταναλωση η καρτα (20141111 λεει στην φωτο που δειχνει την καρτα απο τη μερια του τσιπ).
Επισης εχει και το αλλο ενδιαφερον η καρτα αριστερα απο την ημερομηνια, αυτο:
MMB3DO8BUACA-GE LD8H

με ενα google search τον κωδικο: http://forums.sandisk.com/t5/Mobile-memory-professional-cards/Fake-32gb-ultra-card/td-p/304539

Συμπερασμα, 14.5€ θα πανε χαμενα. Α! Οκ, θα σου μεινει ο Card Adapter εν τελει, αλλα νομιζω θα τον εχεις πληρωσει αρκετα :P

Δημοσ.

Άντε και να είναι όντως 128MB.Πείτε μου ποιό κινητό θα την αναγνωρίσει αυτή τη μνήμη.Αν δεν κάνω λάθος η πλειοψηφία των smartphone αναγνωρίζει μέχρι 64άρα κάρτα.

Δημοσ.

Άντε και να είναι όντως 128MB.Πείτε μου ποιό κινητό θα την αναγνωρίσει αυτή τη μνήμη.Αν δεν κάνω λάθος η πλειοψηφία των smartphone αναγνωρίζει μέχρι 64άρα κάρτα.

Μπορείς να πάρεις ένα gadgetaki από ebay και να μετατρέψεις την κάρτα sd σε ένα usb στικάκι 128 gb ( card reader μικρό είναι βασικά)....

Αλλά και εγώ θεωρώ απίθανο να ισχύει... Και πρόσφατα είχαμε μια αντίστοιχη προσφορά που η κάρτα ενώ εμφάνιζε πχ χωρητικότητα 32 gb όταν έφτανες γύρω στα 8 τέλος....

Δημοσ.

είπα να ρισκάρω και πήρα τον προηγούμενο μήνα απο το banggood μια 64αρα που έστειλε με newsletter  (10-12 δολαρια δε θυμάμαι) και ήρθε εχτές, όσο είδατε εσείς τα 64gb άλλο τόσο τα είδα και εγώ και δεν με αφήνει να αφήσω και αρνητικό review  :ph34r:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...